https://www.youtube.com/watch?v=TuesauNtqTUhehe írta:simán kinézem azt is, hogy ő lesz a következő elnök, akit meggyilkolnak.
ad majd nekik ilyen barackokat

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 12., vasárnap 19:17
https://www.youtube.com/watch?v=TuesauNtqTUhehe írta:simán kinézem azt is, hogy ő lesz a következő elnök, akit meggyilkolnak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 12., vasárnap 19:15
Ezt a részét mondjuk nem bánom. Nem azért, mert Trumpot annyira jónak tartom, inkább Hillaryt annyira rossznak. Nem csak USA-nak, a világnak is.sebydani írta:+2% hirtelen a népszerűségének.
Mondjuk ja, az a hülye picsa képes ellentmondani magának 3 napon belül is, csak nyerjenhehe írta:pont nem ő lesz az sztem, hanem a boszorkány.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 12., vasárnap 19:15
pont nem ő lesz az sztem, hanem a boszorkány.sebydani írta:Pont ezen gondolkodtam, hogy valahol habzó szájjal már Trump üvölt mindenfélét a kamerába és +2% hirtelen a népszerűségének.nmate írta:Most jön majd a gyomorforgató része, amikor a kampány mellett használják fel az esetet.
Amúgy ez ellen a mocskos, visszamaradt, primitív nép ellen már fel kell lépni erőszakkal, nincs mese.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 12., vasárnap 19:13
Pont ezen gondolkodtam, hogy valahol habzó szájjal már Trump üvölt mindenfélét a kamerába és +2% hirtelen a népszerűségének.nmate írta:Most jön majd a gyomorforgató része, amikor a kampány mellett használják fel az esetet.
Amúgy ez ellen a mocskos, visszamaradt, primitív nép ellen már fel kell lépni erőszakkal, nincs mese.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 12., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 12., vasárnap 19:11
Az a baj nem csak ott vannak ezek.hehe írta:sztem az usa ezek után dob egy atomot közel keletre.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 12., vasárnap 19:08
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 12., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 12., vasárnap 19:02
Elvileg az iszlám államhoz köthető az elkövető.hehe írta:látom orlandoban vki nem kedvelte a buzikat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 12., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: Aroninho » 2016. június 12., vasárnap 18:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 12., vasárnap 13:42
Igen, szoval benezhetnel valamikor.ziro4vr írta:Gyanús nekem...esti kimaradások, kávémánia...hostess lettél a keletinél?Remy írta: Mondjuk tegnap vettem otthonra Pellini-t. Elegge jo cucc.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 12., vasárnap 12:21
Gyanús nekem...esti kimaradások, kávémánia...hostess lettél a keletinél?Remy írta: Mondjuk tegnap vettem otthonra Pellini-t. Elegge jo cucc.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 12., vasárnap 11:40
P. Krisz írta:Otthon megfőzöd és elviszed termoszban .
Problem ?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 12., vasárnap 11:38
Nekem az a bajom a Lipótival, hogy semmi extra, de elkérnek 400 forintot egy kávéért.nmate írta:Aréna 5 perc séta, ha az messze van...![]()
Amúgy van ott egy Lipóti is, ott hátha van rendes kávé. Meg fagyizóknál is talán lehet kapni.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. június 12., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. június 12., vasárnap 11:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 12., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 12., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 12., vasárnap 11:24
Akkor inkább Meki, kérj bele plusz adag kávét, úgy jobb lesz. Már ha van mekkáfé, ha nincs, akkor inkább ne igyál.Remy írta:Realista24 írta:A pályaudvaron biztos van jó kis automata instant fosatós kávéval, jó az neked![]()
Arena messze van, azt nem tudom most bejatszani. Marad a meki vagy a kfc. Ggwp.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem