Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 17., péntek 11:17

realistahuni írta: Horvát vagy belga bajnokság sem erős, mégis jönnek ki a jobbnál jobb játékosok.
Mert jo edzok, es jol kiepitett utanpotlas rendszer van ott.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 17., péntek 11:14

Realista24 írta:Én meg arra utaltam, hogy itthon is van sok remek szakember, csak parkolópályára vannak rakva. Körön kívül vannak.
Igen, mert ezeknek öreg rókáknak elég nagy befolyásuk van. A Loki edzője (Kondás) is annak köszönheti, hogy ott van még, hogy a drága kis fia a tulaj (Szima) lányát kezelgeti... Pedig ott is már rég edzőt kellet volna váltani, és ott még pénz is lenne. :roll: Azért is tettem hozzá 2 hsz-el odébb, hogy ha az NB1-re nem is fognak fel figyelni, de az utánpótlásra szerintem biztos jobban fognak a külföldi csapatok figyelni, és ott azért nincs ennyire rossz helyzet már szerencsére...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 17., péntek 11:00

Én meg arra utaltam, hogy itthon is van sok remek szakember, csak parkolópályára vannak rakva. Körön kívül vannak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 17., péntek 10:58

Realista24 írta:
Jogos amit mondasz, de ez azért van mert sok klub nem tud megfizetni egy normális edzőt, aztán megy a keringő.
A jó edzőt nem forintban mérik, hanem tudásban. Magyarországon pont, hogy a hulladékok markolják fel a nagy lóvékat....az nem zavar senkit, hogy félévente más csapatnál...meg hogy öt kirúgás után a hatodik csapat úgy gondolja, hogy majd ott kijön a tudás :lol:
Én most arra próbáltam utalni, hogy jelenleg az NB1-es edzők kevesek, nullák, és a klubok nem tudnak hozni értelmes külföldi edzőket akiknek már ára van, mert egy Nb1-es klubot egy bundás kettes jó edző is rendbe vágna. Ezek most mind kúrva okosnak hiszik magukat, és ha ők hibáznak, mert szarok, azt is inkább a játékosokon veri le. Látszik, hogy a válogatottal lett foglalkozva. Keményen dolgoztak 1,5 hónapot, és van látszatja. Ezt egy jelenlegi magyar edző sem csinálná meg. Inkább azt várja, hogy pittyogjon a telefon, hogy jött a zsé. Aztán lenyom egy sablon felkészülést.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 17., péntek 10:52

nézzük már végig kik az nb1-ben a vezetőedzők
Horvát vagy belga bajnokság sem erős, mégis jönnek ki a jobbnál jobb játékosok.
Aki akarja valamire vinni az dobbant, remélhetőleg így lesz Nagy, Fiola és Lang esetében is.

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. június 17., péntek 10:52

Ez teljesen igaz.

A megújuláshoz mindig kellenek az új arcok, viszont itt 20 éve ugyanazok adják körbe egymásnak a klubok edzői székét. Vagy nincsen megfelelő szakember ( amit manapság mikor ennyi lehetőség van képzésekre, akár külföldre menni szakmai tapasztalatot szerezni kétlek) vagy csak egyszerűen ez a sok vén 30 évvel ezelőtti módszereket használó magyar edzői közeg nem képes belátni hogy ők a mai focihoz már kevesek és inkább egy következő generációknak adnák át a helyüket.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 17., péntek 10:49

Jogos amit mondasz, de ez azért van mert sok klub nem tud megfizetni egy normális edzőt, aztán megy a keringő.
A jó edzőt nem forintban mérik, hanem tudásban. Magyarországon pont, hogy a hulladékok markolják fel a nagy lóvékat....az nem zavar senkit, hogy félévente más csapatnál...meg hogy öt kirúgás után a hatodik csapat úgy gondolja, hogy majd ott kijön a tudás :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 17., péntek 10:46

hehe írta:hányszor elindultunk már ezen az úton állítólag :lol: :lol:

aztán ugyanaz a mezey féle banda van még mindig.
Persze! Jogos amit mondasz, de ez azért van mert sok klub nem tud megfizetni egy normális edzőt, aztán megy a keringő. Vannak viszont klubok amiknél már vannak változások (NB1-es élcsapatok). Remélhetőleg egy magunkhoz képest jobb Eb után jobban oda fognak ránk figyelni. Másra nem is, de az utánpótlásra szerintem biztos. Ezért is mondtam azt, hogy itt igazán változás legalább 8 év múlva lesz majd látható. Ennek akkora kéne, hogy kiforrja magát... Tény, hogy sokat mondtuk már, de én is jelenleg benne vagyok még (csináltam a Grasroots C-t), de látni azt, hogy nagyon sok minden változott aminek lesz gyümölcse. Ebben biztos vagyok! :)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 17., péntek 10:27

hányszor elindultunk már ezen az úton állítólag :lol: :lol:

aztán ugyanaz a mezey féle banda van még mindig.
Kép
Kép
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 17., péntek 10:24

Ursus írta:https://m.youtube.com/watch?v=fwi5LQhvcQc

Csank úr szakértő szavai a válogatottól...
Biztos van igazság abban amit mond: Ő egy öreg róka már a szakmában. Én 7-8 évesen kértem tőle autogramot amikor vagy 20 éve itt játszottak egy kupa meccset Nádudvar ellen. :) Érti a focit, de a foci ami akkor jó volt az most már kevés. Sokkal több mindenben ott kelleni, és sokkal több mindenhez kell érteni, több mindent kell elemezni, és több munkát kell bele feccölni mint régen. A másik meg, hogy túl sok volt a "ha", és a fociban nem játszik a "ha" szócska. Amúgy mint ahogy az ember a hibáiból tanul, úgy tanult az MLSZ is a hibáiból, és azért is tartunk ott ahol, mert idővel tanultak a hibáikból, és rájöttek arra, hogy profi labdarúgást, csak profi körülmények által, profi utánpótlás edző stábbal lehet teremteni. A válogatottat pedig profi stábbal kell ellátni akik keményen dolgoznak (legyen edző, játékos, erőnlétis, gyúrós bárki) mert csak így lehet elérni bármit. Kemény munkával!
Meg hát... Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci! :roll:

Azt is hozza kell tenni, hogy ugyebár a Grasroots alapelveket oktatják már az utánpótlásnál, ami nagyon rámegy arra, hogy minél több labda érintés számot kell produkálni az edzéseken, ami eddig nagyon nem így volt, és ezt brutálisan észre lehet venni a mostani tizenpár éves utánpótlás csapatoknál, de akár egy sima körzeti kiemelt U11 vagy U13 as csapatnál. Borzasztóan látszik, hogy töltik fel az országot olyan edzőkkel akik nem pocakos, szotyizók akik csak ordítanak a vonalnál mint az állatok... Már minimum érettségi kötelező egy edzői képzéshez ami nagyon nem butaság, de nagyon sok testnevelő pedagógus megy manapság utánpótlás edzőnek. Egyrészt azért mert egyértelmű, hogy több pénzt fog keresni mint sima tesi tanár, de amúgy sokan csinálják a kettőt együtt, erre példa az egyik legjobb utánpótlás edző Szűcs János aki a Hajdúszoboszló utánpótlását ügyeli, és brutálisan jó, és ügyes gyerekek vannak nála, és mind ezek mellet testnevelést oktat szoboszlón. Nagyon fontos, hogy egy edző (pláne utánpótlásban) egy rendesen felépített edzési tervet építsen ki a nulláról egy kombinatív játékig, ezzel fejlesztve a kognitív képességeket fokozatosan. A lényeg az, hogy vannak még sajnos élősködő edzők, úgynevezett károgók (megélhetési edzők) akik most inkább annak szúrkoltak, hogy kapjunk ki, csak, hogy tudjanak elő jönni a kis odújukból, de szerencsére szépen lassan tünedeznek elfelé, és ez kezd látszani a magyar labdarúgáson is. Ehhez még idő kell (kb 8 év), de elindultunk egy úton ami már nagyon hiányzott nekünk Magyaroknak!

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 17., péntek 9:59

ziro4vr írta:Lang szélre az nem jó ötlet én már csak tudom. Megirnám neki smsben de még az előzőre sem válaszolt. :mrgreen:
A masik opcio Lovrencsics.
Egy fokkal jobb...mondjhk en bedobnam a Besét.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 17., péntek 9:46

Lang szélre az nem jó ötlet én már csak tudom. Megirnám neki smsben de még az előzőre sem válaszolt. :mrgreen:
Nem illik.

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. június 17., péntek 9:26

https://m.youtube.com/watch?v=fwi5LQhvcQc

Csank úr szakértő szavai a válogatottól...

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 17., péntek 8:33

Várhidi nagy kedvence Bese amúgy. Én speciel inkább őt nyomatnám mint Langot. Bese magas, gyors, és mint tudjuk az a jó védő aki régen támadó volt! :D Amúgy elvileg nagyon jó beadásokban is. Szerintem ő lenne a mi emberünk a bálnavadászok ellen. Biztos nem nyomatnám Juhászt. Nálam az az ember nagyon gyenge belső védő válogatott szinten. Azóta stabil a védelem mióta ő nincs ott. A ferőeri hegesztő gyerek is úgy meg forgatta, hogy még most is forog szerintem... A Lang-Guzmics belső páros alap! Nem szabad bántani! Olyan mint a Leicester féle Hut-Morgen páros B-) csak persze Guzmics gyors mint állat! :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. június 16., csütörtök 22:06

Mert van pozitivum. Van egyéni játék,van csapatjáték,van taktika.....szóval van foci, Ezek a verebek mint pl egervári ha szembe kerülnék velük kb bob sepp vs steiner kristóf lenne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. június 16., csütörtök 21:52

R.M.C.F.
Egy ideje nem olvasom a fórumot, de régen láttalak téged ennyire pozitívnak a magyar focival kapcsolatosan.

Bese egyébként csatárként kezdte, még két éve is azon a poszton tolta az MTK-ba, aztán faragtak belőle védőt. Nagyon jól mozgott, nálunk a Fradinál is szóba jött nyáron, hogy elvisszük az EB után. Németek ellen is jól mozgott abban a 15 percben, de nem tudom mennyi bírná a légkört. Viszont még mindig gyorsabb, mint Lang vagy Juhász. Lehet Lovrencsicset kéne betenni oda, ha felépül. Az izlandiakból 3 játékos volt az első forduló után a 10 leggyorsabb játékosba. Bár az első Guzmics lett. :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. június 16., csütörtök 21:45

Veidt írta:Nagy Adam igyis szetfutotta az agyat, ahogy Kleinheisler is. Nem tudnak mar tobbet vallalni.

Nem a futás mennyisége hanem a mikéntje a fontos.El tudom mondani hogy mikor hová milyen ütemben kell kimozdulni.
Sok a felesleges futás. Akkor fuss ha kergetnek :lol: :lol: :lol: :lol: ez egy alap szabály,csak tükörforditásban.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 16., csütörtök 21:39

Nagy Adam igyis szetfutotta az agyat, ahogy Kleinheisler is. Nem tudnak mar tobbet vallalni.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 16., csütörtök 21:29

lestat írta:Elvileg Lang lesz jobb oldalt es Juhász kozépen.

Nem.meri meg bedobni a srácot ugynezki.
Lang? ÚRisten... nincs nagy bajom vele, csak bűn lassú szerintem.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 16., csütörtök 21:28

sebydani írta:
R.M.C.F írta: Viszont. Fiola....óriási érvágás. Nem tudom ki ismeri Besét..ő milyen? Túl fiatal.....jó lehet?
Storck felfigyelt rá, kivitte, de én innentől én nem kérdőjelezem meg semmiben a német döntését, eddig csak nagyokat húzott :D Párszor láttam csak egyébként, jó volt de nyilván abból messzemenő következtetéseket nem vonnék le.
R.M.C.F :agree:

Elvileg Lang lesz jobb oldalt es Juhász kozépen.

Nem.meri meg bedobni a srácot ugynezki.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: