Masnit is kötök a fejére ha kellhehe írta:pogba jön, bár sztem ebé utánig semmi konkrétum.
hameszért egy 90-est adna a psg a hirek szerint, hát geci ki jön velem becsomagolni neki?

Pérez nem fogja eladni. Kell a marketing gépezetéhez. Nincs most Dél-Amerikából más, remek reklám arc. A válogatottban jól megy továbbra is. Még most ha a fifa játékok borítóján is ő lesz akkor aztán nulla lesz az esélye hogy eladja. Igaz azon még mindenképp Real mezben feszítene, szóval ez annyira nem mérvadó. 90 millió...abból jöhetne Pogba. Ezzel a résszel is egyet értek. Itt már nem az a kérdés, hogy jönni fog-e, hanem hogy mikor és mennyiért. Amint nem lesz dolga az eb-n indulnak a tárgyalások.
Coentrao...értem, ingyen van, és mindig is bírtam mert portugál. Oké, ha a Sanitast kivágnák és rendbe tudná valaki tenni. Viszont edzésen két sprint között képes lesérülni hónapokra

Ezzel akkor kb védelem és kp meglenne. Előre én egy Asensio-Mayoral/Mariano kettőssel meg is elégednék. Nincs olyan akit meg kellene venni, a gabonit elhozni padra rohadt nagy luxus lenne.