Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ian Mcshane-t ezért kár volt szerződtetni . Ezt a szerepet valami random arc is letolta volna .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A plot twist hajtotta.Veidt írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon gaz huzas az hogy Vereb csak igy siman tulelte. Hajtotta a gyulolet? Egy celok nelkuli ember volt, a vedence is utalta, es o maga kerte a halalt. Akkor mi a fasz hajtotta...?

Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon gaz huzas az hogy Vereb csak igy siman tulelte. Hajtotta a gyulolet? Egy celok nelkuli ember volt, a vedence is utalta, es o maga kerte a halalt. Akkor mi a fasz hajtotta...?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- ziro4vr
GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hodor részen kívül továbbra is csalódás. Az is azért volt jó, mert Martin papa súgott. Véreb csak így random visszajön egy cold openbe, Áriát csak úgy leszúrják de mindenki tudja hogy túléli majd, a töketlen Theon mellett falja a csöcsöket a nővére...legalább Bronn a régi. Sansa megint megmutatta, hogy nulla karakterfejlődés..szóval elég gyenge rész volt, ahogy az évad is az összességében. A könyvek szoros együttállása nélkül ez egy sima high-concept képregényes-fantasys tv film.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hodor részen kívül továbbra is csalódás. Az is azért volt jó, mert Martin papa súgott. Véreb csak így random visszajön egy cold openbe, Áriát csak úgy leszúrják de mindenki tudja hogy túléli majd, a töketlen Theon mellett falja a csöcsöket a nővére...legalább Bronn a régi. Sansa megint megmutatta, hogy nulla karakterfejlődés..szóval elég gyenge rész volt, ahogy az évad is az összességében. A könyvek szoros együttállása nélkül ez egy sima high-concept képregényes-fantasys tv film.
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez már alap, vasárnap éjfél után nincs rákattintás az Új hozzászólások gombra, csak miután kipipáltam a részt.BarçaNorbi írta:nem nyitom meg az itteni GoT topikot sem, amíg meg nem néztem.

Az előző rész nekem is jobban bejött, de hát ezt sem nevezném tölteléknek, szeretem a sorozatot, felőlem, legyen bárminek a felvezetése az adott részben, jöhet belőle 2 óra is akár, ennyi maradt, amit nézek jelenleg.

Ez beteg.Cali írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintetek, Theon be fog lepni a makulatlanok seregebe? Az "adottsagai" megvannak hozza...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintetek, Theon be fog lepni a makulatlanok seregebe? Az "adottsagai" megvannak hozza...

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ne viccelj már, ha ennyire érzékeny és befolyásolható az ember, akkor igazán megtehet annyit egy közösségért, illetve saját magáért, hogy azután néz bele a témát érintő fórumba hogy megnézte a részt. Semmi spoiler nem volt, legalább véleményt hagy lehessen már írni miután kijött egy rész.Most nem arról van szó,hogy kinek mi a töltelék. Hanem hogyha belefut az ember egy ilyenbe, akkor másként ül le az adott rész elé.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Mondjuk én tudom, hogy még az is nézi a GoT-ot aki nem, úgyhogy nem megyek fel hétfőn facebookra, és nem nyitom meg az itteni GoT topikot sem, amíg meg nem néztem.ziro4vr írta:Ne legyen vita, pláne hogy én is írtam már hasonlót, szóval ez most kivételesen nem Remy ellen szól. Csak akkor tényleg ezek után figyeljünk szerintem erre oda, hogy tényleg minden spoilerbe, legalább a rész kijövetele utáni pár napban.
- ziro4vr
Ne legyen vita, pláne hogy én is írtam már hasonlót, szóval ez most kivételesen nem Remy ellen szól. Csak akkor tényleg ezek után figyeljünk szerintem erre oda, hogy tényleg minden spoilerbe, legalább a rész kijövetele utáni pár napban.
Nem illik.
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most nem arról van szó,hogy kinek mi a töltelék. Hanem hogyha belefut az ember egy ilyenbe, akkor másként ül le az adott rész elé.füst írta:Amit Remy írt az csak egy vélemény a részről, egyáltalán nem spoiler kategória. Szerintem nem volt töltelék, fontos dolgok történtek benne, akció az tényleg nem sok volt, most nem azon volt a hangsúly, de egy percig sem unatkoztam. De a lényeg, nem látom be hogy miért ne írhatta volna Remy, gondolom akkor már filmre se lehet azt írni hogy lapos... nem értem miért kell mindenre ráaggatni hogy spoiler.
- füst
Amit Remy írt az csak egy vélemény a részről, egyáltalán nem spoiler kategória. Szerintem nem volt töltelék, fontos dolgok történtek benne, akció az tényleg nem sok volt, most nem azon volt a hangsúly, de egy percig sem unatkoztam. De a lényeg, nem látom be hogy miért ne írhatta volna Remy, gondolom akkor már filmre se lehet azt írni hogy lapos... nem értem miért kell mindenre ráaggatni hogy spoiler.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Így-így. Az ember egész héten várja az aktuális részt, aztán belefut egy ilyenbe, és máris elmegy a kedve. Figyeljetek már oda egy kicsit.ziro4vr írta:Amúgy ez is spoiler...Remy írta:Töltelék... na, de majd beindul.
Merci Zizou!
- füst
Hát a következő rész előzetesét megnézve azt hiszem nem lehet majd rámondani hogy töltelék. Lesznek történések megint. Bár nekem a tegnapi rész is bejött.
- ziro4vr
Amúgy ez is spoiler...Remy írta:Töltelék... na, de majd beindul.
Nem illik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy Kedves lány után egyből megvágta a francba, utána meg magához fogta és szétszúrkálta. Nem hiszem hogy ebben az esetben bárkinek is lett volna ideje előhúzni a "kardját". De hát majd meglátjuk, lehet csak a következő évadban.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk ez az évad azért elég pörgős. Mai meg az előző volt kissé töltelék, de a többi adta azért elég rendesen.Géci írta:Csak tudnám, hogy miért mindig az utolsó 2 részbe zsúfolnak bele mindent...Remy írta:Töltelék... na, de majd beindul.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerk.: Közben Csaba megelőzött!kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arya nem is Arya volt, nem volt nála a tű! Vagy ha igen, miért nem használta?![]()
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nah igen ezt olvastam én is, de honnan volt "aryaarca" annak, aki kiadta magát neki?kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arya nem is Arya volt, nem volt nála a tű! Vagy ha igen, miért nem használta?![]()
Vagy van más trükk is erre az arccsere dologra?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arya nem is Arya volt, nem volt nála a tű! Vagy ha igen, miért nem használta?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arya nem is Arya volt, nem volt nála a tű! Vagy ha igen, miért nem használta?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért most nem csak az utolsóra tartalékolnak, volt itt már Jon feltámasztás, barlangos invázió, HODOR, ToJ részlet, Dany epiknek szánt fellépése...visszahozták a Freyeket a játékba, Blackfisht, most Hound-ot is.
Zajlanak az események, most kicsit a 6-7 rész volt lassabb, de kell is azért, én így is félek,hogy az utolsó 2 évadot összecsapják túlzottan.
aktuál rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Theonék mennek Danyhez, egyértelmű volt amikor elindultak hogy átveszik Euron tervét. Kíváncsi vagyok mire mennek, bár adná magát hogy Dany elfogadja a segítséget, kapóra jönne neki egy flotta most. És történet szerint is el kéne indulnia, hogy a következő évad nyitásaként partra szálljon.
Arya érdekes, nem tudom mi lesz,de itt érzek egy csavart. már teóriát is olvastam,hogy nem is ő volt,hanem Jaqen, de ez sántít azért. Meglátjuk.
Jonék toborzása nem ment jól, helyes, nem baj hogy kell dolgozniuk, meg így jöhet a képbe Kisujj. Jah tudja valaki,hogy Kisujj árulta el Nedet, meg az egész összeugrasztás az ő műve? Talán Varys, majd szép lesz ha találkozik a két főfő Dany-Jon, és meglátja Varys Kisujjt...kíváncsi leszek.
bár ez a sorozatban nyílván elévült dolog már.
Margnál is bejött,hogy sántikál valamiben, kérdés miben, mert azért az öreg Főverebet sem könnyű kijátszani,és már ebben a részben is volt egy két olyan pillanata amiből mintha sejtené hogy próbálják becsapni.
Cerseinek napjai vannak hátra hogy a futótűzhöz nyúljon és begyújtsön a Vörös Torony alá
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért most nem csak az utolsóra tartalékolnak, volt itt már Jon feltámasztás, barlangos invázió, HODOR, ToJ részlet, Dany epiknek szánt fellépése...visszahozták a Freyeket a játékba, Blackfisht, most Hound-ot is.
Zajlanak az események, most kicsit a 6-7 rész volt lassabb, de kell is azért, én így is félek,hogy az utolsó 2 évadot összecsapják túlzottan.
aktuál rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Theonék mennek Danyhez, egyértelmű volt amikor elindultak hogy átveszik Euron tervét. Kíváncsi vagyok mire mennek, bár adná magát hogy Dany elfogadja a segítséget, kapóra jönne neki egy flotta most. És történet szerint is el kéne indulnia, hogy a következő évad nyitásaként partra szálljon.
Arya érdekes, nem tudom mi lesz,de itt érzek egy csavart. már teóriát is olvastam,hogy nem is ő volt,hanem Jaqen, de ez sántít azért. Meglátjuk.
Jonék toborzása nem ment jól, helyes, nem baj hogy kell dolgozniuk, meg így jöhet a képbe Kisujj. Jah tudja valaki,hogy Kisujj árulta el Nedet, meg az egész összeugrasztás az ő műve? Talán Varys, majd szép lesz ha találkozik a két főfő Dany-Jon, és meglátja Varys Kisujjt...kíváncsi leszek.

Margnál is bejött,hogy sántikál valamiben, kérdés miben, mert azért az öreg Főverebet sem könnyű kijátszani,és már ebben a részben is volt egy két olyan pillanata amiből mintha sejtené hogy próbálják becsapni.
Cerseinek napjai vannak hátra hogy a futótűzhöz nyúljon és begyújtsön a Vörös Torony alá

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,