KösziRealista24 írta:Na végre valaki, aki képben is van Pogbaval.
Ötös, leülhetsz.

Annyit még hozzá tennék -és lehet hogy csak én láttom így- hogy szerintem Pogba jelenleg a mi játékunkhoz tudna a legjobban igazodni. Angliába nem érzem azt hogy lenne olyan csapat ahol sikeres tud lenni, meg úgy körülbelül két csapat tudná leigazolni (MU, Man.City), viszont a MU-ba stílus idegen lenne Mou miatt, Pep meg nem hiszem hogy megpróbálná leigazolni mert elég sok játékos van ott... és szerintem abba sem nagyon illene bele... Olaszba nem fog másik csapathoz igazolni... Német liga kizárva... Maradunk mi és a Barca... Iniesta helyén el tudnám még elképzelni de ahhoz túl támadó felfogású és elvenné a területet Neymar és Messi elől... valahogy az az érzésem hogy neki nem az a szerep való, inkább egy szabad karmesteri pálcát kell neki adni hogy kiteljesedjen és ezt talán (!!!) csak nálunk kaphatná meg. A kérdés csak az hogy Zidane milyen szerepet szánna neki mert szerintem védekezésben annyit azért nem tud hozzá tenni hogy itt elég legyen és ha már védekezik akkor nem lesz erő támadni olyan szinten ahogy annak lennie kellene. Ezért mondtam hogy a BBC-ből én személy szerint beálldoznék egy embert.