-------Kante-----Kerlon írta:nyomnánk egy jó 41212-t
Kroos
Modric-Isco
Pogba
Modric - Kroos
-------Pogba-----

HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. június 11., szombat 13:24
-------Kante-----Kerlon írta:nyomnánk egy jó 41212-t
Kroos
Modric-Isco
Pogba
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 11., szombat 13:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 11., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 11., szombat 12:31
Bocsi, elszámoltam, de nálam Isco abszolút nincs a képben a jelenlegi felállásunkban. A többit elengedem, mert igen, sajnos nehéz megérteni. Ez van. Ahogy az is van, hogy Modric már vissza esett idén párszor, hogy 2 évig max Castillás arc lehet igazolás, ha kidől valaki, és hogy ilyen Rayo féle csapatok is úgy mennek át a kp-nkon szűrő nélkül, mint a huzat. Én kiszálltam, éljen a minimalista keretwZoLee7 írta:Milyen négy kps? Isco is itt lesz. 5-en 3 posztra bőven elegen lesznek. Én személy szerint Kovat is itt tartanám ha még kell oda ember.
Kante meg lehet 20 milla ha nekünk nincs rá szükségünk. Nehéz megérteni, pedig így van. A meccsek talán ha 15-20%-ára kell egy kemény vkp-s játékos, nekünk meg legyen kettő?![]()
Tolhatnánk mindig azzal, de akkor Pogba a meccsek java részét a padról fogja nézni, mert Kroos kell oda, fiatal, stabil, ésszel játszik. Modricot meg amíg bírja a tempót és nem esik vissza nem kell magyarázni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 11., szombat 12:30
Nem sok meccset lathattal iden...nagyon alul teljesitett.wZoLee7 írta: Modricot meg amíg bírja a tempót és nem esik vissza nem kell magyarázni.
Az mindent elmond Zizou elkepzeleserol, h Casemirot szinte vegig jatszatta meg a kis es gyengebb csapatok ellen is(15-20%???wZoLee7 írta: A meccsek talán ha 15-20%-ára kell egy kemény vkp-s játékos, nekünk meg legyen kettő?![]()
Biztos azert akarjuk igazolni.wZoLee7 írta: de akkor Pogba a meccsek java részét a padról fogja nézni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 11., szombat 12:11
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 11., szombat 12:07
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 11., szombat 12:03
Egy dolgot felejt el mindenki: 2 évre kell igazolnunk most nyáron. Jövőre a kölcsön játékosok visszajöhetnek és annyi. Lukita 31, CR 31, Karim 29 most. Plusz 4 kp-sal nekimennél a következő 2 évnek úgy, hogy az egyik 31 éves?wZoLee7 írta:Én meg remélem ez így ebben a formában nem valósul meg. Sem a kp sem a támadó harmaddal nem értek egyet.donor írta:EB első meccse után a jövő évi kp-nkat így tudnám elképzelni:
Kroos/Kovacic - Casemiro/Kanté - Modric/Pogba
Elől pedig egyelőre:
CR/Asensio - Benzema/Penaranda - Bale/LV
, de ide még várom az EB sztárját/felfedezettjét
Kp-n lesz egy Modric, Kroos, Casemiro, Isco. Jön Pogba, Kova szerintem távozik. Felesleges Kantét is megszerezni. Sok meccs lesz de nem annyi, hogy mindig kelljen egy vkp. A legtöbb meccsre elég lehet Kroos és Pogba védekezése is.
A támadóknál meg...az utánpótlásban van két jó támadó akik cserének bőven jók lehetnek. Ha James marad, amit kétlek, akkor oda is meglennénk, feleslegesen nem kell itt tartani Asensiot sem. Ha nem lesz távozó onnan is akkor kölcsön kell adni egy német csapatnak pl.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 11., szombat 11:51
Pedig fejben gyorsabbnak tunik a brazilnal, ami mar elore lepes lenne. Kroosnak nem kellene Case/Kante helyere mennie, lathattuk a Atletico ellen, h kozepen volt nagyon elemeben. szerintem a nemet ott fog megragadni a jovoben...mar ha lesz olyan tarsai akik kozul az egyik mogotte tehermentesiti vedekezesben es a masik aki tamadobb, jobban tamadja majd a kaput.wxyz írta:Akik Kantét szeretnék, hova képzelik? Casemiro helyére mélységi pozicióba?
mert az nem igazán műkődne, Kante a támadáshoz mélységi passzokban nem tud sokkal többet adni Casemironál. Ő akkor jó támadásban, ha ki kell hoznia a labdát, támadhatja a kaput. Akkor 3 btb kell vagy Kroosnak kell Casemiro helyére mennie.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 11., szombat 11:42
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 11., szombat 11:28
palesz77 írta:Penaranda most nyáron igazolt a Watfordhoz.donor írta:EB első meccse után a jövő évi kp-nkat így tudnám elképzelni:
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 11., szombat 11:21
Penaranda most nyáron igazolt a Watfordhoz.donor írta:EB első meccse után a jövő évi kp-nkat így tudnám elképzelni:
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 11., szombat 11:19
Én meg remélem ez így ebben a formában nem valósul meg. Sem a kp sem a támadó harmaddal nem értek egyet.donor írta:EB első meccse után a jövő évi kp-nkat így tudnám elképzelni:
Kroos/Kovacic - Casemiro/Kanté - Modric/Pogba
Elől pedig egyelőre:
, de ide még várom az EB sztárját/felfedezettjét
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 11., szombat 11:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 10., péntek 10:53
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 10., péntek 10:46
Nana! Neymart sokba kerülne űberelni. Elég nekünk a 120 ishehe írta:én mondjuk rohadtul szeretném, ha világrekord lenne, gyűlöljön a sok baszadék még jobban
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 10., péntek 10:45
cé most szerelmes, ebé után el lesz foglalva jövő májusig marrokóban, a béellcímvédés után meg megmondjuk neki, hogy mivan.Realista24 írta:Annyi. Egyedül Cének kell csinálni valami fals jelentést az átigazolási összegrőlhehe írta:én mondjuk rohadtul szeretném, ha világrekord lenne, gyűlöljön a sok baszadék még jobban
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 10., péntek 10:42
Annyi. Egyedül Cének kell csinálni valami fals jelentést az átigazolási összegrőlhehe írta:én mondjuk rohadtul szeretném, ha világrekord lenne, gyűlöljön a sok baszadék még jobban
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 10., péntek 10:41
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 10., péntek 10:38
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem