Mennyei futball
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Lang szélre az nem jó ötlet én már csak tudom. Megirnám neki smsben de még az előzőre sem válaszolt.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Várhidi nagy kedvence Bese amúgy. Én speciel inkább őt nyomatnám mint Langot. Bese magas, gyors, és mint tudjuk az a jó védő aki régen támadó volt!
Amúgy elvileg nagyon jó beadásokban is. Szerintem ő lenne a mi emberünk a bálnavadászok ellen. Biztos nem nyomatnám Juhászt. Nálam az az ember nagyon gyenge belső védő válogatott szinten. Azóta stabil a védelem mióta ő nincs ott. A ferőeri hegesztő gyerek is úgy meg forgatta, hogy még most is forog szerintem... A Lang-Guzmics belső páros alap! Nem szabad bántani! Olyan mint a Leicester féle Hut-Morgen páros
csak persze Guzmics gyors mint állat!

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mert van pozitivum. Van egyéni játék,van csapatjáték,van taktika.....szóval van foci, Ezek a verebek mint pl egervári ha szembe kerülnék velük kb bob sepp vs steiner kristóf lenne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
R.M.C.F.
Egy ideje nem olvasom a fórumot, de régen láttalak téged ennyire pozitívnak a magyar focival kapcsolatosan.
Bese egyébként csatárként kezdte, még két éve is azon a poszton tolta az MTK-ba, aztán faragtak belőle védőt. Nagyon jól mozgott, nálunk a Fradinál is szóba jött nyáron, hogy elvisszük az EB után. Németek ellen is jól mozgott abban a 15 percben, de nem tudom mennyi bírná a légkört. Viszont még mindig gyorsabb, mint Lang vagy Juhász. Lehet Lovrencsicset kéne betenni oda, ha felépül. Az izlandiakból 3 játékos volt az első forduló után a 10 leggyorsabb játékosba. Bár az első Guzmics lett.
Egy ideje nem olvasom a fórumot, de régen láttalak téged ennyire pozitívnak a magyar focival kapcsolatosan.
Bese egyébként csatárként kezdte, még két éve is azon a poszton tolta az MTK-ba, aztán faragtak belőle védőt. Nagyon jól mozgott, nálunk a Fradinál is szóba jött nyáron, hogy elvisszük az EB után. Németek ellen is jól mozgott abban a 15 percben, de nem tudom mennyi bírná a légkört. Viszont még mindig gyorsabb, mint Lang vagy Juhász. Lehet Lovrencsicset kéne betenni oda, ha felépül. Az izlandiakból 3 játékos volt az első forduló után a 10 leggyorsabb játékosba. Bár az első Guzmics lett.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Veidt írta:Nagy Adam igyis szetfutotta az agyat, ahogy Kleinheisler is. Nem tudnak mar tobbet vallalni.
Nem a futás mennyisége hanem a mikéntje a fontos.El tudom mondani hogy mikor hová milyen ütemben kell kimozdulni.
Sok a felesleges futás. Akkor fuss ha kergetnek

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nagy Adam igyis szetfutotta az agyat, ahogy Kleinheisler is. Nem tudnak mar tobbet vallalni.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Lang? ÚRisten... nincs nagy bajom vele, csak bűn lassú szerintem.lestat írta:Elvileg Lang lesz jobb oldalt es Juhász kozépen.
Nem.meri meg bedobni a srácot ugynezki.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
R.M.C.Fsebydani írta:Storck felfigyelt rá, kivitte, de én innentől én nem kérdőjelezem meg semmiben a német döntését, eddig csak nagyokat húzottR.M.C.F írta: Viszont. Fiola....óriási érvágás. Nem tudom ki ismeri Besét..ő milyen? Túl fiatal.....jó lehet?Párszor láttam csak egyébként, jó volt de nyilván abból messzemenő következtetéseket nem vonnék le.

Elvileg Lang lesz jobb oldalt es Juhász kozépen.
Nem.meri meg bedobni a srácot ugynezki.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Storck felfigyelt rá, kivitte, de én innentől én nem kérdőjelezem meg semmiben a német döntését, eddig csak nagyokat húzottR.M.C.F írta: Viszont. Fiola....óriási érvágás. Nem tudom ki ismeri Besét..ő milyen? Túl fiatal.....jó lehet?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Pár gondolat a magyar meccsről....
Remek diadal volt,egész nap lázban égtem,egy x-re jók lehetünk elv alapján.Izlandot megverjük,portugálok a két első meccsüket hozzák...majd utolsó meccsen már nem kell akkora elán,és x-re jók leszünk és továbbslisszanunk....Hát nem jött be
csodálatos és megérdemelt győzelmet arattunk. Remek taktikai fogásokat láthattunk,ez már nagyon tetszett....ez színvonal volt,magyar szinten nem láttam még ilyen jól felépített,szervezett , taktikus focit.....ez foci végre.
Nem is az a lényeg szerintem hogy a magyar válogatott meddig jut el.....persze hogyne lenne fontos,de a lényeg a "mélysége" a közvetítő szerepe....a mondanivalója ennek az egész kis csodának. Ugyanis az utánpótlás korúak,most láthatnak példaképeket...megismerhetnek neveket....láthatnak olyan cselekményeket,gólt..örömet ami a labdarúgás sava borsa...ami nincsen meg több évtizede nálunk,nincsen kire felnézni..EZ döntő egy fiatal tehetség hovatartozása és eltökéltsége kapcsán. A nagyobb fiam 6.5 éves és sorolja a magyarok neveit....ez igen,büszke vagyok rá. Évtizedeken át ez nem volt jellemző.
ja és kössz palika,hogy felráztad ezt a szennyet.
Az osztrák csapat jó erőkből állt,ezt tudtuk is,jobb is mint a miénk,de a fociban ez nem lehet akadály.....ennek ellenére még is hittem hogy pontot szerzünk. Alaba minden mozdulatán látszott hogy klasszis,de rendkivül jól zártuk ki a játékból,alig ért labdába,ez valami embertelen.....emberek....magyarország ma már nem szennyvizszippantó.....csak higgyünk magunkban még tovább.
Nos,Király egész jó formában van a kora ellenére,nem bizonytalan,együtt él a védelemmel,többször jól lépett ki hosszú labdákra,a karizmája is "kijött"...bizalmat és erőt sugall.A gatyája is rendben van.
A két szélső védő nagyon nagyot játszott,ku***ra gáz hogy Fiola kiesik,ku***a gáz gyerekek....nagyon kellett volna......,Kádárral úgy lezárták a széleket mint ma a Szabadsághidat pesten. A burgenlandiak nem tudtak egyáltalán érvényesülni,a széleken halott volt a legtöbb próbálkozás,középen tudtak több alkalommal Gera mögé betörni,de igazi komoly ziccert nem tudtak kialakítani. Ez óriási dolog.
Gera kiváló volt(vele elfogult vagyok mert játszottam ellene és nagyon nagynak tartom),bár látszott rajta a kora,voltak periódusai amikor megvolt "fogva" eléggé,vagy savas volt,vagy túlvállalta magát,összességében remekül illett a mélységi pozícióba,viszont kell a tehermentesítése...itt jönne be Nagy Ádám,nálam többet mozogna oldalirányban,egyszerűen muszáj többet zónáznia,főleg majd a bálnavadászok ellen,Nagy akinek karcsúbb a testi adottsága,itt többet kell adnia mozgásban. Geráról neki kell levennie a terhet,Gera ne legyen túlterhelve egy egy időpillanatban sem mert az kockázatos nekünk. Nagy Á többet lépjen ki labdásra,és jó ez a két vonalas zóna,főleg hogy Gyufa is jól "térképez" jól lép ki,meg is tudja csinálni a kulcspasszokat fel a támadórészbe és a vonalak fölé a passzokat. Remek kis focista,szeretni való alak,koncentrált,szívós,bátor.... és lát a pályán. Nagy Á kicsit visszafogott volt,de ez abszolut érthető hiszen nagyon fiatal.Nem jött ki tőle semmi plusz,de ez pont hogy most döntő lehet,hiszen ott nem is kell magad túlvállalni,az kell hogy kroos mintájára játsszon,megjátszható legyen,legyen tiszta a feje,fenn legyen a tekintete,szűken birtokolja a labdát és rendkivül gyorsan játssza is le a fellépő szélsőknek.
Gyufa óriásit játszott,jól tudja magát tisztára játszani,nagyon jól helyezkedik és megvan benne a szenvedély melletti ritka higgattság is. Jól lép ki a középpálya vonalából...viszont kicsit sokat fut feleslegesen....ott kell valaki aki ezt neki elmagyarázza hogy ne mozogjon akkor amikor nem döntő.
Dzsudzsák nagyon kiesett a játékból,ezt nem tudjuk a továbbiakban megengedni ,ez nagy hiba....alig érvényesül,kombinatívban inaktiv,keveset találkozott a labdával,keveset vállalt,neki többet kell egy vs egyezni,futni....lőni,vagyis alkalmazni az alap adottságait, benne volt hogy Gyufa jobb összekötőben lépett fel többször is,igy dzsudzsák területe fedett volt,de pl a ziccerénél is ha több esze van, és nem bal külivel veszi maga elé ahonnan kissé kiperdült hanem jobb belsővel akkor ott a 100as,és be is veri. Azt annyi a krautoknak.
Centerezése nem volt,elfutása sem,egy vs egyben alig volt benne. Ezt nem lehet tovább megengedni.Kurva nagy probléma ez. Izland ellen ha nem tud érvényesülni(ott Ő neki kell lennie a kulcsnak,mert be tud jutni mögéjük)akkor adja le a karszalagot. Kevés volt.
Németh jól tudott felfejlődni,több jó tisztára játszása is volt,de nem volt meg benne az átütő erő. Használja ki hogy jobb a többinél fizikálisan..adja magát,menjen bele egy párharcba,test a testbe....Kádár előtt könnyebb dolga volt,mert a bekk rendkivül magas szinten játszott(két eladott szar labdája mondjuk volt azt ha az nincs akkor kádár egyértelműen a forduló embere.....)szóval németh is többet vállalhatna. Alapvetően nem tudtuk kiaknázni a szélső kvalitásainkat,csak gyufa felpasszaira vagy fellépéseire apelláltunk,ez meg túl szűk keresztmetszet.
Szalai nagyon gyenge volt,de sokat melózott...oké,de ez normális,ha én szar meccset fogok ki,akkor minimum extrát melózom,hogy ne legyek túl szar. A gólja előtti kombináció az mindent vitt(hagyjuk hogy barcás gól...az milyen??? Ezt nem tudja a barca
) , nem tudja megtartani a labdát,túl könnyen elválasztják a játéktól,tudom hogy ma magyarországon megint a center játék a menő,ezt erőltetik az akadémián is(én is alkalmaznám,de csak extra taktika lenne,alapból elmozgó rendszer és ott nikolics alap),igy itt is lecsó pl nemanjénak akinek a ritmusa,erőszakossága döntő lehetne....de nem lesz. Mert ő nem klasszikus center.
Szóval....bocs ha kesze kusza....de szarul tudok írni ezen a laptopon.
Izland ellen,klasszikus rendszert játszanak,4-4-2. Kontrával,de nincsen meg hozzá a megfelelő gyors embereik.Viszont brutál fegyelmezettek. Semmi jellemző kishitűség....érdekes csapat.
Tegyük le CSAK a földre.....ott ádám jó lehet,de elnyomják ha nem képes gyorsan reakciót adni. Ez is fontos....gyufa nem lesz rossz....szalai is fel tudja venni a kesztyűt bár nem nagyon indokolt a játszatása,én kiengedném őket....had higyjék el hogy van keresni valójuk..és dzsudzsák kulcs szerep....elfutás,centerezés vagy befelé fordul és bumm.
Viszont. Fiola....óriási érvágás. Nem tudom ki ismeri Besét..ő milyen? Túl fiatal.....jó lehet?
Remek diadal volt,egész nap lázban égtem,egy x-re jók lehetünk elv alapján.Izlandot megverjük,portugálok a két első meccsüket hozzák...majd utolsó meccsen már nem kell akkora elán,és x-re jók leszünk és továbbslisszanunk....Hát nem jött be

Nem is az a lényeg szerintem hogy a magyar válogatott meddig jut el.....persze hogyne lenne fontos,de a lényeg a "mélysége" a közvetítő szerepe....a mondanivalója ennek az egész kis csodának. Ugyanis az utánpótlás korúak,most láthatnak példaképeket...megismerhetnek neveket....láthatnak olyan cselekményeket,gólt..örömet ami a labdarúgás sava borsa...ami nincsen meg több évtizede nálunk,nincsen kire felnézni..EZ döntő egy fiatal tehetség hovatartozása és eltökéltsége kapcsán. A nagyobb fiam 6.5 éves és sorolja a magyarok neveit....ez igen,büszke vagyok rá. Évtizedeken át ez nem volt jellemző.
ja és kössz palika,hogy felráztad ezt a szennyet.
Az osztrák csapat jó erőkből állt,ezt tudtuk is,jobb is mint a miénk,de a fociban ez nem lehet akadály.....ennek ellenére még is hittem hogy pontot szerzünk. Alaba minden mozdulatán látszott hogy klasszis,de rendkivül jól zártuk ki a játékból,alig ért labdába,ez valami embertelen.....emberek....magyarország ma már nem szennyvizszippantó.....csak higgyünk magunkban még tovább.
Nos,Király egész jó formában van a kora ellenére,nem bizonytalan,együtt él a védelemmel,többször jól lépett ki hosszú labdákra,a karizmája is "kijött"...bizalmat és erőt sugall.A gatyája is rendben van.
A két szélső védő nagyon nagyot játszott,ku***ra gáz hogy Fiola kiesik,ku***a gáz gyerekek....nagyon kellett volna......,Kádárral úgy lezárták a széleket mint ma a Szabadsághidat pesten. A burgenlandiak nem tudtak egyáltalán érvényesülni,a széleken halott volt a legtöbb próbálkozás,középen tudtak több alkalommal Gera mögé betörni,de igazi komoly ziccert nem tudtak kialakítani. Ez óriási dolog.
Gera kiváló volt(vele elfogult vagyok mert játszottam ellene és nagyon nagynak tartom),bár látszott rajta a kora,voltak periódusai amikor megvolt "fogva" eléggé,vagy savas volt,vagy túlvállalta magát,összességében remekül illett a mélységi pozícióba,viszont kell a tehermentesítése...itt jönne be Nagy Ádám,nálam többet mozogna oldalirányban,egyszerűen muszáj többet zónáznia,főleg majd a bálnavadászok ellen,Nagy akinek karcsúbb a testi adottsága,itt többet kell adnia mozgásban. Geráról neki kell levennie a terhet,Gera ne legyen túlterhelve egy egy időpillanatban sem mert az kockázatos nekünk. Nagy Á többet lépjen ki labdásra,és jó ez a két vonalas zóna,főleg hogy Gyufa is jól "térképez" jól lép ki,meg is tudja csinálni a kulcspasszokat fel a támadórészbe és a vonalak fölé a passzokat. Remek kis focista,szeretni való alak,koncentrált,szívós,bátor.... és lát a pályán. Nagy Á kicsit visszafogott volt,de ez abszolut érthető hiszen nagyon fiatal.Nem jött ki tőle semmi plusz,de ez pont hogy most döntő lehet,hiszen ott nem is kell magad túlvállalni,az kell hogy kroos mintájára játsszon,megjátszható legyen,legyen tiszta a feje,fenn legyen a tekintete,szűken birtokolja a labdát és rendkivül gyorsan játssza is le a fellépő szélsőknek.
Gyufa óriásit játszott,jól tudja magát tisztára játszani,nagyon jól helyezkedik és megvan benne a szenvedély melletti ritka higgattság is. Jól lép ki a középpálya vonalából...viszont kicsit sokat fut feleslegesen....ott kell valaki aki ezt neki elmagyarázza hogy ne mozogjon akkor amikor nem döntő.
Dzsudzsák nagyon kiesett a játékból,ezt nem tudjuk a továbbiakban megengedni ,ez nagy hiba....alig érvényesül,kombinatívban inaktiv,keveset találkozott a labdával,keveset vállalt,neki többet kell egy vs egyezni,futni....lőni,vagyis alkalmazni az alap adottságait, benne volt hogy Gyufa jobb összekötőben lépett fel többször is,igy dzsudzsák területe fedett volt,de pl a ziccerénél is ha több esze van, és nem bal külivel veszi maga elé ahonnan kissé kiperdült hanem jobb belsővel akkor ott a 100as,és be is veri. Azt annyi a krautoknak.
Centerezése nem volt,elfutása sem,egy vs egyben alig volt benne. Ezt nem lehet tovább megengedni.Kurva nagy probléma ez. Izland ellen ha nem tud érvényesülni(ott Ő neki kell lennie a kulcsnak,mert be tud jutni mögéjük)akkor adja le a karszalagot. Kevés volt.
Németh jól tudott felfejlődni,több jó tisztára játszása is volt,de nem volt meg benne az átütő erő. Használja ki hogy jobb a többinél fizikálisan..adja magát,menjen bele egy párharcba,test a testbe....Kádár előtt könnyebb dolga volt,mert a bekk rendkivül magas szinten játszott(két eladott szar labdája mondjuk volt azt ha az nincs akkor kádár egyértelműen a forduló embere.....)szóval németh is többet vállalhatna. Alapvetően nem tudtuk kiaknázni a szélső kvalitásainkat,csak gyufa felpasszaira vagy fellépéseire apelláltunk,ez meg túl szűk keresztmetszet.
Szalai nagyon gyenge volt,de sokat melózott...oké,de ez normális,ha én szar meccset fogok ki,akkor minimum extrát melózom,hogy ne legyek túl szar. A gólja előtti kombináció az mindent vitt(hagyjuk hogy barcás gól...az milyen??? Ezt nem tudja a barca

Szóval....bocs ha kesze kusza....de szarul tudok írni ezen a laptopon.
Izland ellen,klasszikus rendszert játszanak,4-4-2. Kontrával,de nincsen meg hozzá a megfelelő gyors embereik.Viszont brutál fegyelmezettek. Semmi jellemző kishitűség....érdekes csapat.
Tegyük le CSAK a földre.....ott ádám jó lehet,de elnyomják ha nem képes gyorsan reakciót adni. Ez is fontos....gyufa nem lesz rossz....szalai is fel tudja venni a kesztyűt bár nem nagyon indokolt a játszatása,én kiengedném őket....had higyjék el hogy van keresni valójuk..és dzsudzsák kulcs szerep....elfutás,centerezés vagy befelé fordul és bumm.
Viszont. Fiola....óriási érvágás. Nem tudom ki ismeri Besét..ő milyen? Túl fiatal.....jó lehet?
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Itt meg lehet nézni elvileg.szerk: A végére mennyit futott, nem tudja valaki hol lehet utána nézni? Mert ár félidőben 6 km-nél járt!
A többi statisztikája is elég jó.

Viszont szerintem Gera azért nagyobb tehetség volt, ha nem sérült volna le a legrosszabbkor akkor még többre vihette volna, komoly csapatok érdeklődtek iránta.
- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz Nagy Ádival ha a maradék legalább 2 meccsen is ilyen teljesítményt fog nyújtani, mert az biztos, hogy a Fradi nem tudja majd megtartani. Honnan lesznek érdeklődők iránta, és már csak az a kérdés melyiket fogadja el. Most szerintem egy lengyel tökéletes lenne neki erősebb, mint a magyar bajnokság biztos kezdő tudna lenni és pár év alatt egy bundás/premier középcsapat szintre el tudna érni ha töretlen maradna a fejlődése utána meg bármi lehet.
Tajtinak ha másért nem azért jó volt ez a 2 év, hogy lássa nyugaton, hogy is mennek a dolgok.
Tajtinak ha másért nem azért jó volt ez a 2 év, hogy lássa nyugaton, hogy is mennek a dolgok.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nekem is tetszik Nagy Ádi játéka,de ha nincsenek Gera sérülései még szebb pályafutása lehetett volna (mert mostani magyar szinten így se rossz). Gera zseniális játékos,nem véletlenül volt Angliában a mágikus magyar,szerintem tehetsége az európai szinten is kiemelkedő (volt).M1Ö írta: Amióta focit nézek, nem volt még egy ilyen k.pályásunk. Talán Gera, de még ő sem volt ennyire jó, pláne ilyen fiatalon.![]()
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Köszi! Remélem azért nem fognak kifulladni, mert nem igazán lehetnek az ilyen terheléshez hozzá szokva, még ha pihenten is érkeztek. Mondjuk elvileg Storck 1,5 hónapig jól megdolgoztatta őket.El Maestro írta:12 egész valahány km volt a teljesítménye, de pontos adattal nem tudok szolgálni. Talán az mlsz twitteren foglalkoztak vele vagy az eb honlapján.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
12 egész valahány km volt a teljesítménye, de pontos adattal nem tudok szolgálni. Talán az mlsz twitteren foglalkoztak vele vagy az eb honlapján.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nagy Ádám a legnagyobb király, a legnagyobb király!!!
Öcsém, már a selejtező alatt megvett kilóra, de ezzel az osztrák meccsel megy a kedvencek közé!
Amióta focit nézek, nem volt még egy ilyen k.pályásunk. Talán Gera, de még ő sem volt ennyire jó, pláne ilyen fiatalon.
szerk: A végére mennyit futott, nem tudja valaki hol lehet utána nézni? Mert ár félidőben 6 km-nél járt!

Amióta focit nézek, nem volt még egy ilyen k.pályásunk. Talán Gera, de még ő sem volt ennyire jó, pláne ilyen fiatalon.

szerk: A végére mennyit futott, nem tudja valaki hol lehet utána nézni? Mert ár félidőben 6 km-nél járt!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na a Tajti kaland véget ért Barcelonában.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem tudok betelni ezzel a Szalai góllal, az elmúlt 44 év leggyönyörűbb magyar gólja. Foci volt a javából, megkönnyeztem.

-
Remek, Kádár az egyik aki mindig hoz egy jó színvonalat erre ő sérül meg.