Kevés a jelentkező az elmúlt évekhez képest, van 10-15 "divatszak" amire mindenki akar menni, a többi meg elkallódik a semmibe.'shutterisland írta:gratulálok.![]()
de azért fura, hogy nekem tavaly 320-340 közötti pontom lett, gondolom elég sok helyre be lehetett volna jutni ennyivel.
pedig az a típus voltam mindig is, aki egész órán mást csinál (psp,rejtvény,teló,tökmindegy), ha kettőt köhög, már lóg egy hetet, akinek egy, amolyan "mindenes" füzete volt egész évre, aki csütörtök este 11-kor írt rá az osztálytársára, hogy A vagy B hét van e, aki mindig akkor jött rá, hogy dolgozat lesz ma, mikor osztották ki a papírokat, aki csak akkor tanult, mikor már nagyon rezgett a léc, akinek az érettségi tételei is legutoljára lettek meg, vagy aki elnézi egy nappal a nyelvvizsga időpontját, és puma pólóban esik be éppen kezdésre.
fészen is nézem, boldog-boldogtalant felvettek ahova jelentkezett.
jó, tudom, hogy nem mindegy, hogy hova.
de ennyire "könnyű" lenne bejutni az egyetemekre ?
Rengeteg ismerősöm is rendőrire ment, hogy hú de jó meg áhh egyszerű bejutni. Gondolom ez országosan elterjedt hiedelem lett, és 10ből 8fő koppant mikor megkapták ByeAlexet..
Másik hunyó a matek, Gazdaságinformatikára jelentkeztem 350ponntal Debrecenbe, 251pont kellett. Tavaly 314, rengetegen feladják ha meglátják, hogy ühh mennyi "matek".