És ahogy olvasom Embolo is könnyen kiköthet ott. José visszahozza a 4 támadós felállást..Realista24 írta:Mou viszi Nanit a Mouba.
Látom úgy építi a csapatot, hogy két év múlva a 40 millás bánatpénz meglegyen.

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 10., péntek 12:44
És ahogy olvasom Embolo is könnyen kiköthet ott. José visszahozza a 4 támadós felállást..Realista24 írta:Mou viszi Nanit a Mouba.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 10., péntek 11:56
Puzsér (is) mindenfélét összeírkál, most épp Mourinhot is megtalálta:Realista24 írta:Mou viszi Nanit a Mouba.
Van benne valami, tudom minden edző ezt csinálja, de Mourinhonál talán a leglátványosabb, nem tud megmaradni túl sokáig egy helyen.„José Mourinho a legönzőbb individualizmus torzszülöttje – a forró vízben gyorsan oldódó instant siker, az ötperces kielégülés és a trendire fazonírozott arrogancia futballprófétája. Világában a győzelem mindent igazol, a vereség mindent minősít. Nincs se csapata, se törzse, csak szakértelme, bankszámlája és végtelen becsvágya..."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 10., péntek 11:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 9., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 9., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 13:01
Padra. Ilyen játékosok között nem is igazán van mit keressen kezdőként.ziro4vr írta:Ezért nem értem Sané hova kerülne, ő Auba helyére férne be ebben a rendszerben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 12:47
Sterling jobb Aubanal???wxyz írta:Ha ez lesz, az edzőzseni megint bizonyítja a szakértelmét. Ott a Celticben kölcsönadva a 12 meccsen 7 gólt szerző Roberts. Láttam már párszor játszani, semmivel nem tehetségtelenebb Sanénál. Sterling jobb játékos Aubameyangnál, nem mindegy, hogy Pellegrini vagy Tuchel az edződ. Feleslegesen költene 120-150 millió körüli összeget.
Mondjuk Aubat nálam Aguero zárja ki alapból. Szerintem a gaboni pont azért ilyen jó, mert már nem a szélen kell vergodnie.ziro4vr írta:Két hasonló feladatú játékosról van szó, egy jól passzol Kun mellé de kettő sok. Pláne hogy ott van a kis nigériai is. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy Sanéból egy douglas costat akar csinálni pep de azt sajnálnám, több van benne. Gólban, mindenben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 9., csütörtök 12:47
wxyz írta:Sterling jobb játékos Aubameyangnál
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 9., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 9., csütörtök 12:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 12:07
Miért lenne sok?ziro4vr írta:Egyszerre ő meg Auba az erős lenne. Szerintem a német jobb lesz, technikásabb. Mondjuk a szokásos nemnémet flegmázás megvan benne is sajnos.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. június 8., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 21:11
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. június 8., szerda 21:08
Smalling több annál. A többi viszont... Rojo épphogy eléri a középszer jelzőt, Blind rémesen rossz, Jones meg non-stop sérült, így értékelhetetlen.numberone1 írta:Ziroval ertek egyet, ott van Smalling, Rojo, Blind, Jones csupa kozepszeru ember es csak izom, de nincs vezeregyeniseg esz a vedelemben...a kapusuk tartja a lelket a csapatban. Erre igazoljak ezt az elefantcsontpartit.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 21:06
Mondjuk ha azt nézem Hummels asszem 38 volt...Jó az is igaz, hogy az ő porcelánteste a pl-t nem bírta volna.numberone1 írta:Ziroval ertek egyet, ott van Smalling, Rojo, Blind, Jones csupa kozepszeru ember es csak izom, de nincs vezeregyeniseg esz a vedelemben...a kapusuk tartja a lelket a csapatban. Erre igazoljak ezt az elefantcsontpartit.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 8., szerda 21:06
Még hátra van majd3 hónap, meg nem muszáj a védelembe vezér, ha lesz máshol a csapatban. Ne mondjuk Ramosra azt hogy vezér volt mondjuk 5-6 évvel ezelőtt. Carvalho meg korban lehet az volt, de sose vezér szerepet játszott a csapatban. Akár Smallingból is lehet még vezér, vagy ebből a négerből mire 30 éves lesz.numberone1 írta:Ziroval ertek egyet, ott van Smalling, Rojo, Blind, Jones csupa kozepszeru ember es csak izom, de nincs vezeregyeniseg esz a vedelemben...a kapusuk tartja a lelket a csapatban. Erre igazoljak ezt az elefantcsontpartit.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem