Kecskezs írta:A közelmúltban történt Pep vs Rosell nyilatkozat párbaj után, egy újabb "színvonalas" üzengetés kezdőthet a médiában.
Most épp a Barcelona korábbi elnöke, Laporta intézett néhány nem túl hízelgő megjegyzést a jelenlegi katalán vezetőhöz.
Laporta elmondása szerint Rosell "Éretlen és idegbajos" viselkedést tanusít. Nem ez az első eset, hogy Laporta támadólag lép fel Rosell irányába, mostani kirohanását valószínűleg az új edző kinevezése okozta.
mes que un club

Més.
Szerintem nem olyan meglepő ez a fekáliadobálás, Laporta nyilván szeretne majd indulni a következő elnökválasztáson Rosell ellenfeleként, így evidens, hogy mindent megtesz, hogy az anno Rosellre szavazó sociókat maga mellé állítsa. Sajnos a hasonló dolgok mindennaposnak mondhatók a politikában, így itt is.
Én egyébként sokkal jobban kedvelem Laportát mint Rosellt, minden hülyesége ellenére is, szóval remélem, hogy Sándor után ismét ő lesz az elnökünk.
EnzoZidane89 írta:Szeretnék végre egy nagyon jó El Clasicó elé leülni,ahol minden megtörténhet,és nem a bohóckodást,favágósdit,szinészkedést nézni.
Ennyi.
Bár szerintem José távozásával jobb lesz a helyzet e téren, illetve talán Tata is megregulázza majd a fetrengő Alvest és hasonszőrű társait. Jó lenne végre pár sportszerű Clásicót látni azok után, hogy az utóbbi években eléggé elfajultak a dolgok a rangadókon.
Remy írta:Nálam is számít, és pont ezért akarom, hogy végre megalázzuk a pályán a katalánokat és visszatérjenek a helyükre, ahova mindig is tartoztak,
azaz mögénk.

R.M.C.F írta:Palermot nem akarja?

Dehogynem, úgyis jóban lennének Sánchezzel.
http://www.youtube.com/watch?v=bsIQs63734c
0:50-től.