Szerintem CS0ki sem úgy gondolta, hogy Modric és Verratti lesz majd az "Alonso és Khedira poszton". Az aláírásomat Ő is látja.realbeckham írta:Ha van esze a vezetőségnek, akkor Modricot, nem Alonso posztján játszatja, hanem TKP-ként, így jöhet nyugodtan Verratti, Alonso helyére. Pogba/Vidal/Gündogan, Khedira helyét venné át. Én így képzelném el a jövőt.CS0ki írta:Verrattival az itt a baj, hogy itt van Modric. Kiállunk két 160 centis figurával a középpályára? Megindul egy komolyabb ember a középályán, a menetszél félresöpri a két figurát. Kell a fizikai erő oda. Pogba vagy Kondongbia inkbb akkor már.

Igen, lehet, hogy egy 210 magas, kigyúrt emberke megindul, és mint rinocérosz vág utat a szavannán, de azt mi zárja ki, hogy valamelyik 160 centis figura már rég elveszi tőle a labdát, mire elhalad mellette? :-)
A szerelőkészség nem egyenlő a fizikai erővel. És egyik játékos sincs papírból. Szerintem ezt Modric is bizonyítja. Vagy akkor egy kicsit "katalánozzunk". Ott ki az izom? Iniesta? Xavi? Busquets?
Látom, numberone1 megelőzött. De most már azért sem törlöm.