Látom úgy építi a csapatot, hogy két év múlva a 40 millás bánatpénz meglegyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 10., péntek 11:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 9., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 9., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 13:01
Padra. Ilyen játékosok között nem is igazán van mit keressen kezdőként.ziro4vr írta:Ezért nem értem Sané hova kerülne, ő Auba helyére férne be ebben a rendszerben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 12:47
Sterling jobb Aubanal???wxyz írta:Ha ez lesz, az edzőzseni megint bizonyítja a szakértelmét. Ott a Celticben kölcsönadva a 12 meccsen 7 gólt szerző Roberts. Láttam már párszor játszani, semmivel nem tehetségtelenebb Sanénál. Sterling jobb játékos Aubameyangnál, nem mindegy, hogy Pellegrini vagy Tuchel az edződ. Feleslegesen költene 120-150 millió körüli összeget.
Mondjuk Aubat nálam Aguero zárja ki alapból. Szerintem a gaboni pont azért ilyen jó, mert már nem a szélen kell vergodnie.ziro4vr írta:Két hasonló feladatú játékosról van szó, egy jól passzol Kun mellé de kettő sok. Pláne hogy ott van a kis nigériai is. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy Sanéból egy douglas costat akar csinálni pep de azt sajnálnám, több van benne. Gólban, mindenben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 9., csütörtök 12:47
wxyz írta:Sterling jobb játékos Aubameyangnál
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 9., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 9., csütörtök 12:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 12:07
Miért lenne sok?ziro4vr írta:Egyszerre ő meg Auba az erős lenne. Szerintem a német jobb lesz, technikásabb. Mondjuk a szokásos nemnémet flegmázás megvan benne is sajnos.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. június 8., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 21:11
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. június 8., szerda 21:08
Smalling több annál. A többi viszont... Rojo épphogy eléri a középszer jelzőt, Blind rémesen rossz, Jones meg non-stop sérült, így értékelhetetlen.numberone1 írta:Ziroval ertek egyet, ott van Smalling, Rojo, Blind, Jones csupa kozepszeru ember es csak izom, de nincs vezeregyeniseg esz a vedelemben...a kapusuk tartja a lelket a csapatban. Erre igazoljak ezt az elefantcsontpartit.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 21:06
Mondjuk ha azt nézem Hummels asszem 38 volt...Jó az is igaz, hogy az ő porcelánteste a pl-t nem bírta volna.numberone1 írta:Ziroval ertek egyet, ott van Smalling, Rojo, Blind, Jones csupa kozepszeru ember es csak izom, de nincs vezeregyeniseg esz a vedelemben...a kapusuk tartja a lelket a csapatban. Erre igazoljak ezt az elefantcsontpartit.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 8., szerda 21:06
Még hátra van majd3 hónap, meg nem muszáj a védelembe vezér, ha lesz máshol a csapatban. Ne mondjuk Ramosra azt hogy vezér volt mondjuk 5-6 évvel ezelőtt. Carvalho meg korban lehet az volt, de sose vezér szerepet játszott a csapatban. Akár Smallingból is lehet még vezér, vagy ebből a négerből mire 30 éves lesz.numberone1 írta:Ziroval ertek egyet, ott van Smalling, Rojo, Blind, Jones csupa kozepszeru ember es csak izom, de nincs vezeregyeniseg esz a vedelemben...a kapusuk tartja a lelket a csapatban. Erre igazoljak ezt az elefantcsontpartit.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 8., szerda 21:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 8., szerda 20:15
Mondjuk én nem minősítettem okos húzásnak, inkább csak bátor, de amennyit az elődök elkúrtak selejtre... senkit nem érdekel Manchesterben.ziro4vr írta:Nehéz kilátni a sajátjaid közül, mi?![]()
Btw nem mondtam hogy biztos bukó a tag, csak hogy annyira kiemelkedően "okosnak" sem titulálnám. Egy méregdrága afrikai védő, időzített bomba. Fizikum megvan, akarat megvan (még), de az agy oda kéne leginkább. Pláne hogy egyelőre komoly társak vagy tanítómesterek sincsenek mellette, csak egy Mourinho, aki azért nem az a mindig sikeres tanítómester és elit pedagógus, mint még páran hiszik.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem