Ebben most mi van? Nálunk Calderón dobálja a szart évente tízszer, csak teszi talán még cifrábban.A Goal.com szerint Laporta csúnyán leoltotta Rosellt.
A közelmúltban történt Pep vs Rosell nyilatkozat párbaj után, egy újabb "színvonalas" üzengetés kezdőthet a médiában.
Most épp a Barcelona korábbi elnöke, Laporta intézett néhány nem túl hízelgő megjegyzést a jelenlegi katalán vezetőhöz.
Laporta elmondása szerint Rosell "Éretlen és idegbajos" viselkedést tanusít. Nem ez az első eset, hogy Laporta támadólag lép fel Rosell irányába, mostani kirohanását valószínűleg az új edző kinevezése okozta.
mes que un club

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem érdekel mi folyik ott. Ha belviszályok vannak, az nekünk jó, mert ha tényleg kihat a csapatra, akkor gyengülnek stb.EnzoZidane89 írta: Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nem örülök annak,hogy a Barca háza táján mennek a belviszályok.
Egyik az,hogy Laportat többre becsülöm,szimpatikusabb is(na már amikor nem Rosellt feketíti).
A másik pedig,hogy ez kihat a csapatra nem is kicsit,és én személy szerint egy erős Barcelonát akarok látni a szezonban.
Már csak azért is,hogy megmutassuk nekik,hogyha mind a két csapat topformában van,akkor is megtudjuk őket verni.
Ha ott szétesik a csapat,és bajnokok leszünk,akkor jönnek majd a kifogások,ezt ezerre veszem
Azért mert, egy erősebb Barcát győznénk le a szezonban, nem lennénk előrébb vele, mintha egy gyengét. Győztünk-győztünk, ennyi a lényeg.
A kifogások nem érdekelnek, a lényeg a győzelem. Semmi más.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nem örülök annak,hogy a Barca háza táján mennek a belviszályok.Kecskezs írta:A Goal.com szerint Laporta csúnyán leoltotta Rosellt.
A közelmúltban történt Pep vs Rosell nyilatkozat párbaj után, egy újabb "színvonalas" üzengetés kezdőthet a médiában.
Most épp a Barcelona korábbi elnöke, Laporta intézett néhány nem túl hízelgő megjegyzést a jelenlegi katalán vezetőhöz.
Laporta elmondása szerint Rosell "Éretlen és idegbajos" viselkedést tanusít. Nem ez az első eset, hogy Laporta támadólag lép fel Rosell irányába, mostani kirohanását valószínűleg az új edző kinevezése okozta.
mes que un club
Egyik az,hogy Laportat többre becsülöm,szimpatikusabb is(na már amikor nem Rosellt feketíti

A másik pedig,hogy ez kihat a csapatra nem is kicsit,és én személy szerint egy erős Barcelonát akarok látni a szezonban.
Már csak azért is,hogy megmutassuk nekik,hogyha mind a két csapat topformában van,akkor is megtudjuk őket verni.
Ha ott szétesik a csapat,és bajnokok leszünk,akkor jönnek majd a kifogások,ezt ezerre veszem

A Goal.com szerint Laporta csúnyán leoltotta Rosellt.
mes que un club
mes que un club

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Meg kéne szereznie az isteni Martint is, akkor hátha majd Döglégy Zoli fogja közvetíteni a clasicokat. :ĐR.M.C.F írta:Palermot nem akarja?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Palermot nem akarja?BBarni írta:A Marca beszámolója szerint Gerardo Martino leadott egy listát azokról a játékosokról, akiket szívesen látna a csapatnál. A névsor élén a Real Madrid egykori játékosa, Walter Samuel áll, de a kiszemeltek táborának tagja a Newell's játékosa, a védelem tengelyében bevethető Santiago Vergini is

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én nem.BBarni írta:Azért Samuelre kíváncsi lennék!

Akkor már inkább Vergini. Bár a legjobb szerintem Hummels vagy Vertonghen lenne.
Most mondhatnám, hogy még korán volt, csak nem lenne igazam.Realista24 írta:![]()
Kedvenc csapata: Real Madrid, hazai klasszikusra menne.

Kicsit benéztem.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
adnám samuelt, de nem 35 évesen.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Azért Samuelre kíváncsi lennék!A Marca beszámolója szerint Gerardo Martino leadott egy listát azokról a játékosokról, akiket szívesen látna a csapatnál. A névsor élén a Real Madrid egykori játékosa, Walter Samuel áll, de a kiszemeltek táborának tagja a Newell's játékosa, a védelem tengelyében bevethető Santiago Vergini is

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Messi: "Nincs miért magyarázkodnom, semmi közöm Martino leigazolásához, a klubra és az elnökre tartozik ez a kérdés. Anno már mondtam, hogy szerintem jó edzőnek tűnik, de nincs miért magyarázkodnom."
Nevetséges az egész sztori, úgy ahogy van.
Nevetséges az egész sztori, úgy ahogy van.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem nem kap jegyeket a hivatalos szurkolói oldal, de nem vagyok benne biztos, érdeklődj az EuroBarçán, ott nagyobb eséllyel találsz utazópartnert is.

Kedvenc csapata: Real Madrid, hazai klasszikusra menne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ment a kavarás a mezszámokkal, végül ez lesz a végleges:
- Alves az Abidal iránti tisztelete jeléül a francia 22-esét fogja hordani a következő idénytől
- így Montoya megkaphatja a 2-est
- Neymaré, ahogy várható volt, a 11-es lesz
- Villa távozásával Pedro kapja meg a 7-est
- Songé lesz Pedro 17-ese
- Tello leváltja a 37-esét, az övé a 20-as lesz
- Sergi Roberto pedig 24-esben fog futballozni jövőre
Így a 19-es és a 25-ös szabad még (a 23-as Cuencáé lehet, ha marad).
[quote="sutyi009"][/quote]
Szerintem nem kap jegyeket a hivatalos szurkolói oldal, de nem vagyok benne biztos, érdeklődj az EuroBarçán, ott nagyobb eséllyel találsz utazópartnert is.
- Alves az Abidal iránti tisztelete jeléül a francia 22-esét fogja hordani a következő idénytől
- így Montoya megkaphatja a 2-est
- Neymaré, ahogy várható volt, a 11-es lesz
- Villa távozásával Pedro kapja meg a 7-est
- Songé lesz Pedro 17-ese
- Tello leváltja a 37-esét, az övé a 20-as lesz
- Sergi Roberto pedig 24-esben fog futballozni jövőre
Így a 19-es és a 25-ös szabad még (a 23-as Cuencáé lehet, ha marad).
[quote="sutyi009"][/quote]

-
- Kedvenc játékosaid: Mesut Özil
Hello Mindenki!
Érdeklődnék,hogy hivatalos magyar szurkolói oldal kap jegyeket? A Bayern fan tesómék onnan veszik a jegyeket,szeretnék a hazai El Classico-ra jegyet.Ha valakit érdekelne még akkor kérem vegye fel velem a kapcsolatot (többen olcsóbb az utazás
) !
zsolt_jurasek@hotmail.com-
Köszönöm a válaszotokat!
Érdeklődnék,hogy hivatalos magyar szurkolói oldal kap jegyeket? A Bayern fan tesómék onnan veszik a jegyeket,szeretnék a hazai El Classico-ra jegyet.Ha valakit érdekelne még akkor kérem vegye fel velem a kapcsolatot (többen olcsóbb az utazás

zsolt_jurasek@hotmail.com-
Köszönöm a válaszotokat!
Itt a mai kezdőnk:
Diego López,Pepe,Ronaldo,Benzema, Özil, Carvajal,Nacho,Di María,Isco,Illarra y Cheryshev
Megkeverte Ancelotti rendesen.
Diego López,Pepe,Ronaldo,Benzema, Özil, Carvajal,Nacho,Di María,Isco,Illarra y Cheryshev
Megkeverte Ancelotti rendesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hiba ott játszatni Pepnek, jah nem... Eddig MOM Lahm. Amúgy szerintem azért van a középpályán, mert nem akar mind a két szélen nagyon támadó felfogású szélsővel játszani és Alaba a formája alapján kirobbanthatatlan a baloldalt.realistahuni írta:Pepnek is vannak faszságai. Lahm a posztján a világ legjobbja, nem tudom minek kell erőltetni kp-n.
Pörgős meccs lesz.
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
- Galacticos
sérülten játszik egyébként...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Géci írta:Messi amúgy tud játszani Iniesta és Xavi nélkül? Azért kérdezem, mert nem nagyon hallom a nevét és elvileg játszik
Kb. azt csinálja mint a tavasszal, lézeng ha nincs náluk a labda, csapatvédekezésbe nem vesz részt, letámadásba is alig. Remélem ellenünk is így tolja majd, akkor nincs mitől félni.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Messi amúgy tud játszani Iniesta és Xavi nélkül? Azért kérdezem, mert nem nagyon hallom a nevét és elvileg játszik

- h3x0r
en itt nezem: http://www.rojadirecta.me/goto/vspex3.blogspot.com.es/miért írta:Streamet tudna valaki linkelni?
lehet, hogy csak nekem fura, de Lahm mit keres a kozeppalyan??
Streamet tudna valaki linkelni?