A védekezés a középső védők meg a kapus dolga.Mike írta:hát ezt a kezdőt látva felrémlik a fórum egyik kedvenc mondata
...és ki fog védekezni?

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 24., szerda 20:30
A védekezés a középső védők meg a kapus dolga.Mike írta:hát ezt a kezdőt látva felrémlik a fórum egyik kedvenc mondata
...és ki fog védekezni?
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 24., szerda 20:26
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 24., szerda 20:26
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 24., szerda 20:24
jajj, tényleg.. figyelmetlen voltam..Galacticos írta:ott van.Realfan1 írta:Özil h-h nincs a kezdőben? :-O
illarra-isco-özil-céer na erre kíváncsi leszek. kár hogy dm kezd és nem modric..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 24., szerda 20:23
ott van.Realfan1 írta:Özil h-h nincs a kezdőben? :-O
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 24., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 24., szerda 20:10
lehet h jó lenne...Remy írta: Csak óvatosan, még a végén bajom leszJó lesz ő, figyeljétek meg
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 24., szerda 20:05
Csak óvatosan, még a végén bajom leszKerlon írta: 2 jéggel issza, rázva és nem keverve.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 24., szerda 19:57
2 jéggel issza, rázva és nem keverve.realistahuni írta:Bedurvul és szénsavas vízre vált.Remy ma gallyra vágja magát
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 24., szerda 19:56
Bedurvul és szénsavas vízre vált.Remy ma gallyra vágja magát
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 24., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 24., szerda 19:48
Vele egyébként mi van? Eléggé jól indult a karrierje ott azon a Clasicó-n, de többre nem emlékszek tőle.realistahuni írta:Anno Palanca se.De azért Morata sem illetődött meg az El Clasicón.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 24., szerda 19:40
Anno Palanca se.De azért Morata sem illetődött meg az El Clasicón.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 24., szerda 19:25
madridronie írta:Szerintem ne hasonlítgassuk őket Varanehoz, mert nem egy szint; la.is Morataval, Nachoval semmiképp nem az; ez már az első labdaérintésekből jól látszott/látszik (az hogy ki hol tart/tartott életkorban már ne is beszéljünk; későn érő típusok ide vagy oda --> legjobb esetben is max. egy Sevilla, Valencia szint idővel)!Egyébként Varanerol is hasonlóan gondolkodtunk (legalább is én), hogy nagy meccsen nem igazán mertem volna bevetni. Aztán jött sorra a City, Dortmund, Barca... és nem is akármilyen játékkal.
HozzászólásSzerző: haszi » 2013. július 24., szerda 19:00
na most már hivatalos isJesé közelebb a hosszabbításhoz
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 24., szerda 18:37
1;Nem hábrgok.....nem tudom, mit háborogsz. a létező legtermészetesebb, hogy egy jó év (ha az lesz) még nem hoz helyre négy legjobb esetben is hullámzó színvonalút. mondom úgy, hogy egyáltalán nem utálom Karimot, és számolok vele. de nehogy már elkezdjük sajnálni. mindent magának köszönhet.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 24., szerda 18:24
nem három, hanem négy éve nyaral. és kurvára senki nem kötelezte rá, hogy ellazsálja az első négyet.morientes írta: Szerencsétlen francia...ha nem fut jó szezont,akkor jön a "na ugyen én megmondtam..."ha meg fasza lesz,akkor meg "már épp itt volt az ideje,mer itt nyaral már 3 éve..."
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 24., szerda 18:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 24., szerda 18:15
Szerencsétlen francia...ha nem fut jó szezont,akkor jön a "na ugyen én megmondtam..."ha meg fasza lesz,akkor meg "már épp itt volt az ideje,mer itt nyaral már 3 éve..."Realista24 írta:Miró arra gondolt, hogy kevés lesz második számú csatárnak a falábú, gyökkető Benzema mögött.szerintem itt senki sem lát többet moratában mint egy átlagjátékos. én legalábbis nem olvastam még ilyet hogy
moratat tartsuk meg mert szupertehetség. itt a fórumon full átlagnak van elkönyvelve. mert az is.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem