Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Berti

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 13., hétfő 14:49

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem speciel nem azzal van bajom, hogy Jon szomorú, fasztseérdekel. De pont azok miatt, hogy próbált megfontolt jó döntéseket hozni, azért megölték. Én elvárnám, hogy most picit badass legyen és csapjon az asztalra néha és viselkedjen egy megtört, bátor férfiként..

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. június 13., hétfő 14:42

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezekkel nem tudok egyetérteni, Robbot is hasba lőtték (számszeríjjal..komolyabb mint egy bicska) jópárszor, mégis felállt. De akkor még jó volt a sorozat...
Mindegy,ízlések és pofonok, kinek ez kinek az, szerintem ezzel éppen nem volt baj.
A csaj meg azért viselkedett úgy ahogy mert nyilván a rutin miatt nyeregben érezte magát. Nyeregben is volt, aztán jött a sötét. (ez a könyvben is elég hangsúlyos amúgy) Pont ezt a kettőt használta ki Arya, az önteltséget, és a sötétet.

Mindegy, amúgy is egy időhúzós szál volt ez, az a könyvben is, így oldották fel, legalább Arya is elmozdulhat valamerre.

Jon meg persze hogy depis, nem áll jól a szénája, elárulták az emberei, meghalt...nem tudom, számomra az hatna furán,ha röhögcsélne meg ultrahappy lenne.

Dany meg a könyvben pont ugyanez, szóval akkor MArtin se olyan hűűdekirály.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 13., hétfő 14:20

got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hasbaszúrják, valahogy kiúszik, elvánszorog a színészig, kábultan alszik, utána hirtelen felpattan és már tud futni, ráesik a sebére, feláll, megy tovább, majd simán legyakja a csajt aki már jóval többet tanult ja és aki persze végig direkt nagyon lassan és peckesen járkál. Ahogy Ramsay is egy sima képregénygonosz lett, úgy Arya szála is puszta időhúzás és szemfényvesztés, képregényes elemekkel. Ennyit tudnak Martin nélkül. Dany meg 6 évad óta nem tud mást, mint a sárkányaival felvágni meg dacosan bambulni maga elé. Hatalmas karakterfejlődés, tényleg ő kell westeros élére. :lol: Nagyjából egyetlen karakter van, aki fejlődött valamit ez idő alatt, az a havas jonatán, de ő meg ilyen emós csicska lett sansa mellett, remélem a csatában végre férfi lesz. A hodoros részt leszámítva ez az évad egy tök átlagos sorozat, ami kiemelte a tömegből már rég nem igaz rá. Mivel már nincs ott szorosan mellettük az alap, a könyv, amire támaszkodhattak.

Scream 2x2

Ez meg simán nevetséges, de én is az vagyok, hogy nézem. :lol:
Nem illik.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. június 13., hétfő 13:52

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miért volt képregényes Arya? Hát az egész arcnélküliség és a csajjal való rivalizálása erre ment ki. :roll: tudatosan odacsalta, majd kinyírta. Mintha nem lett volna még ilyen a GoT-ban is akár :lol:
Danyt meg divat fikázni, sebaj, majd elmúlik. Évad végén megy Westerosra végre :coffee:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 13., hétfő 13:05

GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Komolyan , itt minden második férfi látens buzi ? Egy kis beszéd és megy a seggbe ujjazás vagy dákó fogdosás . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 13., hétfő 12:57

GOT és Scream

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A múltheti Scream jobb volt, mint az utóbbi két GOT rész. Azért ez kurva gáz szerintem. :mrgreen: :mrgreen: De jövőhéten, jön a csata, szerintem esélyes hogy az egész rész arról fog szólni, adná is. Cersei meg Jamie nélküli részek felüdülések, a Sárkányok Anyjáról már ne is beszéljünk. :lol:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 13., hétfő 12:47

ziro4vr írta:Got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom mi volt gázabb, deni csodás nézése és visszatérése vagy ária képregényes túlélése és bejelentése. Ja de tudom, jamie meg királyvár, azok talán méginkább azok voltak. Nagy csalódás ez az évad, a következő rész még megmentheti. De csak ha nem lesz emós jon és kinyírja a boltont.
Ugyan így gondolom. :agree:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Esett a színvonal elég nagyot, sőt még látvány minősége is egész évadon keresztül idegesített. Nagyszerűen használták eddig a számítógépes effekteket, ebben a szezonban meg legalább 5 alkalommal szurta a szememet egy két jelenet..

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 13., hétfő 12:30

Got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom mi volt gázabb, deni csodás nézése és visszatérése vagy ária képregényes túlélése és bejelentése. Ja de tudom, jamie meg királyvár, azok talán méginkább azok voltak. Nagy csalódás ez az évad, a következő rész még megmentheti. De csak ha nem lesz emós jon és kinyírja a boltont.
Nem illik.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 13., hétfő 10:27

csababarca írta:got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stannis ugyanez volt, a könyvben az egyik legnagyobb stratéga, a sorozatban meg egy igazi csődtömeg volt. Jorah megint teljesen más. A sorozatban nagyon elkorcsosult pár szereplő sajnos.

Spoiler a spolierben!
Más, állítólag nagy vérengzés lesz az utolsó 2 részben az ismert szereplők között, 10-es nagyságrendben harapnak fűbe különösen az utolsó részben. Rickon Stark, Ramsey, Davos, Tommen, Cersei, Blackfish, Lancel, Kevan, High Sparrow, Robert Strong helyében nem lennék nyugodt. :)
Cersei sorsából a jóslat szerinte már csak Tommen halála hiányzik, mivel az eddigiek bejöttek, neki sem szánok kegyes jövőt, és igy máganak Cerseinek sem, aki elég kemény halálra számithat...
Királyvárban pedig hatalomváltásra készülök, szerintem a Tyrellek időszaka jön, mégha rövid időre is. Ugye ők rendelkeznek a második legnagyobb sereggel Westeroson, illetve ennyi háború után már valószínűleg a legnagyobbal. :)

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. június 13., hétfő 9:40

got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tőlem felégetheti Cersei a vörös tornyot,de haljon meg ő is,messze a legfeleslegesebb karakter a sorozatban már.
Jaime meg szintén ultragáz, könyvben szerencsére egészen más a karaktere már, itt meg még mindig Cersei pincsikutyájaként viselkedik.

Fekete halért kár, azt hittem csak elmegy Briennékkel...jobb lett volna úgy.
Viszont pozitívum a Véreb szál,illetve hogy a Testvériség vágja a témát a közeleg a tél ügyében.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. június 13., hétfő 9:20

GoT
ep08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Véreb szál jó, zseniális párbeszédekkel, ahogy ott alkudoznak, illetve a csirkét jobban szereti :mrgreen: stb.. Tommen nagyobb pöts, mint a bátyja volt, remélem Cersei felégeti a 'csába az egész bagázst. Dany visszatérése nevetségesre sikeredett, Zúgó volt a rész csúcspontja, Arya várható volt, nagyon túlhúzták azt a szálat.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 11., szombat 17:10

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt a teoriat mindig is nonszensznek tartottam. Syrio, mielott Kiralyvarba koltozott, a Braavosi Elso Kard volt. Milyen okbol toltene be ilyen tisztseget egy Arcnelkuli? Ezzel evtizedekre elkotelezi magat. A masik meg hogy a kiralyi testor aki a vegen ott maradt vele 1v1-ben, Meryn Trant ha jol emlekszem, ugyanugy szerepelt utana is.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. június 11., szombat 17:01

Kerlon írta: Linkeld be pls, én nem vágom, de érdekel, mert amúgy érdektelen a szál. Koszcsi
Teória spoiler...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Erről szól: Jaqen H'ghar = Syrio Forel

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 11., szombat 16:03

ferni írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Inkább olvassátok el miről szól a Theory, mielőtt jobban belementek a semmibe, nem sima visszatérésről van szó.
Linkeld be pls, én nem vágom, de érdekel, mert amúgy érdektelen a szál. Koszcsi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 11., szombat 15:21

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Inkább olvassátok el miről szól a Theory, mielőtt jobban belementek a semmibe, nem sima visszatérésről van szó.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 11., szombat 13:54

ziro4vr írta:got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem eléggé uncsi már és elveszi a halálok élét, hogy lassan mindenki visszatér.
+1 Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azért kedveltem a sorozatot, mert nem féltek, kinyírni fan favorite karaktereket. Ebben az évadban pedig minden részben kb. vissza jön valaki a halálból, "picit" komolytalan.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 11., szombat 13:33

got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem eléggé uncsi már és elveszi a halálok élét, hogy lassan mindenki visszatér.
Nem illik.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. június 11., szombat 13:28

GoT: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!igen, róla van szó, nagyon szimpatikus karakter volt, örülnék neki, ha tényleg felbukkanna a másik két jó arc mellett, akik befigyeltek a legutóbbi részben. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 11., szombat 10:47

ericco írta:
Kerlon írta:és ő miért lehet fontos?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ő tanította kardozni Aryat még az első évadban. A halálát azt hiszem nem mutatták (de lehet rosszul emlékszem)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezzel tisztában vagyok, akkor gondolom ő menti meg, nem hoz lázba, elpatkolhatna
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 11., szombat 10:42

Kerlon írta:és ő miért lehet fontos?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ő tanította kardozni Aryat még az első évadban. A halálát azt hiszem nem mutatták (de lehet rosszul emlékszem)
Merci Zizou!

Vissza: