Hiaba ment el.német foldrol...szegeny Dortmundiak nem szabadulnak tole.El Maestro írta:Pepi újfent a Dortmundból akar építkezni. Szinte meglepő.

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 7., kedd 21:36
Hiaba ment el.német foldrol...szegeny Dortmundiak nem szabadulnak tole.El Maestro írta:Pepi újfent a Dortmundból akar építkezni. Szinte meglepő.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 7., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 7., kedd 21:26
Auba állítólag megígérte nagypapinak, hogy egy nap a Real Madrid játékosa lesz. Az ígéret szép szó...Hungarokatalán írta:A BVB elvileg már tárgyal a Cityvel.Remy írta: Auba-ról azért jöhetnének hírek...
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 7., kedd 21:10
A BVB elvileg már tárgyal a Cityvel.Remy írta: Auba-ról azért jöhetnének hírek...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 7., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 7., kedd 20:56
jobban értékeli a szép és látványos focit, na.Te mocsok![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 20:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 7., kedd 20:40
Jogos, akkor menjenek a Retiro parkbahehe írta: de sztem ezeknek a hülyéknek vmi buzibár kell, mert azt hallották, ott jobban lehet csajozni
Te mocsokhát miután már a barcáét ismeri, ideje a madridot is![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 7., kedd 20:39
hát miután már a barcáét ismeri, ideje a madridot isSteve írta:Már megint itt buziztok ahelyett, hogy R24 gyerekével magolnátok a Real szimbolikus játékosainak a nevét..
Ezért tart itt ez a társadalom.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 7., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 7., kedd 20:35
de sztem ezeknek a hülyéknek vmi buzibár kell, mert azt hallották, ott jobban lehet csajozniRealista24 írta:Én ismerek pár helyet Madridban, de ott egy vesével kevesebbel viszont egy nemi betegséggel többel távozolhehe írta:hehe nem ismer bordélyokat a környéken
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 7., kedd 20:30
Én ismerek pár helyet Madridban, de ott egy vesével kevesebbel viszont egy nemi betegséggel többel távozolhehe írta:hehe nem ismer bordélyokat a környéken
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 7., kedd 20:23
Ilyen a szurkolói összetartás.ziro4vr írta:Remyt csak Remy hozta a képbe, ketten megyünk nincs kérdés. Hehe még jöhet ha ismer pár jó bordélyt a környéken.Realista24 írta:Ziro kontrollálhatja Remy-t amilyen formában csak akarja, én ebből kimaradok
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 7., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 20:20
Remyt csak Remy hozta a képbe, ketten megyünk nincs kérdés. Hehe még jöhet ha ismer pár jó bordélyt a környéken.Realista24 írta:Ziro kontrollálhatja Remy-t amilyen formában csak akarja, én ebből kimaradok
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. június 7., kedd 20:17
Meg kell nézni Pogbát, hogy milyen fegyelmezett volt ellenünk is. Amennyire emlékszem szinte nem is támadta a kaput.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 7., kedd 20:17
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 7., kedd 20:15
Realista24 írta:Ezt értenem kéne?Anthony írta:
Megtanultál már spanyolul, vagy Remyt viszed tolmácsnak?
Ziro csak a controllingot vállalja ahogy látomPedig a Ziro - R24 - Remy hármas is hangzik legalább úgy, mint a Pogba - Kroos - Modric.
Milyen szurkolás lenne ott emberek?!?!?!?!![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 7., kedd 20:14
Ezt értenem kéne?Anthony írta:
Megtanultál már spanyolul, vagy Remyt viszed tolmácsnak?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 7., kedd 20:14
1-1 meccsre még CR is beállt a sorba. Az olasz bajnoki meccsek többségén meg ő játszhat a legszabadabban a kp-n. Arról nem is beszélve, hogy 5 védővel nyomulnak általában így még kisebb a belsők védekezési kényszere, mert ott tömörülnek. Továbbra se érzem azt, hogy most van szükségünk rá.Realista24 írta:Meg kell nézni Pogbát, hogy milyen fegyelmezett volt ellenünk is. Amennyire emlékszem szinte nem is támadta a kaput.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem