Nehezen felejtek, ezért azt javaslom, amit te is javasoltál valakinek, aki örült Özil távozásának: "Válts sportágat!mentamas írta: Még mindig gondolkodok, sőt megnéztem a 2000-es EB döntő összefoglalóját is, de nem igazán láttam,h. mit is döntött ott el igazán.![]()
![]()
Más EB döntőn nem láttam játszani, ha csak nem volt egy titokban valamikor![]()
Cristiano Ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Gondolkodj tovább. Nem fogok segíteni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Még mindig gondolkodok, sőt megnéztem a 2000-es EB döntő összefoglalóját is, de nem igazán láttam,h. mit is döntött ott el igazán.Realista24 írta:Gondolkodj mielőtt röhögsz.mentamas írta:
Melyik EB döntőt ?![]()
Más EB döntőn nem láttam játszani, ha csak nem volt egy titokban valamikor
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Errol nyilatkozott multkor Ferguson...mert dicserte ő Messit rendesen de megmondta hogy CR barhol tudna alkotni (mondott valami 3.osztalyu csapatot) de Messi nem ez a tipusu jatekos...neki kell egy elitebb légkör meg neki ez a stilus megy csak. (Tiki taka vagy nevezzuk ahogy akarjuk)Géci írta:Vállogatotra gondoltam természetesen. Ugyebár nagy vita tárgya mindig is, hogy Messi, és Cé közötti különbség leginkább ott mutatkozik meg, hogy Cé minden csapatban vezér tudna lenni, de ugyan ezt Messi nem mutatta még meg, egyedül a barcában, mert a vállogatotban se igazán vezér, és azt sem lehet mondani, hogy nélkülözhetetlen...
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vállogatotra gondoltam természetesen. Ugyebár nagy vita tárgya mindig is, hogy Messi, és Cé közötti különbség leginkább ott mutatkozik meg, hogy Cé minden csapatban vezér tudna lenni, de ugyan ezt Messi nem mutatta még meg, egyedül a barcában, mert a vállogatotban se igazán vezér, és azt sem lehet mondani, hogy nélkülözhetetlen...
-
Hungarokatalán
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Most ezt csak a válogatottra érted? Mert az úgy ahogy igaz, de ha a Barcelonában nyújtott teljesítményét is nézzük, akkor az állításod nagyon nem áll meg...Géci írta: Szerintem arra gondolnak a srácok, hogy egy döntőben vagy elődöntőben adjon plusszt a csapatnak, és ott mutassa klasszisát, mert olyan még nem nagyon volt...
Ez is szép gól volt, valóban.BBeno írta:egyre sem emlékszem.Ilyen gólja nem is egy van Messinek, amiről elég sokat beszélnek, és jó eséllyel fognak is.. Getafe elleni, ellenetek lőtt szólója, Kupadöntőben lőtt szólója, Boateng elfektetése, nem hiszem, hogy ezek csak úgy el lesznek feledve.
csak az espanyol ellenire.![]()
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezekből 3 is döntőben vagy elődöntőben volt - vagy a lent említett fejes is döntőben volt -, de válogatottban tényleg nem volt még ilyen. Viszont attól még komoly meccseken lőtt komoly gólokat, ezek Zidane BL döntős gólja, vagy Ronaldo triplája kategóriába beillenek szerintem.Géci írta:Szerintem arra gondolnak a srácok, hogy egy döntőben vagy elődöntőben adjon plusszt a csapatnak, és ott mutassa klasszisát, mert olyan még nem nagyon volt...
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem arra gondolnak a srácok, hogy egy döntőben vagy elődöntőben adjon plusszt a csapatnak, és ott mutassa klasszisát, mert olyan még nem nagyon volt...palesz77 írta:Ilyen gólja nem is egy van Messinek, amiről elég sokat beszélnek, és jó eséllyel fognak is.. Getafe elleni, ellenetek lőtt szólója, Kupadöntőben lőtt szólója, Boateng elfektetése, nem hiszem, hogy ezek csak úgy el lesznek feledve.dzsi91 írta:Olyan teljesítményről beszélek ami 20-30 év múlva is beszédtéma lesz, mint Zidane gólja glasgowbam, vagy a brazilok elleni meccse,98as döntő...vagy a fenomén 2002es vb-je, tripla az old traffordon vagy hasonló.
Mondjuk ez a szemlélet olyan szempontból tetszik, hogy ezek alapján Init tuti a legnagyobbakkal fogják együtt emlegetni világszerte 30 év múlva is..![]()
egyre sem emlékszem.Ilyen gólja nem is egy van Messinek, amiről elég sokat beszélnek, és jó eséllyel fognak is.. Getafe elleni, ellenetek lőtt szólója, Kupadöntőben lőtt szólója, Boateng elfektetése, nem hiszem, hogy ezek csak úgy el lesznek feledve.
csak az espanyol ellenire.
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ilyen gólja nem is egy van Messinek, amiről elég sokat beszélnek, és jó eséllyel fognak is.. Getafe elleni, ellenetek lőtt szólója, Kupadöntőben lőtt szólója, Boateng elfektetése, nem hiszem, hogy ezek csak úgy el lesznek feledve.dzsi91 írta:Olyan teljesítményről beszélek ami 20-30 év múlva is beszédtéma lesz, mint Zidane gólja glasgowbam, vagy a brazilok elleni meccse,98as döntő...vagy a fenomén 2002es vb-je, tripla az old traffordon vagy hasonló.
Mondjuk ez a szemlélet olyan szempontból tetszik, hogy ezek alapján Init tuti a legnagyobbakkal fogják együtt emlegetni világszerte 30 év múlva is..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudom hogy ki mikor lőtt gólt. Azert irtam hogy gondolkodni kene.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
2000-es eb Trezeguet aranygóljával dőlt el, ha jól emlékszem Zizu ott nem lőtt gólt bár jól játszott és azt hiszem a torna mvp-je is lett.
De '98-ban (na meg sajnos nagyrészt 2006-ban) tényleg ő döntött, ugyan nem láttam élőbe a meccset de ott elég szépen le lettek iskolázva a brazilok...
De '98-ban (na meg sajnos nagyrészt 2006-ban) tényleg ő döntött, ugyan nem láttam élőbe a meccset de ott elég szépen le lettek iskolázva a brazilok...
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolkodj mielőtt röhögsz.mentamas írta:Melyik EB döntőt ?Realista24 írta:Zidane eldöntött Bl döntőt. EB döntőt. VB döntőt.
En csak ennyit teszek hozza ehhez a beszélgetéshez.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Melyik EB döntőt ?Realista24 írta:Zidane eldöntött Bl döntőt. EB döntőt. VB döntőt.
En csak ennyit teszek hozza ehhez a beszélgetéshez.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem arról beszéltünk,hogy ott vannak-e a legjobbak között, persze,hogy ott vannak.De most megint ez a megfoghatatlan legeslegjobb volt a téma,ott nálam se Messi se Cr nem nyerő.lestat írta:Azert 2012es EBn eleg nagyot jatszott Ronaldo...a VBn mar nem de hat 2014 ben is serult volt.
Plusz azert tegyuk hozza hogy Zizou meg Ronaldo mogott a valogatottban volt csapat nem is akarkik.
Kicsit tulzonak talalom hogy ők ketten nincsenek ott a topp jatekosok kozott mert nincsenek nagy pillanataik mert kapasbol 5 golt is kitudnek emelni kettejuk kozul amire azt mondom hogy az klasszikus maradt. Gondolom itt Messi 2009es BL dontobeni fejelesere.
Ha tetszik ha nem őket ketten bizony Maradonával Zidaneval Ronaldoval fogjak együtt emlegetni.
Kiemelkednek a mostani generaciobol es pont ezert.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
Realista24 írta:Zidane eldöntött Bl döntőt. EB döntőt. VB döntőt.
Ennyi Zidane mindenek felett.
Nem egyszeru 20 ev jatekosait rangsorolni itt is azert szimpatia meg a magunknak kedvesebb emlekek is dönthetnek.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zidane eldöntött Bl döntőt. EB döntőt. VB döntőt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
Azert 2012es EBn eleg nagyot jatszott Ronaldo...a VBn mar nem de hat 2014 ben is serult volt.
Plusz azert tegyuk hozza hogy Zizou meg Ronaldo mogott a valogatottban volt csapat nem is akarkik.
Kicsit tulzonak talalom hogy ők ketten nincsenek ott a topp jatekosok kozott mert nincsenek nagy pillanataik mert kapasbol 5 golt is kitudnek emelni kettejuk kozul amire azt mondom hogy az klasszikus maradt. Gondolom itt Messi 2009es BL dontobeni fejelesere.
Ha tetszik ha nem őket ketten bizony Maradonával Zidaneval Ronaldoval fogjak együtt emlegetni.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Oriasi +,ezt kobe vesetni.dzsi91 írta:
A statisztikákat nézve többek, de labdarúgában is?Nekem Cristiano a jelenlegi csúcs,nincs nála jobb de a rengeteg gólon és trófeán kívül van neki a pályán olyan igazi legendás alkotása? Messi detto.
Olyan teljesítményről beszélek ami 20-30 év múlva is beszédtéma lesz, mint Zidane gólja glasgowbam, vagy a brazilok elleni meccse,98as döntő...vagy a fenomén 2002es vb-je, tripla az old traffordon vagy hasonló.
Ez a rengeteg gól szép teljesítmény,főleg Ronaldonál aki ezt huzamosan tudja hozni éveken át.De egy olyan világban ahol Egy suarez is képes 50+ gólos szezont hozni és ahol Higuain Olasz gólrekordot dönt...hát azért ez necces,legalábbis nekem.Sajnos bizonyítani nem tudom de egy R9 ebben a barcában vagy Realban mindenféle megerőltetés nélkül hozná ezeket 60 gólos szezonokat,aki látta focizni az szerintem egyetért velem.
Nekem akarom elvitatni Ronaldo és Messi érdemeit.Fantasztikus amit csinálnak.De amikor a valaha volt legjobb téma szóba kerül(tudom h most csak 20év a téma) és meghallom messi vagy akár Cé nevét egyszerüen nevetségesnek tartom.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A statisztikákat nézve többek, de labdarúgában is?Nekem Cristiano a jelenlegi csúcs,nincs nála jobb de a rengeteg gólon és trófeán kívül van neki a pályán olyan igazi legendás alkotása? Messi detto.Becksy23 írta: Majdnem mindig adom amit írsz, de ebben nagyon nem. Ronaldo és Messi többek mint a 90-2005 közötti top játékosok. Más kérdés hogy utánuk hatalmas szakadék, és ha összevonnánk a két korszakot, a Cé és Leo utáni 20-ból 18 abból a korszakból lenne.
Olyan teljesítményről beszélek ami 20-30 év múlva is beszédtéma lesz, mint Zidane gólja glasgowbam, vagy a brazilok elleni meccse,98as döntő...vagy a fenomén 2002es vb-je, tripla az old traffordon vagy hasonló.
Ez a rengeteg gól szép teljesítmény,főleg Ronaldonál aki ezt huzamosan tudja hozni éveken át.De egy olyan világban ahol Egy suarez is képes 50+ gólos szezont hozni és ahol Higuain Olasz gólrekordot dönt...hát azért ez necces,legalábbis nekem.Sajnos bizonyítani nem tudom de egy R9 ebben a barcában vagy Realban mindenféle megerőltetés nélkül hozná ezeket 60 gólos szezonokat,aki látta focizni az szerintem egyetért velem.
Nekem akarom elvitatni Ronaldo és Messi érdemeit.Fantasztikus amit csinálnak.De amikor a valaha volt legjobb téma szóba kerül(tudom h most csak 20év a téma) és meghallom messi vagy akár Cé nevét egyszerüen nevetségesnek tartom.
Lehet csűrni csavarni de a Manchester United mellett a foci vb a labdarúgás csúcsa akár mennyire is a klubfoci felé húz a szivem.Egy valahavolt legjobb vb cím nélkül?hm jolvan talán,de egy valahavolt legjobb egy értékelhető vb nélkül????? Ne már.A legnagyobb színpadon a nagy büdös semmi amit feltud mutatni ez a két játékos, most Messi 14es produktumával hagyjatok, aki látta a meccseit pontosan tudja hogy egy nagy semmi amit azon a vb-n csinált.
Én tartom, hogy messi barca,Ronaldo Real legenda.Zidane és R9 viszont nem csak csapatokhoz tettek hozzá hanem a sporthoz.
És mindezt úgy írom,hogy Cr abszolút kedvencem, mert ő a Realért tett rengeteget, azt meg jobban szeressem mint magát a labdarúgást.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams