Realista24 írta:A pályaudvaron biztos van jó kis automata instant fosatós kávéval, jó az neked

Arena messze van, azt nem tudom most bejatszani. Marad a meki vagy a kfc. Ggwp.

Frei am a best.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 12., vasárnap 11:22
Realista24 írta:A pályaudvaron biztos van jó kis automata instant fosatós kávéval, jó az neked
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 12., vasárnap 11:15
Ne magyarázkodj már, tudjuk hogy plázapicsa vagynmate írta:Arénában van Frei, személyes kedvenc.
Mármint a Frei. Az Aréna amúgy putri.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 12., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 12., vasárnap 11:11
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. június 12., vasárnap 11:08
Nem a keleti közelében van de Budapest Baristas, Múzeum körút, elte btk-val szemben. Nagyon jó kávék vannak, nem ilyen starbucks, costa cafe divatkávézó.Remy írta:Keleti kozeleben van valami fasza kavezo?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 12., vasárnap 10:57
Gondoltam egyszerubb itt helyiektol megkerdezni, mint keresgelni a szar mobilnettel, amikor folyamat megszakad...ziro4vr írta:Google. Ez nem egy kávézó, de ha bepötyögöd biztos kihoz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 12., vasárnap 10:41
ha csak jó kávé kell, akkor ott a KFC meg a Meki is, ha flancolni akarsz, akkor passzolok, de a http://www.google.hu -n biztos találszRemy írta:Valami kozvetlen kozel kene, ha van. Melo van, nem lehet csak ugy eljarkalni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 12., vasárnap 10:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 12., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 12., vasárnap 10:34
Én nem vágom azt a helyet, de szerintem az Arena Plázában biztos van valami hely.Remy írta:Keleti kozeleben van valami fasza kavezo?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 12., vasárnap 10:29
2 megálló a deák és környéke, szóval jaRemy írta:Keleti kozeleben van valami fasza kavezo?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 12., vasárnap 10:27
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. június 11., szombat 13:01
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2016. június 10., péntek 18:34
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. június 10., péntek 11:15
román = rómaira is vannak elméletek, ugyan úgy mint a dákokra, de nincsenek fennmaradt leletek így nyilván kuka. Én csak azt mondtam hogy a dákok az olt környékén lófráltak már jóval a hunok előtt. Amúgy a hun - magyar rokonság se áll a legstabilabb lábakon. Mármint stabilabb mint a többi, de ugyan olyan jó érvek vannak mellette mint ellene.donor írta: csak ezt ne. A szőröstalpúakat azonosítani a dákokkal a történelem egyik legnagyobb félremagyarázása. Innen csak egy kis lépés a román = római.
Ennél jobbakat csak a szlovákok tudnak kitalálni, akiknek még csak 1 királyuk sem volt soha
nem veszekedésnek szántam, sry ha esetleg úgy jött volna le.sebydani írta: Nincs kedvem veszekedni meg tényleg nem is azért kérdezem, csak kíváncsi vagyok, hogy mi ez a rossz szemszög? Örüljünk, hogy csak ennyivel csonkább az ország, vagy mire gondoltál?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 10., péntek 11:01
Nincs kedvem veszekedni meg tényleg nem is azért kérdezem, csak kíváncsi vagyok, hogy mi ez a rossz szemszög? Örüljünk, hogy csak ennyivel csonkább az ország, vagy mire gondoltál?Norbii írta:Mert aztán a magyarok nem lopták:D A dákok már akkor ott voltak mikor Attila ősapja egy kosza gondolat volt belső Ázsiában.
Trianont is elég rossz szemszögből nézitek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 10., péntek 10:59
csak ezt ne. A szőröstalpúakat azonosítani a dákokkal a történelem egyik legnagyobb félremagyarázása. Innen csak egy kis lépés a román = római.Norbii írta:
Mert aztán a magyarok nem lopták:D A dákok már akkor ott voltak mikor Attila ősapja egy kosza gondolat volt belső Ázsiában.
Trianont is elég rossz szemszögből nézitek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 9., csütörtök 22:09
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. június 9., csütörtök 15:03
Látom soha nem tanítottál még, de nem baj. Van az a helyzet, amikor fel kell, hogy emelje a hangját a tanár és egy kicsit üvöltenie kell. Az ütést azt hagyjuk, a mai világban ugyebár már nem megengedett, mint anno a körmös, meg a kukoricára való térdepeltetés és a fülénél való elvezetés... de hidd el, bármennyire is vagy te jó tanár, és tartod nagyon élvezetesre az órát, ha a neveletlen kölök közbe kiabál, rosszalkodik és ezzel a társait is viszi magával, és akkor egy bolond százat csinál már az egész terem zsibong... elég egy gyerek aki a rendet megtöri, lesznek akik mennek utána, és akkor jönnek életbe a módszerek. Van amikor egyik sem működik és hidd el, van az a helyzet amikor kiabálni kell a kölökkel, hogy márpedig fogjba be a száját és ne rosszalkodjon, figyeljen vagy stb.KAG írta:Az már kapásból nem való tanárnak, aki csak azzal tud fegyelmezni, hogy kiabál,üt,ordít.
Oda kell egy kisugárzás vagy olyan élvezetes órákat kell tartani, ami leköti a kölköt. Én pl nem lennék képes rá és csak ordibálással menne, de pont ezért eszembe sem jutna soha tanárnak állni.
Sajnos nagyon nagyon fel van higulva ez a szakma.
Van pár fizikus barátom. Ők szokták azt mondani, hogy közülök az megy tanítani középsuliba fizikát, aki nem ért annyira hozzá, hogy felvegyék dolgozni fizikusként. Ez szerintem elmond mindent...
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem