czier írta:A Chelsea projekt mukodik, sinen van. Sikerek is jottek szep szammal. Most van egy fiatal, tehetseges csapatuk. Lehet ra epiteni es nem kell minden evben oriasi minuszokkal elszamolniuk. A beveteleik evrol-evre nonek, az angol bajnoksagba ontik a lovet, szoval ebben nincs igazad.
ebben igazad van,működik.....mert a kapu nyitva áll.

kb 2e millárdot ölt bele ez a hobbista,és annyira messze van a jó sportprojectől mint pepe egy doromboló kiscicától ha ez neked jó modell akkor lelked rajta.
ez egy szar modell...de még kiforrhatja magát idővel,bármi lehet,elvetni nem kell,a mondanivalóm lényege nem EZ volt,hanem a besárgázás ami akkor volt,mint a citynél is,és jöttek nekem és tudatlanoztak,amikor a cityre azt írtam,semmikt sem fognak nyerni ami komoly......nyerítettek,mert sok volt a lé,és vették a neveket..............
a blben a csoportból nem jutnak ki két éve

Nem erről volt szó....hanem hogy egy bl-t megnyerni,több tényezős,de főként korszakos csapatnak lennia az...ezen nevettek ki,de nem érdekel.Tisztában vagyok a véleményeim súlyával és mikéntjével.....Nem minden csapat az 1900-as évek elejétől kezdve volt a tűz közelében.