Én meg begyűröm az ingek mellé a seggállú nőjét.nagyi írta:Még ki is vasalok csomagolás előtt....hehe írta:pogba jön, bár sztem ebé utánig semmi konkrétum.
hameszért egy 90-est adna a psg a hirek szerint, hát geci ki jön velem becsomagolni neki?

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 14:31
Én meg begyűröm az ingek mellé a seggállú nőjét.nagyi írta:Még ki is vasalok csomagolás előtt....hehe írta:pogba jön, bár sztem ebé utánig semmi konkrétum.
hameszért egy 90-est adna a psg a hirek szerint, hát geci ki jön velem becsomagolni neki?
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. június 8., szerda 14:22
Még ki is vasalok csomagolás előtt....hehe írta:pogba jön, bár sztem ebé utánig semmi konkrétum.
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. június 8., szerda 14:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 8., szerda 13:55
Masnit is kötök a fejére ha kellhehe írta:pogba jön, bár sztem ebé utánig semmi konkrétum.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 8., szerda 12:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 8., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. június 8., szerda 11:51
Nagyon ügyes a srác, de idén nem hiszem, hogy vált. Jó lesz neki még egy angol középcsapat. Ráadásul nekem inkább tűnik szélsőnek. A másik, hogy 3 eu útlevél nélküli játékosunk van. Abból Case és James elvileg idén megkapja az útlevelet, de szerintem késő ősznél előbb nem fogják. Szóval ha eu-n kívüli játékosban gondolkodunk, akkor Jamesnek reszeltek, mert Kázmér és Danilo nem fog menni.Ronaldo09 írta:Zidane kiszemeltje csatárposztra(állítólag)
https://m.youtube.com/watch?v=dmMWrBY31oA
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 8., szerda 11:41
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. június 8., szerda 11:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 11:29
Én segítek a ticketjének a rebookolásában, hogy Madrid helyett Párizsban tegyék lehehe írta:pogba jön, bár sztem ebé utánig semmi konkrétum.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 8., szerda 11:28
Én még masnit is kötnék a bőröndjére.hehe írta:pogba jön, bár sztem ebé utánig semmi konkrétum.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 8., szerda 11:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 8., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 8., szerda 11:09
Ha rendbe tudnák tenni (nah nem a Sanitas), akkor részemről maradhat. De tuti, hogy még jó darabig a Sanitast fogjuk itt látni. Ebből kifolyólag nem biztos, hogy megérné megtartani.RealMadridFanatic írta:Nem. A Sanitast, meg Dr. Frankeinsteint kell elfelejteni. Nem tudom anno milyen szerződést írtak alá, de ilyen nincs, hogy ÉVEK ÓTA, egy ekkora klubnál ilyen fogalmatlan, kuruzsló, sarlatán orvosbrigád legyen. A mesében nincsenek olyanok, mint nálunk. Felépülési idők rendszeres alábecsülése, gyakori rásérülések, félrediagnosztizálás... Azt meg nem tudom elképzelni, hogy az ez idő alatt itt megfordult edzők melletti összes erőnléti szakember ennyire gyenge volt. A Bayernből kiutált orvosi stábot kellene megfogni - akik Robbent folyamatosan meccsben tartották (miután nálunk az ideje 70%-át sérülten töltötte), azok sejtenek valamit...
Mert egyébként a sérülékenységen kívül Coentraoval az esetek nagy részében semmi baj nem lenne. Védekezésben eléggé stabil, hajtással soha nem volt baj és azért előre sem fogalmatlan, főleg nem annyira, mint amennyire itt le volt húzva anno. Amennyiben megelégszik a másodhegedűs szereppel (azért jutna neki perc szerintem elég), akkor meg lehet próbálni még egyszer.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. június 8., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 10:47
Egyrészt ingyen van.rashidm írta:Szerintem is. El kell felejteni az embert. Nem tudom itt miért gondolja pár ember, hogy "nem lesz rossz". Dehogynem.wZoLee7 írta:Coentraoval két gond van. Többet sérült, mint nem. A másik meg, hogy hamarabb szál el az agya mint Pepenek. Eltiltás...nem lehet rá bízni ilyen posztot már. Venni kell oda valakit. Most két évnyi igazolást kell letolni, Péreznek egész nyáron karácsony lehet
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 8., szerda 10:44
Szerintem is. El kell felejteni az embert. Nem tudom itt miért gondolja pár ember, hogy "nem lesz rossz". Dehogynem.wZoLee7 írta:Coentraoval két gond van. Többet sérült, mint nem. A másik meg, hogy hamarabb szál el az agya mint Pepenek. Eltiltás...nem lehet rá bízni ilyen posztot már. Venni kell oda valakit. Most két évnyi igazolást kell letolni, Péreznek egész nyáron karácsony lehet
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 8., szerda 10:40
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. június 8., szerda 10:01
persze egyértelmüen Alaba a jobb megoldás, de ha nem lehet mozdítani, akkor ingyen (?) Coentrao se rosszKAG írta:babaking írta:Halkan teszem hozzá h Coentrao tudott vkp-t is játszani - tiszta Alaba csak discount áron. Védekezésben és hozzáállásban sem volt olyan nagy probléma vele soha.
Ha kirúgjuk a Sanitast egy esélyt kaphat
Emlekeim szerint a portugal rendre blama volt a kp-n azon a par meccsen, amig Mou probalgatta.
Alaba pedig sajat maga nyilatkozza, hogy O kozeppalyas. Nem mindegy
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 8., szerda 10:00
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem