Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 18:46

Mr Robotot nézem másodszorra és még mindig állat. Mondjuk a szőke csaj továbbra is hatalmas antitalentum. :lol:
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. június 8., szerda 18:41

lost
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elkezdtem darálni az utolsó évadát a Lostnak (kb 10edszerre :mrgreen: ), istenem mennyire jó hangulata van ennek a sorozatnak még mindig...teljesen beránt, pedig több mint 6 éves ez az évad.aaah.
És akkor ez még a papíron gyengébb évad, bele se gondolok mit éreznék a korábbi évadok nézésénél. :D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. június 8., szerda 14:30

BarçaNorbi írta:
Egyébként most pont a Breaking Badet kezdtem el nézni
Én most kezdtem az uccsó évadot, rohadt jó, de közel sem annyira, mint amennyire mondják. Kicsit csalüdtam eddig. Mindig vártam azt, hogy mitől a valaha volt legjobb, de eddig nem jött. Nekem pl. a SOA sokkal jobban tetszett.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. június 7., kedd 20:23

Wire, zseniális, én tavaly nyáron kezdtem bele, de nagyon bejött.

Elsőre lehet kicsit lassú, furcsa, sok névvel dolgozik, pont mint a GoT, és hogy még egy párhuzamot hozzak, ebben is összetettek a karakterek. Nincsenek csak rossz és csak jó szereplők, szerintem zseniális, az első pár rész után beszippantott.

Egyébként most pont a Breaking Badet kezdtem el nézni

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 20:15

Hungarokatalán írta:got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként a Jon srácról megint kiderült, hogy ugyanolyan impotens uralkodó lenne, mint a nevelő apja.

Más: Melyiket kezdjem el darálni? Wire vagy Shield?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sose lesz uralkodó, de a másokat csak az ő vezetésével gyűrhetik le. Uralkodni majd a dilettáns Sansa fog.

wire
Nem illik.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 7., kedd 20:11

got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként a Jon srácról megint kiderült, hogy ugyanolyan impotens uralkodó lenne, mint a nevelő apja.

Más: Melyiket kezdjem el darálni? Wire vagy Shield?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 7., kedd 19:50

ziro4vr írta:got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem azért gyilkolják a farkasokat, mert drágák. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó farkast majd elintézi a Ghostbusters . :shifty: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 7., kedd 19:29

csababarca írta:
ziro4vr írta:GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Btw, vörös csöcsnő izé papnő merre van? :lol: Amúgy van egy teória, hogy az évad végén szenszej szépen tol egy futótüzet Királyvár alá. Mondjuk egy cleganebowl jobban adná, de talán belefér mindkettő.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom merre lehet, elindult Jonékkal ő is.
De mondjuk azt megértem,ha a tárgyalásokon nincs jelen, az északiak eléggé nem csípik ezt a vallást amúgy. Szóval ez jogos.
Szellem már érdekesebb, most ezen mennyit lehet spórolni egy rész alatt, vagy miért nem mutatják nem értem.
Főleg hogy a "starksaggal" érvelnek, hát akkor egy családi címer ott élőben elég komoly érv lehetne. :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ő a jobb csajra gondolt. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 7., kedd 19:28

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Btw, vörös csöcsnő izé papnő merre van? :lol: Amúgy van egy teória, hogy az évad végén szenszej szépen tol egy futótüzet Királyvár alá. Mondjuk egy cleganebowl jobban adná, de talán belefér mindkettő.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sandor elteszi másodjára láb alól a Hegyet, "szenszej" újabb kudarca>> tűz, megoldottam bajod
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. június 7., kedd 19:28

ziro4vr írta: Mr Robotot újrázom majd még a második szezon előtt.
Én már lenyomtam négyet, kurva jó másodikra is...

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 19:25

got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem azért gyilkolják a farkasokat, mert drágák. :lol:
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. június 7., kedd 19:22

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom merre lehet, elindult Jonékkal ő is.
De mondjuk azt megértem,ha a tárgyalásokon nincs jelen, az északiak eléggé nem csípik ezt a vallást amúgy. Szóval ez jogos.
Szellem már érdekesebb, most ezen mennyit lehet spórolni egy rész alatt, vagy miért nem mutatják nem értem.
Főleg hogy a "starksaggal" érvelnek, hát akkor egy családi címer ott élőben elég komoly érv lehetne. :hmmm:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 19:19

GOT

Mr Robotot újrázom majd még a második szezon előtt.
Nem illik.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 6., hétfő 22:08

P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha már Arya , Jaqen H'ghar valami olyat mondott a másik tanítványnak , hogy gyorsan ölje meg és ne szenvedjen . Erre kb. 8-szor leszúrja a bökővel . Ha ez a kíméletes , mi lehet a durva ? :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vágott egyet a csaj, ami semmi extra, meg szúrt kettőt Ariába, utóbbit igen csak megforgatva, ha úgy nézzük 2 szúrás, ami túlélhető, ha talál valakit, aki gyógyítgassa

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 6., hétfő 20:50

Remy írta: Nem visszavágás, vagy valami hasonló, de akkor már a smiley-kat is el kéne hagyni, mert azok is árulkodók lehetnek. :hmmm:
Ahha...akkor a kövi részt megnézem előtted, utánna nézd meg miket raktam majd nézd meg a részt, és mondd el, mennyire voltak árulkodóak. :mrgreen:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 6., hétfő 20:44

ziro4vr írta:Ne legyen vita, pláne hogy én is írtam már hasonlót, szóval ez most kivételesen nem Remy ellen szól. Csak akkor tényleg ezek után figyeljünk szerintem erre oda, hogy tényleg minden spoilerbe, legalább a rész kijövetele utáni pár napban.
Nem visszavágás, vagy valami hasonló, de akkor már a smiley-kat is el kéne hagyni, mert azok is árulkodók lehetnek. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 6., hétfő 19:44

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha már Arya , Jaqen H'ghar valami olyat mondott a másik tanítványnak , hogy gyorsan ölje meg és ne szenvedjen . Erre kb. 8-szor leszúrja a bökővel . Ha ez a kíméletes , mi lehet a durva ? :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 6., hétfő 19:34

Kerlon írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arya teória meg szerintem stimmel, mivel honnét lett volna két zsák pénze, vagy ruhája?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most komolyan???? :lol: :lol: Két kézmozdulat Aryanak kb pénzt meg ruhát lopni, nehogy már ezzel próbáljuk meg alátámasztani hogy nem ő volt. :lol: Ennél még a nem használta a Tű-t felvetés is jobb volt.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 6., hétfő 19:22

GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem volt unalmas rész, csak nem darálós. Arya teória meg szerintem stimmel, mivel honnét lett volna két zsák pénze, vagy ruhája? A Véreb színre lépése kifejezetten tetszett, kíváncsi leszek, hogy mi lesz a végső motivációja, de van egy érzésem, hogy Aryaval még összefutnak a végén. Blackfish, Jamie rész kifejezetten jó volt, végre nem két beszari beszélt. És ez nem tetszik Jon-ban, nem elég határozott, senkit nem fenyeget, amikor látta, hogy mi fenyegeti a királyságot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 6., hétfő 19:02

P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ian Mcshane-t ezért kár volt szerződtetni . Ezt a szerepet valami random arc is letolta volna . :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez meg a másik. Max von Sydow is csak ült egy fa belsejében meg néha komoran nézett, na de ez? :lol:
Nem illik.

Vissza: