Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 25., csütörtök 8:38

Meccs elején tetszett, hogy Cé elől van Karim mellett, de lehetséges, hogy nem ez a jó taktika. Többet kell szélről indulnia Ronaldonak. Remélem ezt észreveszi Carlo is. Di Maríat nem is értettem miért kellett arra a posztra tenni, túl szeleburdi oda. Ott kellett volna Modricnak kezdenie. Mondjuk itt még lehet próbálgatni mindent. Viszont én elaludtam a 30.p körül :mrgreen: addig Illarra nem játszott rosszul, lehet tényleg tudja majd pótolni Xabit. Viszont Casemirora lennék kíváncsi, remélem következő meccsen kezdő lesz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 25., csütörtök 8:31

Erdemes megnezni a meccset, vagy inkabb hanyagoljam?
Szerintem ne kínozd magad.
Azért remélem amerikában komolyabban vesszük
Én az amerikai túra végére szeretném látni a koncepciót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 25., csütörtök 8:05

Nem tudom gyerekek, én értem hogy kell kisérletezni, nincs is ezzel semmi gond. De azért vannak olyan dolgok, amiket nem tudom mennyire érdemes kipróbálni (Pepe mint csatár mondjuk :mrgreen: ).

A tegnapi kezdőnek nem tudom mi értelme volt, 1 szál Illara a középpályán, a felállást kb. nem is értettem, a balösszekötő helyén 5 perc alatt feltűnt Cherisev, CR, Özil, DM. Sem CR sem DM nem tudnak máshol játszani csak a saját posztjukon, ezt teljesen fölösleges próbálgatni.

Nade ez van, ebből a meccsből 0 következtetést lehet levonni, az öreg próbálgatott egy sort, eredménye kb. semmi nem volt, letudtunk még egy kötelező meccset Benzema árából. A Lyon jobban pörgött, gondolom kb. full kezdővel álltak ki, és ők a végére gyengültek a cserékkel, mi meg nem, ezért lett x.

Azért remélem amerikában komolyabban vesszük :)

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. július 25., csütörtök 2:08

Erdemes megnezni a meccset, vagy inkabb hanyagoljam?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 25., csütörtök 0:15

pulci írta:Ramosék mikor csatlakoznak amúgy, szívesen megnéztem volna már velük a csapatot PSG ellen?
Ha jól tudom hétfőn :)

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 25., csütörtök 0:12

Sierra írta:
Guti.HaZ. írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy egy Ramos-Nacho / Varane-Nacho páros sem lett volna jobb. Tudom, hogy nem Pepét szaroztad le, csak így a tiszta. Amit Pepe lecserélése után műveltek egy támadásnál ott középen, az meg kabaré volt. :lol:
Természetesen nem, nem Pepével volt a gond, hanem elsődleges Nachoval, illetve hogy Pepe párja nem Ramos vagy Varane volt.
Értettem én, csak kicsit kétértelmű volt.

off: Remélem nem tolja le a haját :D Így nem olyan agresszív a kinézete.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 25., csütörtök 0:10

Guti.HaZ. írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy egy Ramos-Nacho / Varane-Nacho páros sem lett volna jobb. Tudom, hogy nem Pepét szaroztad le, csak így a tiszta. Amit Pepe lecserélése után műveltek egy támadásnál ott középen, az meg kabaré volt. :lol:
Természetesen nem, nem Pepével volt a gond, hanem elsődleges Nachoval, illetve hogy Pepe párja nem Ramos vagy Varane volt.

Guti.HaZ.
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 25., csütörtök 0:10

pulci írta:
Sierra írta:Ez a védelem tényleg rémgyenge volt. Azért kell oda a Ramos-Varane páros, jóval magabiztosabb, mint ma a Nacho-Pepe. Nacho jó lesz Albiol helyettesének, de semmi több. Marcelo is nagyon kéne már a balosra, Carvajalnak meg idő kell. :)

Di Maríát bárcsak elvinné valamelyik újgazdag klub. :roll: Vagy a Napoli. :mrgreen:
A Napoli is már az újgazdagok közé tartozik ha tényleg 125 millát költhet Benitez a nyáron mi másra utalna a 37 millás Pipita igazolás :D :D :D
Komolyra véve nevetséges volt ez a védelem ebből nem szabad kiindulni hisz szinte az egész hátsó szekció hiányzott az viszont pozitív, hogy a támadók mind ott vannak és lesz elég idő megtalálni megfelelő felállást.
Ramosék mikor csatlakoznak amúgy, szívesen megnéztem volna már velük a csapatot PSG ellen?
Cavaniért kapott pénzzel együtt költhetnek 125 milliót, tehát kb felezd meg az összeget. Az azért már nem olyan irreális.
Bert Ambrose (1896–1971)

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 25., csütörtök 0:07

Sierra írta:Ez a védelem tényleg rémgyenge volt. Azért kell oda a Ramos-Varane páros, jóval magabiztosabb, mint ma a Nacho-Pepe. Nacho jó lesz Albiol helyettesének, de semmi több. Marcelo is nagyon kéne már a balosra, Carvajalnak meg idő kell. :)

Di Maríát bárcsak elvinné valamelyik újgazdag klub. :roll: Vagy a Napoli. :mrgreen:
A Napoli is már az újgazdagok közé tartozik ha tényleg 125 millát költhet Benitez a nyáron mi másra utalna a 37 millás Pipita igazolás :D :D :D
Komolyra véve nevetséges volt ez a védelem ebből nem szabad kiindulni hisz szinte az egész hátsó szekció hiányzott az viszont pozitív, hogy a támadók mind ott vannak és lesz elég idő megtalálni megfelelő felállást.
Ramosék mikor csatlakoznak amúgy, szívesen megnéztem volna már velük a csapatot PSG ellen?

Guti.HaZ.
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 25., csütörtök 0:03

Szinte biztos vagyok benne, hogy egy Ramos-Nacho / Varane-Nacho páros sem lett volna jobb. Tudom, hogy nem Pepét szaroztad le, csak így a tiszta. Amit Pepe lecserélése után műveltek egy támadásnál ott középen, az meg kabaré volt. :lol:
Bert Ambrose (1896–1971)

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 25., csütörtök 0:00

R.M.C.F írta:Persze,aki ebből a meccsből erőviszonyt akar lemérni,az egész egyszerűen nem a foci környékére való.

Az menjen csikket szedni.
Persze! Én is tisztában vagyok vele, hogy kicsivel több mint 1 hete edz a csapat, ami látszik is. Az is tök egyértelmű, hogy az öreg is végig próbál mindent az éles meccsekig, hogy akkorára tisztán lássa, lássák, hogy akkor, hogy is fognak felállni + rengeteg az új arc. Én amit leirtam kezdőt azt csak szimplán arra irtam, hogy meglesném a PSG ellen, de erőviszonyokról majd augusztus 17-től lehet beszélni... :shifty:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 24., szerda 23:59

Ez a védelem tényleg rémgyenge volt. Azért kell oda a Ramos-Varane páros, jóval magabiztosabb, mint ma a Nacho-Pepe. Nacho jó lesz Albiol helyettesének, de semmi több. Marcelo is nagyon kéne már a balosra, Carvajalnak meg idő kell. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2013. július 25., csütörtök 0:01-kor.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. július 24., szerda 23:53

nem tudom, nekem Carvajal nem tetszett. Az ok, hogy gyorsabb és támadásban pengébb, mint Alvajáró, de párszor olyanokat csinált, hogy ha ez komoly meccsen megy meghűl bennem a vér

DM-ra nem tudom, miért panaszkodtok, végighajtotta a meccset, és több mint a felében számára teljesen idegen szerepkörben játszott. Modric fejesénél rajzolva volt a beadása

Diego López lassan istenné növi ki magát a szememben...

Illarraból keveset láttunk, mozgatja a csapatpt Xabi módra, jó lesz hosszútávon

Isco elég sokat rontott

Modric pöpec, mint mindig

Ö10B9 no comment..

Cé az cé, dühöngött, hogy nem rá van kihegyezve a figura :)

Fiatalok: mindig arra gondolok, hogy ezek a srácok egyikéből-másikából lehet valami (Mata, Soldado, Negredo: harmincmilliókat adnak értük...), de tény, hogy nálunk az első csapatba csak végszükség esetén vethetőek be.

Morata szerintem is kevés ide (legalábbis egyelőre), sztem egy év múlva kölcsönadjuk. Jesére kíváncsi leszek.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. július 24., szerda 23:51

Carvajal szerintem túlságosan arra törekszik hogy minél kevesebb labdát kelljen kirugdosni oldalra, esetleg rossz passz az ellenfélnél kössön ki, ezért hibázgatott bele néha olyan labdákba amik simának tűntek. Chery nem volt elég magabiztos, és látszik hogy nem védő az eredeti posztja, ráadásul mivel jobblábas, bal oldalon hátul ez még 1 hátrány.
Casemiro előtt tényleg le a kalappal ma jól tolta. Isco-nak ma nem nagyon jöttek be a passzok, így be is szürkült.
DM-ről nekem az a véleményem hogy ügyes játékos, de ha sikerül neki 1-2 csel, utána nem képes leállni velük, és ez rendszerint a támadások kárára megy, ezt az elmúlt szezon is megmutatta. Moratának ha a lövésénél ért először labdába, akkor 18 perc kellett egy érintéshez, ez szerintem mindent elárul. Benz és Özil..nos önmagukat adták.
Cr ma pihent. Szerintem KELL CSATÁR!

petko

HozzászólásSzerző: petko » 2013. július 24., szerda 23:50

amit ebből a meccsből le lehetett (és le kellett) szűrni, az az, hogy cheryshev abszolút kevés nekünk, illetve, hogy ez a felállás nem fekszik a csapatnak. maradhat a 4-2-3-1 vagy a 4-3-3. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 24., szerda 23:48

Persze,aki ebből a meccsből erőviszonyt akar lemérni,az egész egyszerűen nem a foci környékére való.

Az menjen csikket szedni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 23:46

Guti.HaZ. írta:Háááát. Nekem az első félidőből az maradt meg, hogy ami nála köt ki, annak annyi. A másodikban jobb volt?
Igen, de a másodikban 1 fokkal jobb volt, de ez nem oszt kb... Fölös vele tervezni, mert ez nem az ő posztja és nem is igazán megy ott neki. Azt viszont észrevettem, hogy a kp-t próbálja úgy forgatni az öreg, hogy például a Bournemoth vagy ki ellen akik viszonylag jók voltak a második félidőben azt most beletette a kezdő 11-be. A Bournemoth elleni kezdő volt a kiindúlási pont amiben benne volt a kreativitás, de nem volt elég stabil a védelem, de mondta is Carlo, hogy meg akarja találni az egyensúlyt. Illarrát nem láttam , mert az első félidő végére értem haza, de úgy veszem észre, hogy meg is van szeppenve, meg ahogy mondták lehet, hogy még nem szabad nagyon terhelni az izmait. Vagy valami ilyesmi :hmmm: ... Nagyon látszik, hogy az öreg össze akar hozni 1 stabil kp-t ami támadásban is topp és ugyan akkor védekezésben is. A probléma ott van, hogy pont Varane, Ramos, Marcelo hiányzik :x

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 24., szerda 23:43

gkovi írta:"Ez a világ legjobb klubja? Ennyire képesek? Még egy barátságos meccsen is a játékvezető segítségére vannak rászorulva?(*hosszusípolás ) Felháborító! Végig jobbak voltunk. (*sípolás).."
Ez mi? :lol: Csak nem szintiszta tizenegyes fáj neki, ott Cherysev tankönyvbe illően harcolta ki a büntetőt.

Guti.HaZ.
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 24., szerda 23:38

Géci írta:Cheryshev támadásoknál még el is megy
Háááát. Nekem az első félidőből az maradt meg, hogy ami nála köt ki, annak annyi. A másodikban jobb volt?
Bert Ambrose (1896–1971)

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 23:37

R.M.C.F írta:
Állitolag a meccs utáni interjú felében a Realt szidta

Mi oka lett volna, Valamelyik a helyére parkolt audival?

:( :(
Gondolom zokon veszik, hogy általában nem jönnek ki jól mostanság, ha a BL csoportkörbe minket kapnak :mrgreen:

Vissza: