Lehet, hogy elszáll James, de itt Luenak kell változtatnia mindenképpen. Ezért kár, hogy kivágták Blattet, a forma nagyon rutinos, tavaly is parádésan meccselte le Kerrt. Tyronn súlytalan.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 8., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 22:23
Nem tudom ki az a Fry meg Mozgov, de Love mondjuk nekem sem fog hiányozni. Hatalmas kamus a tag. Ja akin még meglepődtem hogy él, a jó öreg Jefferson. Azt még én is ismerem.Zsombor írta:Szerintem meg pont jól is jön nekik. Fryet meg Mozgovot nyomatnia kell kicsiluenak ha akarnak még valamit.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 8., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 22:18
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 7., kedd 23:20
Minden tisztelettel kérdezem, és nem provokálva, hogy ezt tényleg egy Barcelona szurkolótól olvastam a Golden State Warriors kritikájaként 2016.június 7-én 23:20 perckor? Amennyiben igen, úgy kérdezem, hogy nem ezt akartad írni, egy másik topikba, hogy:Hungarokatalán írta: Abban, hogy a média "jó" fiúknak állítja be őket, közben pedig olyan játékosok patogtatnak ott, mint pl. Green. De nem csak ő idegesítő, hanem a többi is. Currynek pl. néha szívesen lenyomnám a torkán az a fogvédőt. Ha ellenem játszana, tuti szólnék neki, hogy ne flegmázzon ennyire, mert belelállítom a földbe.
Ha nem ezt akartad írni elnézést kérek, csak valamiért azt hittem....a média "jó" fiúknak állítja be őket, közben pedig olyan játékosok játszanak ott mint Pique. De nem csak ő idegesítő, hanem a többi is. Busquetset pl. néha szívesen megharaptatnám Suarezzel. Ha ellenem játszana, tuti szólnék neki, hogy ne színészkedjen ennyit, mert belelállítom a földbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 7., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 7., kedd 20:59
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 7., kedd 20:55
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 7., kedd 19:58
Abban, hogy a média "jó" fiúknak állítja be őket, közben pedig olyan játékosok patogtatnak ott, mint pl. Green. De nem csak ő idegesítő, hanem a többi is. Currynek pl. néha szívesen lenyomnám a torkán az a fogvédőt. Ha ellenem játszana, tuti szólnék neki, hogy ne flegmázzon ennyire, mert belelállítom a földbe.nmate írta: Most ki tudok emelni egy Greent, aki a szokásosnál nagyobb féreg, de amúgy miben mások?
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 7., kedd 11:11
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. június 7., kedd 10:54
sokan keverik a lazaságot, meg a magabiztosságot a nagyképűséggel.nmate írta:Miben nyilvánul meg, hogy nagyképűbbek mint a többi NBA csapat? Most ki tudok emelni egy Greent, aki a szokásosnál nagyobb féreg, de amúgy miben mások?Hungarokatalán írta:Bárkivel szemben nagyképűek. Gyomorforgató egy csapat.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 7., kedd 9:52
Miben nyilvánul meg, hogy nagyképűbbek mint a többi NBA csapat? Most ki tudok emelni egy Greent, aki a szokásosnál nagyobb féreg, de amúgy miben mások?Hungarokatalán írta:Bárkivel szemben nagyképűek. Gyomorforgató egy csapat.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 7., kedd 9:20
Bárkivel szemben nagyképűek. Gyomorforgató egy csapat.nmate írta: Egy Cavsszel szemben nagyképűek érted. OK.![]()
Anthony írta: Egy barcás mondja, hogy nagyképű brigád...no offense![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2016. június 7., kedd 5:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 6., hétfő 21:09
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 6., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. június 6., hétfő 20:53
https://www.youtube.com/watch?v=ml8ceHj641Mhehe írta:amúgy a hamesz vs jordan összehasonlítás - amit asszem a mostani döntő után örökre elfelejthetünk - már ott is eltörik, hogy james vagy annyira buta vagy annyira gyenge képességű játékos, hogy amikor látja hogy nem lehet normálsian bevonni a társakat, akkor a vállára veszi az egészet, és betör, bedobja, megoldja, büntetőhöz jut, stb.
anno jordant csak egy ultradurva és túlzottan agresszív pistons tudott megállítani, amikor még egyéni játékot játszott, hát könyörgöm, hol van ez a gsw az akkori detroithoz képest védekezésben?
hol van lebron james?
tempóból téglákat hajigálni bárki tud.
hol vagy king james?
hol vagy, amkor mindössze 2 bajnoki címed van, ott is az egyiket wade-nek, a másikat ray allennek köszönheted?
semmi.
ui.: továbbra is tartom, hogy a 96-os bulls olyan söpréssel küldi haza ezt a gsw-t, hogy az élettől is elmegy a kedvük.
régi szabályok, mai szabályok, mindegy.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 6., hétfő 20:41
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 6., hétfő 20:30
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 6., hétfő 20:25
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem