Ha jól tudom hétfőnpulci írta:Ramosék mikor csatlakoznak amúgy, szívesen megnéztem volna már velük a csapatot PSG ellen?

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 25., csütörtök 0:15
Ha jól tudom hétfőnpulci írta:Ramosék mikor csatlakoznak amúgy, szívesen megnéztem volna már velük a csapatot PSG ellen?
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 25., csütörtök 0:12
Értettem én, csak kicsit kétértelmű volt.Sierra írta:Természetesen nem, nem Pepével volt a gond, hanem elsődleges Nachoval, illetve hogy Pepe párja nem Ramos vagy Varane volt.Guti.HaZ. írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy egy Ramos-Nacho / Varane-Nacho páros sem lett volna jobb. Tudom, hogy nem Pepét szaroztad le, csak így a tiszta. Amit Pepe lecserélése után műveltek egy támadásnál ott középen, az meg kabaré volt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 25., csütörtök 0:10
Természetesen nem, nem Pepével volt a gond, hanem elsődleges Nachoval, illetve hogy Pepe párja nem Ramos vagy Varane volt.Guti.HaZ. írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy egy Ramos-Nacho / Varane-Nacho páros sem lett volna jobb. Tudom, hogy nem Pepét szaroztad le, csak így a tiszta. Amit Pepe lecserélése után műveltek egy támadásnál ott középen, az meg kabaré volt.
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 25., csütörtök 0:10
Cavaniért kapott pénzzel együtt költhetnek 125 milliót, tehát kb felezd meg az összeget. Az azért már nem olyan irreális.pulci írta:A Napoli is már az újgazdagok közé tartozik ha tényleg 125 millát költhet Benitez a nyáron mi másra utalna a 37 millás Pipita igazolásSierra írta:Ez a védelem tényleg rémgyenge volt. Azért kell oda a Ramos-Varane páros, jóval magabiztosabb, mint ma a Nacho-Pepe. Nacho jó lesz Albiol helyettesének, de semmi több. Marcelo is nagyon kéne már a balosra, Carvajalnak meg idő kell.
Di Maríát bárcsak elvinné valamelyik újgazdag klub.Vagy a Napoli.
![]()
![]()
![]()
Komolyra véve nevetséges volt ez a védelem ebből nem szabad kiindulni hisz szinte az egész hátsó szekció hiányzott az viszont pozitív, hogy a támadók mind ott vannak és lesz elég idő megtalálni megfelelő felállást.
Ramosék mikor csatlakoznak amúgy, szívesen megnéztem volna már velük a csapatot PSG ellen?
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 25., csütörtök 0:07
A Napoli is már az újgazdagok közé tartozik ha tényleg 125 millát költhet Benitez a nyáron mi másra utalna a 37 millás Pipita igazolásSierra írta:Ez a védelem tényleg rémgyenge volt. Azért kell oda a Ramos-Varane páros, jóval magabiztosabb, mint ma a Nacho-Pepe. Nacho jó lesz Albiol helyettesének, de semmi több. Marcelo is nagyon kéne már a balosra, Carvajalnak meg idő kell.
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 25., csütörtök 0:03
Szinte biztos vagyok benne, hogy egy Ramos-Nacho / Varane-Nacho páros sem lett volna jobb. Tudom, hogy nem Pepét szaroztad le, csak így a tiszta. Amit Pepe lecserélése után műveltek egy támadásnál ott középen, az meg kabaré volt.Sierra írta:Ez a védelem tényleg rémgyenge volt. Azért kell oda a Ramos-Varane páros, jóval magabiztosabb, mint ma a Nacho-Pepe. Nacho jó lesz Albiol helyettesének, de semmi több. Marcelo is nagyon kéne már a balosra, Carvajalnak meg idő kell.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 25., csütörtök 0:00
Persze! Én is tisztában vagyok vele, hogy kicsivel több mint 1 hete edz a csapat, ami látszik is. Az is tök egyértelmű, hogy az öreg is végig próbál mindent az éles meccsekig, hogy akkorára tisztán lássa, lássák, hogy akkor, hogy is fognak felállni + rengeteg az új arc. Én amit leirtam kezdőt azt csak szimplán arra irtam, hogy meglesném a PSG ellen, de erőviszonyokról majd augusztus 17-től lehet beszélni...R.M.C.F írta:Persze,aki ebből a meccsből erőviszonyt akar lemérni,az egész egyszerűen nem a foci környékére való.
Az menjen csikket szedni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 24., szerda 23:59
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. július 24., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. július 24., szerda 23:51
HozzászólásSzerző: petko » 2013. július 24., szerda 23:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 24., szerda 23:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 23:46
Igen, de a másodikban 1 fokkal jobb volt, de ez nem oszt kb... Fölös vele tervezni, mert ez nem az ő posztja és nem is igazán megy ott neki. Azt viszont észrevettem, hogy a kp-t próbálja úgy forgatni az öreg, hogy például a Bournemoth vagy ki ellen akik viszonylag jók voltak a második félidőben azt most beletette a kezdő 11-be. A Bournemoth elleni kezdő volt a kiindúlási pont amiben benne volt a kreativitás, de nem volt elég stabil a védelem, de mondta is Carlo, hogy meg akarja találni az egyensúlyt. Illarrát nem láttam , mert az első félidő végére értem haza, de úgy veszem észre, hogy meg is van szeppenve, meg ahogy mondták lehet, hogy még nem szabad nagyon terhelni az izmait. Vagy valami ilyesmiGuti.HaZ. írta:Háááát. Nekem az első félidőből az maradt meg, hogy ami nála köt ki, annak annyi. A másodikban jobb volt?
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 24., szerda 23:43
Ez mi?gkovi írta:"Ez a világ legjobb klubja? Ennyire képesek? Még egy barátságos meccsen is a játékvezető segítségére vannak rászorulva?(*hosszusípolás ) Felháborító! Végig jobbak voltunk. (*sípolás).."
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 24., szerda 23:38
Háááát. Nekem az első félidőből az maradt meg, hogy ami nála köt ki, annak annyi. A másodikban jobb volt?Géci írta:Cheryshev támadásoknál még el is megy
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 23:37
Gondolom zokon veszik, hogy általában nem jönnek ki jól mostanság, ha a BL csoportkörbe minket kapnakR.M.C.F írta:Állitolag a meccs utáni interjú felében a Realt szidta
Mi oka lett volna, Valamelyik a helyére parkolt audival?
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 24., szerda 23:36
gkovi írta:Casemiro, Modric akiket kitudnék emelni ma. Lyonból meg Greniert. Jó kis játékos lesz belőle, és még csak 22 éves, ha jól tudom az Arsenal leakarja igazolni. Állitolag a meccs utáni interjú felében a Realt szidta.
Már meg is van:
Grenier:
"Ez a világ legjobb klubja? Ennyire képesek? Még egy barátságos meccsen is a játékvezető segítségére vannak rászorulva?(*hosszusípolás ) Felháborító! Végig jobbak voltunk. (*sípolás).."
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 23:32
Totál ugyan ez a meglátásom!! Igaz, nem nagyon lehet még következtetéseket levonni, de látszik az, hogy kik akarnak és, hogy kik játszanak majd a kezdőbe kb. Amennyiben ez teljesitményre megy... de Carlót nem úgy ismerem aki valakit a nevéért játszat...Galacticos írta:carvajalt nem értem. néha olyanokat csinál, most is átvette a félidő után egy kicsivel a támadónak a labdát, hátrafelé tolta meg méterekre és a támadóé lett ott a félpályánál. nagyon meg van illetődve. casemiro fasza volt megint, nagyon tetszik eddig.
de ez a védelem valami katasztrófa volt.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. július 24., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 24., szerda 23:26
úgylátszik ez náluk szokás, emlékszem makoun vagy kicsoda is élete gólját lőtte még anno ellenünk a BL-be, hihetetlen, hogy az ilyen nímandoknak pont ellenünk van mindig ilyen szerencséjük.a góllövő meg olyan gólt lőtt amit soha nem fog
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem