James Rodríguez - 16

Archívum

Ki tartanál a csapatnál?

A szavazás 2017. május 28., vasárnap 8:17-kor befejeződött.

Bale-t
40
44%
Jamest
50
56%

Szavazatok száma: 90

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: James Rodríguez - 10

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 15:26

palesz77 írta:
Toky írta:Ezt a részt erősen kétlem. James egy egész országnyi piacot (ha nem többet) jelentett Dél-Amerikában. Pogba milyen piacot hozna? Azt is kétlem, hogy Pogba marketingje meghaladná valaha Jamesét.
Mondom ezt persze úgy, hogy nem tudok számokat.
Pogba szerintem az egyik legnagyobb reklámarc lesz 3-4 éven belül - nem emlékszem kihez írt alá, de náluk.. :D Eszméletlen látványosan játszik, hatalmas gólokat lő, mellé extravagáns figura, tökéletesen eladható manapság. Nem egy ország szintjén, az egész világon. Így is az egyik legnagyobb YouTube sztár a mai focisták között, minden szimpátiaszavazáson ott van a legjobbak közt, nekem eléggé úgy tűnik, hogy komálja a nép.. Ha most még hoz egy egész jó EB-t is, amin esetleg lő 1-2 nagyobb gólt, akkor meg végleg elszabadul a "marketing gépezet".. Úgyhogy őszintén kétlem, hogy pont ő lenne visszalépés ilyen szempontból. Még ha Jamesért egy egész ország is rajong.

De aztán javítsatok, ha tévedek, lehet nem jó a logikám.
Adidasnál, ráadásul hosszú időre. De abban is van igazság, hogy ez "csak" Európa, dél és közép amcsiban nagy a lemaradásunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 8., szerda 15:18

Realista24 írta:PSG vinné, Zidane eladná, Pérez nem.
A marketing közbeszól, nagyon úgy néz ki.
Ne már. 90 milla érte... Pogba legalább annyira hypeolt, ha jön helyette.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 8., szerda 15:18

Toky írta:Ezt a részt erősen kétlem. James egy egész országnyi piacot (ha nem többet) jelentett Dél-Amerikában. Pogba milyen piacot hozna? Azt is kétlem, hogy Pogba marketingje meghaladná valaha Jamesét.
Pogba szerintem az egyik legnagyobb reklámarc lesz 3-4 éven belül - nem emlékszem kihez írt alá, de náluk.. :D Eszméletlen látványosan játszik, hatalmas gólokat lő, mellé extravagáns figura, tökéletesen eladható manapság. Nem egy ország szintjén, az egész világon. Így is az egyik legnagyobb YouTube sztár a mai focisták között, minden szimpátiaszavazáson ott van a legjobbak közt, nekem eléggé úgy tűnik, hogy komálja a nép.. Ha most még hoz egy egész jó EB-t is, amin esetleg lő 1-2 nagyobb gólt, akkor meg végleg elszabadul a "marketing gépezet".. Úgyhogy őszintén kétlem, hogy pont ő lenne visszalépés ilyen szempontból. Még ha Jamesért egy egész ország is rajong.

De aztán javítsatok, ha tévedek, lehet nem jó a logikám.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 15:12

Becksy23 írta: Ne akard tudni. Kicsit belegondolsz, le fog esni kiknek lesz egyből a "kedvence".
Kinek?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. június 8., szerda 14:57

Toky írta:
pheco írta:... Aztán Pogbával visszahozza James marketing értékét.
Ezt a részt erősen kétlem. James egy egész országnyi piacot (ha nem többet) jelentett Dél-Amerikában. Pogba milyen piacot hozna? Azt is kétlem, hogy Pogba marketingje meghaladná valaha Jamesét.
Ne akard tudni. Kicsit belegondolsz, le fog esni kiknek lesz egyből a "kedvence".

Ha már PSG, adják oda cserébe Verrattit és Marquinhost, mi meg odaadjuk még Pepét.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. június 8., szerda 14:36

Akkor maradni fog, itt Perez dönt a többiek bólogatnak. Elég megnézni mit nyilatkozott Carletto. (Berlusconi meg Perez is beleszóltak a dolgaiba)

Attól félek hogy a BM-et nagyon helyre fogja tenni Carlo, aztán lesz ne mulass.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2016. június 8., szerda 13:56

pheco írta:... Aztán Pogbával visszahozza James marketing értékét.
Ezt a részt erősen kétlem. James egy egész országnyi piacot (ha nem többet) jelentett Dél-Amerikában. Pogba milyen piacot hozna? Azt is kétlem, hogy Pogba marketingje meghaladná valaha Jamesét.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 8., szerda 13:38

Ha igaz a 90 millió körüli ár és Zizou tényleg elengedné, akkor szerintem Pérez is bele fog menni a bizniszbe. Aztán Pogbával visszahozza James marketing értékét.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 13:05

PSG vinné, Zidane eladná, Pérez nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 11:46

Jamesre műtét vár mert a sérülése bármikor kiújulhat, azt mondják a kolumbiaiak, és azt is, hogy a Real is tud róla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. június 8., szerda 11:37

Berti írta:Más az amikor te vagy a legjobb a csapatban és szinte rád játszanak minden labdát, vagy nem a kedvenc posztodon szerencsétlenkedsz. :D
persze, tudom én. nem is akartam szakmaizni, nem is fogok, csak feltűnt na. :D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 8., szerda 11:35

Más az amikor te vagy a legjobb a csapatban és szinte rád játszanak minden labdát, vagy nem a kedvenc posztodon szerencsétlenkedsz. :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. június 8., szerda 11:31

fekszenek neki a válogatott tornák.
legalábbis eredményesség szempontjából mindenképp. :D

elkezdte turbózni az árát? :hmmm:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 6., hétfő 22:42

torjack írta: ...amivel meg a többiek szívnak, szóval elég egyértelmű a dolog.
Ha még nincs a vébés túlsztárolás, lehet még mindig a franciáknál kergetné a lasztit.
Azért ne vegyük már el tőle azt a VB-t. Támadó középpályásként egy közepes erősségű válogatottban gólkirály lett. Nyilvánvalóan több van benne, mint amit idén mutatott. Kérdés, hogy kap-e még egy idényt, hogy ezt bizonyítsa vagy sem. Remélem Zizou közli vele a terveit és James eldönti, hogy megy vagy marad. De szerintem is jobban jár, ha eligazol egy olyan csapatba, ahol biztos kezdő és húzóember tud lenni.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 6., hétfő 21:40

nmate írta:A csapat szerkezete stílusidegen neki, nem a spanyol foci. 4-2-3-1-ben tudod egyedül őt használni.

...amivel meg a többiek szívnak, szóval elég egyértelmű a dolog.
Ha még nincs a vébés túlsztárolás, lehet még mindig a franciáknál kergetné a lasztit.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 6., hétfő 21:11

A csapat szerkezete stílusidegen neki, nem a spanyol foci. 4-2-3-1-ben tudod egyedül őt használni.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. június 6., hétfő 21:09

chronic írta:
kodo írta:Egyszeruen stilusidegen
Egy latin csapatban stílusidegen egy latin focista. Ez igen. :mrgreen:
Abszolút beleillik a stílusba, a spanyol fociba.
Akkor legyen igazad nem stílusidegen, mégis egy idegen testként mozog a pályán. A kispasszos játék nem megy a kapu előtt ha jobbosra jön a labda, kontrák megakadnak rajta mert lassú, és mindenki tudja hogy a balosra fogja venni. Egyedül rugótechnikája jó, azt is csak akkor tudja kamatoztatni ha sok ideje van, különben odaérnek.
Ezzel szemben Bale, aki tényleg stílusidegen a te vonaladon maradva, mégis jobban illik a csapatba és tudja kamatoztatni a tudását.

Utána meg szinte leírtad amit én szóval mondhatom hogy egyetértünk.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2016. június 6., hétfő 19:40

kodo írta:Egyszeruen stilusidegen
Egy latin csapatban stílusidegen egy latin focista. Ez igen. :mrgreen:
Abszolút beleillik a stílusba, a spanyol fociba.
Ettől függetlenül kevés ide. Kp-ra nem fér be, viszont előre se. Öziles eset.. Carlonak anno nem kellett Özil, ZZ-nek se fog kelleni James. Hiába a marketing.
Egyébként sajnálom mert intelligens, minőségi focista, csakúgy mint Özil. De Jamesnek is jobb lesz egy Arsenal szintű csapatban, ahol nyugodtan játszhat a 10-es poszton.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. június 6., hétfő 19:32

miVida írta:ami nem nagy baj mert szvsz tobb van jamesbe mint amit mutatott eddig :hmmm:
Az idei teljesitmenyenel mindenképp több van benne, de nem ebben a csapatban. Egyszeruen stilusidegen...keves lenne egy csucsformaban levo James is ide.. 60 mar ajándék lenne érte.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2016. június 6., hétfő 19:08

Jol teszi a vezetoseg h nem tette ki eladasi listara... sztem csak madridba vannak akiknek nem tetszik a jateka de ha elado listara kerul rogton lemegy az ara mert akkor elkezdenek tunodni manchesterbe h miert nem koll nekunk. most jatszik egy jo copa americat akkor akar nyereseggel is kijohetunk belole de ehhez az kell h ne mi aruljuk hanem jojjenek az erdeklodok es licitaljanak a felhokig :)

(de meg az is lehet h perez megjobban beleszerelmesedik es meggyozi zizut h maradjon james) ..ami nem nagy baj mert szvsz tobb van jamesbe mint amit mutatott eddig :hmmm:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Vissza: