Amúgy erről van valami konkrét cikk is?Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
Szívesen odavágnám a sok k*csög arca alá, de kéne valami kézzel fogható is

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 14., kedd 15:43
Amúgy erről van valami konkrét cikk is?Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 14., kedd 14:53
Jah, én is mindig csak azt hajtogattam, hogy a szer nélkül egy cirkuszban lenne labdazsonglőr, mert ügyes, csak hármas méretű labdát kéne neki adni.ericco írta:Én nem tudtam a szer konrkét nevét, csak annyit, hogy ha ma kezdené el szedni, akkor nem focizhatna, mivel doppingnak számít. Vagy ha minden gyerek megkapná, akkor tele lennénk brutális csontozatú, fejlett izomzatú, hormonzavaros gyerekekkelMessi robbanékonysága és hogy végül nem csa 150 cm magas lett, ennek köszönhető. A tehetségét sosem vitattam, szerintem senki.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 14., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 14., kedd 14:40
Dánke. Előttem maga a szer pontos típusa most újként hatott.istimester írta:Növi. Legismertebb felhasználási mód.Babinho írta:Az mi?
Igen.Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. június 14., kedd 14:38
Növi. Legismertebb felhasználási mód.Babinho írta:Az mi?
Igen.Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 14., kedd 14:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 14., kedd 14:36
http://www.gym.hu/bodybuilding/dopping/ ... esi-hormonBabinho írta:Az mi? Hüvelygomba hidratáló?Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 14., kedd 14:35
Nem valoszinu mivel hogy nehezen kimutatható.Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. június 14., kedd 14:35
ki nem szarja le?Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. június 14., kedd 14:35
Az mi? Hüvelygomba hidratáló?Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 14., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 14., kedd 8:38
Legalább van miről beszélgetniük, ha találkoznak. A pénzügyekről.Realista24 írta:Sepp Blatter does it again: "Cristiano can not be compared with Messi. Of course Messi is better! And besides, he is the ideal son."
Sepp Blatter: "I enjoy very much talking with Messi, he's such a good boy."
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. június 14., kedd 4:20
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. június 14., kedd 4:12
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 13., hétfő 22:22
Remélem meghívja magához a cellájába ez a mocsok majd. Vagyis.. átmennek majd egymás cellájábaRealista24 írta:Sepp Blatter does it again: "Cristiano can not be compared with Messi. Of course Messi is better! And besides, he is the ideal son."
Sepp Blatter: "I enjoy very much talking with Messi, he's such a good boy."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 13., hétfő 22:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 11., szombat 12:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 11., szombat 8:31
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. június 10., péntek 23:26
Ezzel azért nem teljesen értek egyet de az a legmegfelelőbb hogy valakinek az a szíve vágya hogy a Reál Madridba játszon valakinek meg a Barcelona vagy akar MU, Juventus stb... Én sose tudnám egyik klubot se a másik fölé helyezni hogy az magasan a legcsabitobb klub és a legmagasabb szint ha oda igazol.dzsi91 írta:
Ez mióta világ a világ így van.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 10., péntek 21:56
Azért természetesen ez a valószínűbb.palesz77 írta:Azert nem irt meg ala, mert juli 1-tol tud csak az ffp miatt.. Busi se irt meg ala, pedig vele is zajlottak mar egyeztetesek. Neymar faterja pont a napokban nyilatkozta, hogy nem menne a fia a Realba, tuti megvan mar az egyezseg, csak varni kell vele a fent leirt miatt.Ronaldo09 írta:Nincs rá ideje már,döntenie kell lassan,ha hosszabbít marad,ha nem, jön.Gőzerővel győzködik mégsincs megállapodás még,pedig nincs az a pénz amit meg ne adnának szerintem.Kezd sok lenni Neymarnak,11.,Zidane,Pogba,Ő csak egy zsoldos...Ott akar lenni ahol a legtöbb mindent nyerheti meg,szeretne történelmet írni.Cr hozzá képest a klubhűség mintaképe.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem