HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 13., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 13., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 13., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 13., hétfő 17:14
Long és Ibra dupla rendelEl Maestro írta:Sweden: Isaksson, Lustig, M Olsson, Granqvist, Lindelöf, S Larsson, Lewicki, Källström, Forsberg, Berg, Ibrahimović #EURO2016 #IRLSWE
Republic of Ireland: Randolph, Coleman, Brady, Clark, O'Shea, Whelan, McCarthy, Hendrick, Hoolahan, Walters, Long. #EURO2016 #IRLSWE
Lindelöf elvileg szerepel Zizou kívánságlistáján, őt érdemes figyelni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 13., hétfő 17:11
Nem mint Iniesta utódra gondoltam Iscora,hanem ezt az egész labdatoszigatós dolgot Xavi visszavonulásával el kellett volna felejteni.Persze isco is szereti toszogatni, de ő legalább nem myerte magát szarrá.palesz77 írta:Ini nélkül még ennyit se érne ez a csapat szerintem, Isco még bőven nem kész arra, hogy átvegye a helyét - lehet nem is lesz soha. Kell az öreg ide nagyon, most is tökéletesen látszott.dzsi91 írta:Egyébként iniesta jól játszott, de én már elfelejteném az aranygenerációt a helyükben.Itt egy Isconak bőven lenne helye.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 13., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 13., hétfő 17:04
Ini nélkül még ennyit se érne ez a csapat szerintem, Isco még bőven nem kész arra, hogy átvegye a helyét - lehet nem is lesz soha. Kell az öreg ide nagyon, most is tökéletesen látszott.dzsi91 írta:Egyébként iniesta jól játszott, de én már elfelejteném az aranygenerációt a helyükben.Itt egy Isconak bőven lenne helye.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. június 13., hétfő 16:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 13., hétfő 16:57
Ki beszélt itt a keretekről?Galacticos írta:Jaj ne csinald mar te is.
Az is szar keret.
Sajnálom, de akkor nézz régi meccseket. Elkövetkezendő években ez lesz a trend. Klubfutball előtérben, ott van a több pénz.Galacticos írta:Sztarokat akarok, jo focit es sok golt.
Azért kell lezárni a középpályán a passzsávokat, és kontrákból szétfutni őket.Hungarokatalán írta:Ez meg egyértelmű, de nem a kpjuk miatt verhetőek, mert az továbbra is elit. Az impotens szélsőik és befejező csatáraik már sokkal nagyobb problémát jelentenek.abszolút verhető ez a spanyol csapat.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 13., hétfő 16:57
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 13., hétfő 16:56
Ezért írtam azt, hogy tudásban.nmate írta:
Fizikumban igen, ég és föld, a franciák javára.
Ez meg egyértelmű, de nem a kpjuk miatt verhetőek, mert az továbbra is elit. Az impotens szélsőik és befejező csatáraik már sokkal nagyobb problémát jelentenek.abszolút verhető ez a spanyol csapat.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. június 13., hétfő 16:55
Jaj ne csinald mar te is.nmate írta:Remélem azért a franciák középpályája felhúzza a négerfaccra ezeket az alibi szarokat.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 13., hétfő 16:51
Ez így jó nagy hülyeség szerintem.Hungarokatalán írta:Ugyanmár. Tudásban ég és föld a 2 kp.nmate írta:Remélem azért a franciák középpályája felhúzza a négerfaccra ezeket az alibi szarokat.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 13., hétfő 16:51
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 13., hétfő 16:49
Ugyanmár. Tudásban ég és föld a 2 kp.nmate írta:Remélem azért a franciák középpályája felhúzza a négerfaccra ezeket az alibi szarokat.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 13., hétfő 16:47
Sírok keciGalacticos írta:Ha ez a szezon szamit neki akk fabregas meg pedro meg tvbol se nezhetne..
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 13., hétfő 16:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 13., hétfő 16:46
Vicces volt, hogy Ramos meg Piqué, a két középhátvéd kb a kapuban volt már a gólnál...rashidm írta:Ez a Piqué "szopjatok le mind" feje...![]()
![]()
Mintha ő lenne a császár.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. június 13., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. június 13., hétfő 16:45
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem