Neked valami fétised ezek az egytornás, jó rúgótechnikájú emberek?pheco írta:PaaayeeetMivaaaan Ziro, mivaaaan Coman?

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 15., szerda 23:25
Neked valami fétised ezek az egytornás, jó rúgótechnikájú emberek?pheco írta:PaaayeeetMivaaaan Ziro, mivaaaan Coman?
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 15., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 15., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 15., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 15., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 15., szerda 23:09
Becksy és három aranylabdát legalább. Az sem zavarja, hogy a 120 milliót emlegeti, de már régen 80ról szólnak a híreknmate írta:Kérdés mi ez a szint, és kik látják bele?Becksy23 írta:Meglátjuk kinek lesz igaza Pogba-val kapcsolatban. Persze ez még évek kérdése, de biztos vagyok benne hogy soha nem fogja elérni azt a szintet, amire sokan tartják, amennyit belelátnak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 15., szerda 23:09
Kérdés mi ez a szint, és kik látják bele? Szerintem nem lehet általánosítani, többeknek szimpatikus focista, így örülnének. De hogy mennyit látnak bele...nem tudni.Becksy23 írta:Meglátjuk kinek lesz igaza Pogba-val kapcsolatban. Persze ez még évek kérdése, de biztos vagyok benne hogy soha nem fogja elérni azt a szintet, amire sokan tartják, amennyit belelátnak.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. június 15., szerda 23:06
Meglátjuk kinek lesz igaza Pogba-val kapcsolatban. Persze ez még évek kérdése, de biztos vagyok benne hogy soha nem fogja elérni azt a szintet, amire sokan tartják, amennyit belelátnak.Realista24 írta:25 éves vagy, amikor Zidane a csúcson volt, azt sem tudtad még, hogy fiú vagy lány vagy, de most úgy írsz, mint egy akkor már sokat tapasztalt hozzáértő személy. Pedig már az előző fél órában is látni, hogy lövésed nincs. Megpróbálok nem reagálni rád többet.Becksy23 írta: Láttam már egy szintén Juvés francia srácot 10-es poszton a válogatottban, mögötte is 2 vkp játszott. És neki örültem is amikor Madridba igazolt, megérdemelte azt a hype-ot ami körülvette, a mai napig rászolgál.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 15., szerda 23:04
Tudom, neked a hasak jönnek be, ezért is rajongsz Gündiért.ziro4vr írta:Fúj.nmate írta:Jó lába van nagyon, de ennyi.
Köszönöm, ezt a szóösszetételt kerestemEl Maestro írta:Középszer nimand, de ennyi.nmate írta:2. Jobb lábas. Jó lába van nagyon, de ennyi.![]()
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 15., szerda 23:03
Középszer nimand, de ennyi.nmate írta:2. Jobb lábas. Jó lába van nagyon, de ennyi.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 15., szerda 23:02
+1fehérlap írta:Mindig megvolt a 2-3 francia játékos, akiket nagyon, de nagyon szerettem/ szeretek, de egyszerűen a válogatott csapatukat és a többi földtúrót annyira gyűlölöm![]()
Remélem bejutnak a döntőbe azt ott jól kiszopnak vagy az elődöntőben megtanultak nyócegyezni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 15., szerda 23:02
Fúj.nmate írta:Jó lába van nagyon, de ennyi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 15., szerda 23:01
Egy Arsenalos épp védi Giroud, hogy Ő mindenképp kell a csapatba, mert megtartja elöl a labdát.numberone1 írta:Kellenek a magas csatarok, mert nagy mezonymunkat vegeznek es hasznosak...tokmindegy, h nem tudnak egy labdat levenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 15., szerda 23:00
Azért nem ígértem megziro4vr írta:Kumma nehéz.Realista24 írta:Megpróbálok nem reagálni rád többet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 15., szerda 23:00
1. Baszk.Buitre írta:1. Ez az Ántoán tényleg félig spanyol, vamosozott rendesen![]()
2. Payetnek melyik a rosszabbik (kevésbé jobb) lába?
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. június 15., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 15., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 15., szerda 22:59
Kumma nehéz.Realista24 írta:Megpróbálok nem reagálni rád többet.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. június 15., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 15., szerda 22:57
25 éves vagy, amikor Zidane a csúcson volt, azt sem tudtad még, hogy fiú vagy lány vagy, de most úgy írsz, mint egy akkor már sokat tapasztalt hozzáértő személy. Pedig már az előző fél órában is látni, hogy lövésed nincs. Megpróbálok nem reagálni rád többet.Becksy23 írta:Láttam már egy szintén Juvés francia srácot 10-es poszton a válogatottban, mögötte is 2 vkp játszott. És neki örültem is amikor Madridba igazolt, megérdemelte azt a hype-ot ami körülvette, a mai napig rászolgál.Realista24 írta:
Itt van egy full defenzív csapat. Dösamp három vkp-vel játszik kis túlzással. Zsiru majd Zsinyak. Posztra cserél, nulla kockázat, ráadásul Kanté és Matuidi is hulladékok támadásban. De igen, Pogba egy szardarab.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem