eddig ez a meccsünk volt a legjobb. Biztató h egy felkészülés végén lévő PSG-t különösebb gond nélkül megvertünk.
Ronaldo posztja nekem jobban tetszik így. Nem értek azzal egyet h szélen hasznosabb. Szerintem ott nagyon sokszor eltűnt, és le volt egyszerűsítve annyival a játéka h befele viszi aztán lő. Ezen a 3 meccsen látszott h így sokkal többször játékba tud avatkozni, átmennek raja a kényszerítők, és a kapu elé is hamarabb tud érkezni. Márpedig a góljai nagy része ennek volt köszönhető. De nem egyértelműen középen játszik, sokszor kihúzódik a szélre is. Szabadabban játszik mint Josénál.
Özil pont a fordítottja. Ő inkább szélről húzódik befelé, néha még a túloldalt is feltűnik. Ő is szabadabban játszik, nem egyértelmű szélső.
A széleket leginkább Carvajal és Marcelo fogja bejátszani, pont úgy ahogy én elképzeltem. Ha van két ilyen szélsővédője egy csapatnak akik a támadásoknál sem fogalmatlanok, akkor nem érdemes az olyan játékosokat mint Cé és Özil kitenni szélre csak azért h legyen ott is vki.
Isco amolyan Iniestás szerepkörben mozgott. Nem egyértelmű tkp-ban. Remélem hozzászokik, nálam nyerő ez az ötlet.
A Modric-Khedira páros is jól működött, a német sokkal hasznosabban játszik mint Josénál. Kicsit vissza van fogva, és azzal foglalkozik amivel kell.
Ami még feltűnt h védekezésnél Özil rengetegszer lépett vissza, sokszor 20-30 méterre védekezett a kapunktól. Védekezésben olyan 4-4-2 féleséget játszottunk, de a 4 kp-s inkább középen tömörült, a 16-os vonalainak meghosszabbításában. Valahogy így:
Carvajal---Pepe---Nacho---Coentrao
---------Khdeira--Modric/Case.------
------Özil----------------Isco/DM------
Támadásban meg ez volt:
-------Khedira---Modric/Case.-------
Carvajal-------Isco/DM-----Coentrao
----------Özil-----------Ronaldo-------
----------------Benzema---------------
Így láttam én, de persze lehet rosszul
Személy szerint én ezt erőltetném, csak Khedira helyett Casemiro vagy Kondogbia, és persze a rendes védelem Ramossal, Varane-nal, és Marcival
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane