Valahogy énis így látom. Kell ő ide.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 9., csütörtök 8:21
HozzászólásSzerző: sander » 2016. június 9., csütörtök 7:45
KösziRealista24 írta:Na végre valaki, aki képben is van Pogbaval.
Ötös, leülhetsz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 7:23
HozzászólásSzerző: sander » 2016. június 9., csütörtök 7:06
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. június 8., szerda 23:15
Mert a Juventusban is előbb játszik szélsőt, mint védekező középpályást. Ha jön, akkor valószínűleg Kroos lesz megint a leghátsó ember.wxyz írta:Pogba miért ne lenne már elég vkp posztra? Feltéve, ha akar Zidane ilyen posztot, nem 3 btbt akar játszátatni.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 8., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. június 8., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 8., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. június 8., szerda 21:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 8., szerda 21:05
Ha ezt nekem írtad - én sosem szidtam/irtam le az olasz bajnokságát, nekem a spanyol mellett a kedvencem es kozel is áll hozzam. Persze teny hogy sokkal lassabb a jatek stb, de én egyaltalan nem gondolom hogy onnan ne jöhetne ki elit játékos.Kerlon írta: Amúgy viccesek vagytok, mert általában az olaszbajnokság egy posvány és lehúzzátok pl. az abszolút gólrekord Higuaínt, hogy dehát szar most az olasz foci. Persze, ha Pogba, akkor brutális szint elit klubban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 21:00
Engedjük már el az osztrákot."23 éves vagyok. A szerződéshosszabbítás előtt elképzeltem, hol akarnék hosszabb távon játszani, és csak a Bayern Münchent láttam magam előtt. A középpályán való szereplésem pedig sosem volt feltétel. Beszéltünk erről, de vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is. Például, hogy München a második otthonom, ahol a világ legjobb csapatában játszhatok."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 8., szerda 20:59
Sőt, egyszer se csak papolok itt össze-vissza. Maestroval meg poénkodhattok a feldobott neveken, de erről meg mindig Rakitic jut eszembe, akit mindenki lehúzott, aztán tavaly szépen tapsikolhattunk neki a triplájához.Realista24 írta:Szerintem te nem is láttad Pogbat játszani ot meccsnel többször.Kerlon írta:Azt nem írtam, hogy a csapat nem fejlődhet vele, hanem azt, hogy a mostani koncepcióval nem. Itt megint csak a James- DM cserére tudok gondolni. Persze, Pogba használhatóbb, mint James, de benne lehet, igaz akkor két fontos láncszem ment el, de akkor is.
Amúgy viccesek vagytok, mert általában az olaszbajnokság egy posvány és lehúzzátok pl. az abszolút gólrekord Higuaínt, hogy dehát szar most az olasz foci. Persze, ha Pogba, akkor brutális szint elit klubban.
Az olasz foci meg szar, kar ezzel vedekezned. Mindegy. Hozzuk Dembelet, majd o megoldja.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 8., szerda 20:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 8., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 20:36
Szerintem te nem is láttad Pogbat játszani ot meccsnel többször.Kerlon írta:Azt nem írtam, hogy a csapat nem fejlődhet vele, hanem azt, hogy a mostani koncepcióval nem. Itt megint csak a James- DM cserére tudok gondolni. Persze, Pogba használhatóbb, mint James, de benne lehet, igaz akkor két fontos láncszem ment el, de akkor is.
Amúgy viccesek vagytok, mert általában az olaszbajnokság egy posvány és lehúzzátok pl. az abszolút gólrekord Higuaínt, hogy dehát szar most az olasz foci. Persze, ha Pogba, akkor brutális szint elit klubban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 8., szerda 20:33
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 8., szerda 20:23
Ertem amit irsz Kerlon, de Pogba nem csak egy felhajpolt szupersztar. Tobb mint 2 eve brutal magas szinten tolja elit klubban, technikailag a legkepzettebb kozeppalyasok kozott van, fizikuma nagyon jo, rengeteg kulcspasszot ad, jol mozgatja a csapatot, nem fegyelmezetlen a jateka. Gyakorlatilag kesz jatekos, es meg csak 23 eves.Kerlon írta: Megint van egy szupersztár, aki le kell igazolni majd betuszkolni a kezdőbe és valakire olyat erőltetni, ami nem az "övé". Ahelyett, hogy inkább olyan ráncfelvarrásokat eszközölnénk, mint értelmes támadócsere az első hármasnak, értelmes Marcelo alternatíva és amire Pogba érkezésével esély sincs: fejlődjünk Casemiro posztján a kezdőben. Mert valószínűleg csak őt tudjuk jobbra cserélni. És mindezt amellett értem, hogy nem bontjuk meg azt a koncepciót, ami eddig viszonylag jól működött és "csak" hangolni kell.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 20:20
Az gondolom nem zavar hogy ket eve uldozzuk Pogbat...de most találtuk ki. Igen. Anyám.Kerlon írta:
Miben van több ráció meséld már el kérlek.
Megint van egy szupersztár, aki le kell igazolni majd betuszkolni a kezdőbe és valakire olyat erőltetni, ami nem az "övé". Ahelyett, hogy inkább olyan ráncfelvarrásokat eszközölnénk, mint értelmes támadócsere az első hármasnak, értelmes Marcelo alternatíva és amire Pogba érkezésével esély sincs: fejlődjünk Casemiro posztján a kezdőben. Mert valószínűleg csak őt tudjuk jobbra cserélni. És mindezt amellett értem, hogy nem bontjuk meg azt a koncepciót, ami eddig viszonylag jól működött és "csak" hangolni kell.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 8., szerda 20:13
ateeemadrid írta:Modric 30 éves, Casemiro pedig a meccseink 80%án egyáltalán nem létszükség, emellett ottvannak továbbá a sérülések, eltiltások, rotálás.
Emellé érik egy transzferban, ráadásul Pogbában megvan a potenciál arra, hogy a világ egyik legjobbja legyen.
Miért is lenne annyira hülyeség leigazolni?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem