Azért a legtöbb esetben erről mindenki hallgat. Ahogy előttem is írták, szégyenérzet stb. Most nagy divat lett színt-vallani, ez mellé még jár az is hogy ha egy híres emberről van szó akkor felfújják. Leesik némi della is. Ez egy olyan téma amiről sokat lehetne beszélni, de jobb ha nem kell.dzsi91 írta:Azt mesélje mar el nekem valaki,hogy az hogy van hogy a megerőszakolt szerencsétlen áldozat valahogy mindig 3-4 vagy 10 év után jelenkezik be?

Isco - 22
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Isco - 22
- RealMadridFanatic
Mert addigra lehet még nagyobb befutott sztár lesz abból aki megerőszakolta. Több pénzhez juthat stb.
Minden bizonnyal annak akit valóban megerőszakolnak ez az első gondolata...

Nem tudom, hogy mi történt, csak pénzhajhászás, vagy valós ügy, de amennyiben igen (még akkor is, ha történetesen a hölgy is akarta az aktust, aztán közben fajultak el a dolgok), akkor azért ennek komoly lelki nyomai tudnak maradni. Maga a trauma is borzasztó, amihez társulhat akarva-akaratlanul szégyenérzet, ami gátolja a cselekvést. Nem vagyok pszichológus, de ezt nem nehéz azért belátni szerintem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Kemény, nekem egyikük sem tűnik ilyen vészes arcnak, de legalább Isco tiszta.
Mondjuk ilyen szarságokon nem lepődök meg, fiatalon részegen lehet megdugtak valakit, aki józanon ellenkezne, most meg kiveri a balhét, amikor ő volt gondtalan. Benzema Ribery kettősből mondjuk előbb kinéztem volna ezt ténylegesen.
Mondjuk ilyen szarságokon nem lepődök meg, fiatalon részegen lehet megdugtak valakit, aki józanon ellenkezne, most meg kiveri a balhét, amikor ő volt gondtalan. Benzema Ribery kettősből mondjuk előbb kinéztem volna ezt ténylegesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mert addigra lehet még nagyobb befutott sztár lesz abból aki megerőszakolta. Több pénzhez juthat stb. Ez is most ha igaz, sokat ért volna, ha akkor feldobja a 19-20 éves szinte sehol nem focizó srácokat. Így most kaszálhat rendesen.dzsi91 írta:Azt mesélje mar el nekem valaki,hogy az hogy van hogy a megerőszakolt szerencsétlen áldozat valahogy mindig 3-4 vagy 10 év után jelenkezik be?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt mesélje mar el nekem valaki,hogy az hogy van hogy a megerőszakolt szerencsétlen áldozat valahogy mindig 3-4 vagy 10 év után jelenkezik be?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ha igazak a hírek, akkor sajnálom a lányt, viszont ennek örülök.wZoLee7 írta:DDG így már duplán kizárt h érkezzen
- wZoLee7
Elvileg Isco tiszta.
DDG így már duplán kizárt h érkezzen, elég ide egy Benzema. Sajnos elég szomorú, hogy valaki hiába ártatlan, egy ilyenre gyorsan lecsapnak.
DDG így már duplán kizárt h érkezzen, elég ide egy Benzema. Sajnos elég szomorú, hogy valaki hiába ártatlan, egy ilyenre gyorsan lecsapnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
4 eve viszont meg bőven fiatal es meggondolatlan lehetett. Remelem nem igaz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
R24 a Karimos hsz talált
Amúgy én Iscorol ezt nehezen tudnám elképzelni, vagyis inkább sehogy. Azért ha megnézem, a közösségi médiában milyen nyomokat hagy meg hasonlók, a legtöbb képen család, gyerek, stb...Persze ettől még bármi lehetséges, de én ezt most nem hiszem el.
Havonta előkerül majd egy csaj akit egy híres focista kapott el egy gyors menetre...

Amúgy én Iscorol ezt nehezen tudnám elképzelni, vagyis inkább sehogy. Azért ha megnézem, a közösségi médiában milyen nyomokat hagy meg hasonlók, a legtöbb képen család, gyerek, stb...Persze ettől még bármi lehetséges, de én ezt most nem hiszem el.
Havonta előkerül majd egy csaj akit egy híres focista kapott el egy gyors menetre...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Update: Az iratokban nincs említve Isco neve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ez nagyon durva, ha tényleg igaz...az a baj, hogy én el tudom képzelni ezeket, a KAG által is leírt okok miatt + ott van az, hogy ezek az arcok profi focisták, az egész életük erről szól és emellé még sztárok is, tuti biztos, hogy rengeteg olyan elfojtott komplexusuk, vagy egyéb személyiségzavaruk van, amin nem tudnak felülkerekedni.
De lehet nyilván az is, hogy csak a csajnak kell épp a 15 perc hírnév, de valahogy nem lenne életszerű az, hogy 4 évvel később állít be egy ilyen kitalált sztorival.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Nem szép téma, de ezen felröhögtem hangosanRealista24 írta:Kérdés, hogy Karimnak van-e róla videója.

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kérdés, hogy Karimnak van-e róla videója.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Simán lehet ez is igaz.
Értem én, hogy híresek meg gazdagaok meg 10/9,5 nő kérné konkrétan, hogy feküdjenek le vele. hátha felcsinálja valamelyik
De ott van az a maradék minimális. Lehet csak tényleg bulizni, szórakozni akart velük és semmi több.
Az erőszak meg sajnos pont a hatalmról szól nem is a vágyad kielégítéséről igazából. Ezt nagyon sokat vizsgálták pszichológusok.
Szóval ilyenkor az embernek nem az jár a fejében, hogy ott van másik 900 nő az ajtóm előtt, hanem arról, hogy ez az egy nekem a nagy embernek nemet mondott.
Elvileg Freddie Gibbs is nemrég erőszakolt....
Viszont sajnos ezt tényleg nehéz bizonyítani. Bár, ha kiderül, hogy egy nő hazudik erről én ugyanúgy büntetném, mint egy tényleges erőszakolót.
Értem én, hogy híresek meg gazdagaok meg 10/9,5 nő kérné konkrétan, hogy feküdjenek le vele. hátha felcsinálja valamelyik
De ott van az a maradék minimális. Lehet csak tényleg bulizni, szórakozni akart velük és semmi több.
Az erőszak meg sajnos pont a hatalmról szól nem is a vágyad kielégítéséről igazából. Ezt nagyon sokat vizsgálták pszichológusok.
Szóval ilyenkor az embernek nem az jár a fejében, hogy ott van másik 900 nő az ajtóm előtt, hanem arról, hogy ez az egy nekem a nagy embernek nemet mondott.
Elvileg Freddie Gibbs is nemrég erőszakolt....
Viszont sajnos ezt tényleg nehéz bizonyítani. Bár, ha kiderül, hogy egy nő hazudik erről én ugyanúgy büntetném, mint egy tényleges erőszakolót.
ZIDANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kár, hogy feljött idejekorán Isco neve. Még előtte el kellett volna boltolni a Citynek.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De Geát és Muniaint szexuális erőszakkal vádolják, és egy harmadik játékost is megneveztek, aki az EC szerint Isco.
Fizikai agresszióról és kokainról is beszélnek. Állítólag szilárd bizonyítékok vannak.
Fizikai agresszióról és kokainról is beszélnek. Állítólag szilárd bizonyítékok vannak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema