wZoLee7 írta:Addig oké, de képzeld el ezt a Modic-Kroos-Pogba hármassal. Kroos egyszerűen nem szeret és szerintem nem is akar olyan hátul játszani. Sokkal jobban megy neki ott ahol most tolta, jobban is élvezi. Egy Pogba kedvéért megint lökjük le Kroost. Alaba többet tudna hozzáadni ehhez a kerethez.
Ha jönne Alaba, akkor szerintem ő is ott játszana, ahol esetleg Pogba vagy ahol most játszott Kroos. Toni mindkét sztárigazolás esetén szerintem hátrakerülne a tavalyi posztjára. Viszont mind Pogba, mind Alaba többet tenne a védekezéshez, mint James vagy Isco, tehát Kroosnak is jobb lenne most az a hátsó poszt, mint tavaly vagy az idei szezon első felében.
Ezekkel az igazolásokkal Case szívná meg a legjobban, mert a nevek alapján egyértelmű, hogy padra kerülne. Ha meg be is válna a Modric-Kroos-Alaba/Pogba, akkor meg pláne egyértelmű, hogy a brazil padozik.
Én egyébként megvárnám Kanté mit produkál az EB-n, aztán esetleg őt hoznám Case versenytársának. Modric rotálására ott lenne Kova, Krooséra pedig Isco/James, amelyik marad. De Alaba vagy Pogba leigazolásánál sem dőlök a kardomba, csak tudja helyén kezelni őket Zizou és folytassa azt a rotálást, amit láttunk tőle ebben a félévben.