HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 10., péntek 23:52
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 10., péntek 23:50
Hát ne haragudj ha kiborítottalak. Esküszöm nem volt szándékomban.ziro4vr írta:Azt írtad lófasz volt. Megjött még Becksy is, szerinte nevetséges. Azt gondolom ha ezt írjátok, vagy soha életetekben nem fociztatok és csak fm-ből ismeritek a játékot, vagy valami bajotok van a gyerekkel. Az előbbit csak Becksyről feltételezem, ezért gondoltam rólad az utóbbit.
Pogbán hatalmas a teher, beárazták 100 millió felé, a kp-n csak tőle várhatnak játékot, márpedig a franciák játékot várnak, nem győzelmet, mert az alap. Elöl meg Grízes semmi, Payet középen jó csak, Giroud magában semmi. Szerinted mekkora teher ez egy 23 éves gyereknek, aki az olasz ligában szocializálódott? Ezért mondom hogy ez nem fm, ez a valóság.
Pogba nem villogott, bár voltak nagyon szép passzai, megmozdulásai, labdatartásai. Társak nem voltak, próbálkozott, nem eleget az igaz. Sőt rossz passza is volt, a jókat persze nem emeli ki senki. Ez lófasz, ez nevetséges?
Tényleg a faszom kivan ezzel a fórummal már, remélem R24 nem alszik és inkább kirak. Jöttök itt a fotelforradalmár megjegyzéseitekkel, amihez jogotok van, van, csak szart se tudnak sokan a foci lélektanáról. Csak játszák a szimulátort és benyögik hogy Cr és Messi ver mindenkit az elmúlt 20 évből. Hát a jó kurva mindeniteket. Megyek is a faszomba.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. június 10., péntek 23:49
Pontosan ez az, hogy 100-120 millió, meg legjobb középpályás, ő fogja a következő szintre emelni a Realt, stb, stb. Én ehhez mérten néztem hogy mit csinál, és... Kevés, főleg fejben (de egyébként úgy vonszolta néhányszor magát mint a 40 éves Yaya). Egy ilyen játékostól nem azt várnám hogy megkapja és íveli Giroud-ra (nem egyszer), hanem hogy pörgesse a játékot, vállalkozzon, okosan használja a labdát. Ezt nem láttam tőle, csak 1-1 szép megmozdulásra futotta.ziro4vr írta:Azt írtad lófasz volt. Megjött még Becksy is, szerinte nevetséges. Azt gondolom ha ezt írjátok, vagy soha életetekben nem fociztatok és csak fm-ből ismeritek a játékot, vagy valami bajotok van a gyerekkel. Az előbbit csak Becksyről feltételezem, ezért gondoltam rólad az utóbbit.
Pogbán hatalmas a teher, beárazták 100 millió felé, a kp-n csak tőle várhatnak játékot, márpedig a franciák játékot várnak, nem győzelmet, mert az alap.
Pogba nem villogott, bár voltak nagyon szép passzai, megmozdulásai, labdatartásai. Társak nem voltak, próbálkozott, nem eleget az igaz. Sőt rossz passza is volt, a jókat persze nem emeli ki senki. Ez lófasz, ez nevetséges?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. június 10., péntek 23:47
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. június 10., péntek 23:42
Átlag, 1-2 ütempassz meg keresztlabda, de más extrát nem láttam tőle. Hiányzik egy szervező a francia kp-ról, akivel kiegészíthetnék egymást. Meg úgy en bloc a kékeknek az a legnagyobb hibája szerintem, hogy - bár fizikálisan rendben van a kp - nincs egy olyan ember se középen, aki mozgatja a támadójátékot.rashidm írta:Ittam kocsmában. Milyen volt Pogba?
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. június 10., péntek 23:35
Az túlzás, hogy Kassai miatt kaptak ki, de érthető egy picit a rinyálása. Giroud gólja full szabálytalan volt illetve az első félidőben, mikor térden rúgta a gyereket Koscielny, 16-ról kaphattak volna egy szabadrúgást, ami elmaradt.Nevetséges.Kassai jó volt. A szerencsétlen román meg nem tudja elemgedni a magyar-tomán ellentétet max.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 10., péntek 23:34
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 10., péntek 23:32
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 10., péntek 23:30
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 10., péntek 23:26
ziro4vr írta:Neked? Süt belőled az előítélet meg a gyűlölet, szép álmokat hozzá.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. június 10., péntek 23:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 10., péntek 23:19
Ő hagyjuk szerintem. De többet nem reagálok rád becsszó.Remy írta: Ezzel a kötekedéssel mi a célod?Csak, mert nem vágom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 10., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 10., péntek 23:16
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 10., péntek 23:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 10., péntek 23:14
Vele se tartották ott, többnyire 35 méterre a kaputól volt. A másodikban kevés volt, Matuidi is mielőtt még ziro leirja megint.wxyz írta:Pogba lófasz volt?
Igaz kiemelkedő sem, de a csere után láthatóvá vált mindenki számára a fontossága. Támadásépítés teljesen elhalt, nem bírták a 16 közelében tartani a labdát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 10., péntek 23:13
Ezzel a kötekedéssel mi a célod?ziro4vr írta:miután az all time kedvenc csapata nyert.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 10., péntek 23:12
És a kettőnek mi köze egymáshoz?!Remy írta:Pedig barátkozz meg vele, mert itt fog játszani habfehérben az EB után.Steve írta:Tömören:
Pogba lófasz volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 10., péntek 23:11
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 10., péntek 23:10
Igy van.wxyz írta:Pogba lófasz volt?
Igaz kiemelkedő sem, de a csere után láthatóvá vált mindenki számára a fontossága. Támadásépítés teljesen elhalt, nem bírták a 16 közelében tartani a labdát.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem