Lényeg a lényeg szerintem egyessel fog kezdődni Pogba transzfer díja és fizuja is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 12., vasárnap 17:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 12., vasárnap 17:49
az átigazolási díja csak 88 millió volt a 120-ra meg a kenő pénzek tolták ki, így nemziro4vr írta:Mmint Neymar.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 12., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 12., vasárnap 17:42
cseszheti, múltkor kiszivárogtatták, hogy Bale van a topponziro4vr írta:Szerintem még a fizun meg a végső összegen megy a matek. És szerintem világcsúcs lesz. Max nem közlik le, hogy Cé ne legyen morcos.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 12., vasárnap 17:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 12., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 12., vasárnap 17:26
Pogba lesz. Július 1. utan, hogy az uj pénzügyi evet terhelje. Na meg Jamesnek meg csapatot kell találni.hehe írta:ha pogba nem jön össze, akkor nézném wallace-t a gremioból, a jelenlegi kevés brazilok egyike, kázmérnál többet látok benne.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 12., vasárnap 16:54
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. június 12., vasárnap 13:45
Köszi!palesz77 írta:Kölcsönből visszajöhet játékos, de ha csak opciós jogotok van, akkor nem. Nálunk legalábbis ez volt, Denis ezért nem jött vissza tavaly nyáron.RealRaúl77 írta:Az eltiltás az opciós eladásokra/hosszabb kölcsönökre is érvényes?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 12., vasárnap 13:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 12., vasárnap 13:41
Gímenezért pasztmekziro4vr írta:De melyikért. Azért a fiatal franciáért?Realista24 írta: Erre is megvan a megoldás állítólag. 65 millát kifizetünk az Atma védőjéért, mert ennyi a kivásárlási ára
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 12., vasárnap 13:39
Kölcsönből visszajöhet játékos, de ha csak opciós jogotok van, akkor nem. Nálunk legalábbis ez volt, Denis ezért nem jött vissza tavaly nyáron.RealRaúl77 írta:Az eltiltás az opciós eladásokra/hosszabb kölcsönökre is érvényes?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 12., vasárnap 13:38
Igen ez egy járható út lenne. Szerintem inkább ez, mint egy Wendell vagy Ricardo Rodriguez. Noha mindkettő jó.Kerlon írta: ziro: Llorente, Vallejó. balhátvéd x
felhozzuk Abnert, azt Coentrao vagy ő csak egészséges, ha Marcelo nem.
De melyikért. Azért a fiatal franciáért?Realista24 írta: Erre is megvan a megoldás állítólag. 65 millát kifizetünk az Atma védőjéért, mert ennyi a kivásárlási ára
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. június 12., vasárnap 13:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 12., vasárnap 13:33
Szerintem menjen csak, hadd szokja, több az esélye egy első osztályú klubnál, mint a 3-adban. Szerintem technikailag és intelligenciailag jó a gyerek csak még nem tudja teljesen kihasználni.realistahuni írta:Ödivel az a baj hogy még a harmadosztályból sem emelkedik ki, pedig az Jesének meg Moratanak is sikerült anno. Van egy gólja meg 7 gólpassza, mezőnyben sem szopat igazán ahogy láttam/olvastam.Ja meg Vallejót, Ödegaardot és Mayoralt mindenképpen oda kell adni első osztályú csapatoknak, hadd szokják.
Én meg lennék lepve ha ez a gyerek beválna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 12., vasárnap 13:32
Erre is megvan a megoldás állítólag. 65 millát kifizetünk az Atma védőjéért, mert ennyi a kivásárlási áraCsak azért írtam amúgy, mert szerintem ennyire nem leszünk aktívak, bár ez az eltiltás bekavarhat. Mert akkor már Pepe utánra is kéne gondolni. Lehet valami olyan fiatal kéne, aki középen meg balhátvédben is elvan?N
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 12., vasárnap 13:30
Az igaz, de az még korábban kezdődött..de végülis a portugálok szemszögéből hasonló, mint amilyen általában a real szemszögéből volt.Toky írta:Most is egy sérülésből lábadozik, nem?ziro4vr írta:Szerintem Lakatos Wendel nem jön..hanem Coentrao ha nem sérül le...bár nem nyáron szokása, hanem mikor Marci is offos.
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. június 12., vasárnap 13:26
Most is egy sérülésből lábadozik, nem?ziro4vr írta:Szerintem Lakatos Wendel nem jön..hanem Coentrao ha nem sérül le...bár nem nyáron szokása, hanem mikor Marci is offos.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 12., vasárnap 13:25
Ödivel az a baj hogy még a harmadosztályból sem emelkedik ki, pedig az Jesének meg Moratanak is sikerült anno. Van egy gólja meg 7 gólpassza, mezőnyben sem szopat igazán ahogy láttam/olvastam.Ja meg Vallejót, Ödegaardot és Mayoralt mindenképpen oda kell adni első osztályú csapatoknak, hadd szokják.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 12., vasárnap 13:09
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem