Remélem idén ez befog következniRemy írta:Nálam is számít, és pont ezért akarom, hogy végre megalázzuk a pályán a katalánokat és visszatérjenek a helyükre, ahova mindig is tartoztak, azaz mögénk.

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 26., péntek 11:16
Remélem idén ez befog következniRemy írta:Nálam is számít, és pont ezért akarom, hogy végre megalázzuk a pályán a katalánokat és visszatérjenek a helyükre, ahova mindig is tartoztak, azaz mögénk.
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. július 26., péntek 11:10
Nem utálom a Barcát. Az álszentséget/képmutatást már inkább. A többi része talán jogos, és csak én éreztem úgy az elmúlt pár évben, hogy túl van erőltetve a dolog a részükről.Értem én a Barca utálatot...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 26., péntek 11:06
Nálam is számít, és pont ezért akarom, hogy végre megalázzuk a pályán a katalánokat és visszatérjenek a helyükre, ahova mindig is tartoztak, azaz mögénk.EnzoZidane89 írta:de nálam számít a presztízs. Szeretnék végre egy nagyon jó El Clasicó elé leülni,ahol minden megtörténhet,és nem a bohóckodást,favágósdit,szinészkedést nézni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 26., péntek 10:57
Értem én a Barca utálatot, de azért ekkora szakadék nincs a két klub között ilyen téren. Mindkét csapatnál bőven van olyan, aki a szart dobálja az aktuális vezetőségre.Csak nálunk Calderónról mindenki tudja mekkora szamár volt, ezért a szava is pont ennyit ér. Irigységből és talán gőgből dobálja még mindig a "szart" a klub felé, ha már neki nem jött össze... Valamint nálunk nem lett felhúzva a zacsipacsi család imidzs, amiről a máz csúnyán pereg az utóbbi időszakban.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 26., péntek 10:56
Persze, ebben egyetértek, a kifogások engem sem érdekelnek,de nálam számít a presztízs. Szeretnék végre egy nagyon jó El Clasicó elé leülni,ahol minden megtörténhet,és nem a bohóckodást,favágósdit,szinészkedést nézni.Remy írta:Én meg úgy vagyok vele, hogy nem érdekel mi folyik ott. Ha belviszályok vannak, az nekünk jó, mert ha tényleg kihat a csapatra, akkor gyengülnek stb.
Azért mert, egy erősebb Barcát győznénk le a szezonban, nem lennénk előrébb vele, mintha egy gyengét. Győztünk-győztünk, ennyi a lényeg.
A kifogások nem érdekelnek, a lényeg a győzelem. Semmi más.
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. július 26., péntek 10:53
Csak nálunk Calderónról mindenki tudja mekkora szamár volt, ezért a szava is pont ennyit ér. Irigységből és talán gőgből dobálja még mindig a "szart" a klub felé, ha már neki nem jött össze... Valamint nálunk nem lett felhúzva a zacsipacsi család imidzs, amiről a máz csúnyán pereg az utóbbi időszakban.Ebben most mi van? Nálunk Calderón dobálja a szart évente tízszer, csak teszi talán még cifrábban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 26., péntek 10:45
Ebben most mi van? Nálunk Calderón dobálja a szart évente tízszer, csak teszi talán még cifrábban.A Goal.com szerint Laporta csúnyán leoltotta Rosellt.
A közelmúltban történt Pep vs Rosell nyilatkozat párbaj után, egy újabb "színvonalas" üzengetés kezdőthet a médiában.
Most épp a Barcelona korábbi elnöke, Laporta intézett néhány nem túl hízelgő megjegyzést a jelenlegi katalán vezetőhöz.
Laporta elmondása szerint Rosell "Éretlen és idegbajos" viselkedést tanusít. Nem ez az első eset, hogy Laporta támadólag lép fel Rosell irányába, mostani kirohanását valószínűleg az új edző kinevezése okozta.
mes que un club
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 26., péntek 10:44
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem érdekel mi folyik ott. Ha belviszályok vannak, az nekünk jó, mert ha tényleg kihat a csapatra, akkor gyengülnek stb.EnzoZidane89 írta: Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nem örülök annak,hogy a Barca háza táján mennek a belviszályok.
Egyik az,hogy Laportat többre becsülöm,szimpatikusabb is(na már amikor nem Rosellt feketíti).
A másik pedig,hogy ez kihat a csapatra nem is kicsit,és én személy szerint egy erős Barcelonát akarok látni a szezonban.
Már csak azért is,hogy megmutassuk nekik,hogyha mind a két csapat topformában van,akkor is megtudjuk őket verni.
Ha ott szétesik a csapat,és bajnokok leszünk,akkor jönnek majd a kifogások,ezt ezerre veszem
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 26., péntek 10:25
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nem örülök annak,hogy a Barca háza táján mennek a belviszályok.Kecskezs írta:A Goal.com szerint Laporta csúnyán leoltotta Rosellt.
A közelmúltban történt Pep vs Rosell nyilatkozat párbaj után, egy újabb "színvonalas" üzengetés kezdőthet a médiában.
Most épp a Barcelona korábbi elnöke, Laporta intézett néhány nem túl hízelgő megjegyzést a jelenlegi katalán vezetőhöz.
Laporta elmondása szerint Rosell "Éretlen és idegbajos" viselkedést tanusít. Nem ez az első eset, hogy Laporta támadólag lép fel Rosell irányába, mostani kirohanását valószínűleg az új edző kinevezése okozta.
mes que un club
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. július 26., péntek 10:09
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 26., péntek 7:52
Meg kéne szereznie az isteni Martint is, akkor hátha majd Döglégy Zoli fogja közvetíteni a clasicokat. :ĐR.M.C.F írta:Palermot nem akarja?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 26., péntek 6:57
Palermot nem akarja?BBarni írta:A Marca beszámolója szerint Gerardo Martino leadott egy listát azokról a játékosokról, akiket szívesen látna a csapatnál. A névsor élén a Real Madrid egykori játékosa, Walter Samuel áll, de a kiszemeltek táborának tagja a Newell's játékosa, a védelem tengelyében bevethető Santiago Vergini is
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 25., csütörtök 21:38
Én nem.BBarni írta:Azért Samuelre kíváncsi lennék!
Most mondhatnám, hogy még korán volt, csak nem lenne igazam.Realista24 írta:![]()
Kedvenc csapata: Real Madrid, hazai klasszikusra menne.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 25., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 25., csütörtök 18:49
Azért Samuelre kíváncsi lennék!A Marca beszámolója szerint Gerardo Martino leadott egy listát azokról a játékosokról, akiket szívesen látna a csapatnál. A névsor élén a Real Madrid egykori játékosa, Walter Samuel áll, de a kiszemeltek táborának tagja a Newell's játékosa, a védelem tengelyében bevethető Santiago Vergini is
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. július 25., csütörtök 14:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 25., csütörtök 11:06
Szerintem nem kap jegyeket a hivatalos szurkolói oldal, de nem vagyok benne biztos, érdeklődj az EuroBarçán, ott nagyobb eséllyel találsz utazópartnert is.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 25., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: sutyi009 » 2013. július 25., csütörtök 8:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 24., szerda 19:57
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem