Isco - 22

Archívum
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 10., péntek 15:09

Realista24 írta:The girl says De Gea, Muniain and Torbe told her she was going to be hit if she didn't follow their instructions...
BREAKING: Isco is involved too, according to El Confidencial.

Mi, mi?!
Le vagyok maradva... ennyien elkaptak egy csajt? :vivo: :/
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 10., péntek 15:05

The girl says De Gea, Muniain and Torbe told her she was going to be hit if she didn't follow their instructions...
BREAKING: Isco is involved too, according to El Confidencial.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 6., hétfő 13:23

Ki mondta, hogy jobb szezont hozott? KI MONDTA?!
Csak egy kérdést tettem fel, amire normálisan is lehet válaszolni, de neked úgy látom muszáj hoznod az idióta formádat. Úgyhogy én mondom, hogy tedd takarékra magad, kapcsold ki a gépet, vegyél két nagy levegőt és gondolkodj a következő hsz elküldése előtt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 6., hétfő 13:22

Isco 2627, Kova 1414 percet játszott a szezonban. Bőven több lehetősége volt Isconak a bizonyításra, nem igazán sikerült. Kovának első szezonja, első félévben teljes katasztrófa az egész csapat, majd új edző. Nem volt egyszerű dolga a horvátnak. Remélem marad nyáron, bőven több van benne ennél. Isconak meg 3 éve volt, hogy megtalálja magát, mindenki döntse el, hogy ez sikerült-e. Szerintem jobban járna egy Cityvel.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 6., hétfő 13:21

Realista24 írta:
Értelmetlen piros lapok stb.
Egyet kapott :lol: Na meg Isco pirosának a Barca ellen mi értelme volt?
Mondjuk erről beszéltem, hogy Kovacic mitől hozott jobb szezont?
Mitől hozott Isco jobbat?
Kovacic lapjánal emlékeim szerint még élesben voltunk,amugy kettőre emlékszem, de ezek szerint rosszul. Mindegy.

Ki mondta, hogy jobb szezont hozott? KI MONDTA?!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 6., hétfő 13:11

Kova és Isco is szinte egész szezonban gyengén játszottak, mert mind a kettőben több van.
Ha fullos formában játszanának, akkor Isco jobb lenne, mint a horvát. (Bár nem ugyan az a poszt, de képességekre értem)
Igy, hogy mind a kettő gyengén játszott, még így is jobb volt Isco egy fokkal. Más szavakkal ő volt a kevésbé szar. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 6., hétfő 13:02

Értelmetlen piros lapok stb.
Egyet kapott :lol: Na meg Isco pirosának a Barca ellen mi értelme volt?
Mondjuk erről beszéltem, hogy Kovacic mitől hozott jobb szezont?
Mitől hozott Isco jobbat?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 6., hétfő 12:58

Olvastok is amúgy? Egy szóval nem írtam, hogy jobb szezonja volt. Szar volt mindkettőnek. Mondjuk erről beszéltem, hogy Kovacic mitől hozott jobb szezont? Elindul megilletodik alibi. Remeg a lába, ha nála a labda. Értelmetlen piros lapok stb. Persze fiatal és még sokat fejlődhet, de ha fejben nem kapja magát össze akkor itt nem lesz keresnivalója hiába tehetséges és ez Iscora is igaz.
Realista24 írta:
Nem utálom Kovat, csak indokolatlanul felmagasztaljatok. Én pl sokkal többet vártam tőle, de csalódás volt, ha játszott. Ennyire beszarian talán még Illarramendi sem játszott.
Ezek szerint Iscótól nem vársz többet, mert orrvérzésig nyomatnád.
Ezt sem mondtam, utóbbi kérdésre meg fent a válasz. Bővebben meg örülünk neki, hogy néha meglodul egy 30 milliós játékos, mint egy Castillas tehetségnek. Gyakorlatilag meg félve kellett bedobni a kis csapatok ellen a csapatba. Pedig Kovacic mögött is van már pár év első ligas bajnoki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 6., hétfő 12:55

Szerintem ha Isco akkora spíler lenne, akkor már bebizonyította volna az elmúlt 3 év alatt. Számomra édes kevés amit eddig hozott, hiába volt pár jobb meccse. Lehet azzal jönni, hogy nem játszik a posztján, de akkor minek tartják itt? Ebben a csapatban nincs helye szerintem. El kell adni a francba.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 6., hétfő 12:43

Azt meg még tegyük hozzá, az a nagy 22 meccses sorozat amiben Kerlon szerint annyira jó volt Isco, már lassan két éve volt, azóta Isco szépen esik vissza. A mostani szezonban Kovacic kb harmad annyi játéklehetőséggel is jobb szezont hozott a szememben, mint Isco.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 6., hétfő 12:39

Szerintem semmivel sem volt jobb Isco, mint Kova. Lehet mondani rá, hogy beszari meg azt a hatalmas bakiját idegenben (amiből gól lett), de Iscoról ugyanúgy kaptunk gólt. Az hogy nem beszari, az igaz... cserébe belevezeti az emberbe meg rátekeredik a labdára.

Következő szezonban ha marad mindkettő, kíváncsi leszek hogy melyik hogy fog játszani. Nekem Kova dinamizmusa jobban bejön mint Isco driblizése. Jah és Isco 2x annyit játszott és itt van 3 éve, Kova meg 1 éve.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 6., hétfő 12:27

Nem utálom Kovat, csak indokolatlanul felmagasztaljatok. Én pl sokkal többet vártam tőle, de csalódás volt, ha játszott. Ennyire beszarian talán még Illarramendi sem játszott.
Ezek szerint Iscótól nem vársz többet, mert orrvérzésig nyomatnád.

Mivel magasztalják fel itt Kovát?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 6., hétfő 12:22

Realista24 írta:Zidane alatt egyáltalán nem volt jellemző, a nyomtani kell a marketing embereket, akármi is történik.
Ami Rafa alatt volt vagy 1 éve, azt leszarom, amióta Zidane az edző, azóta sem lett alapkezdő, Casemiro pl igen.
Zidane talált egy opcionális csapatot, ami gyorsan működött is. Iscot szerintem leépítették Benitezek a jobb szélső poszttal, ami után nem bírt váltani. Zidane is többet lát benne, ez a nyilatkozataibol szerintem fix.

Amúgy nálam fixen maradna mindenki csak James nem a kp-n. Kroos, Modric, Alaba, Isco, Casemiro, Kovacic 6os több lenne, mint ideális.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 6., hétfő 12:16

___Samy___ írta:De ez milyen osszehasonlitas mar, hogy Isco tobb komoly meccsen bizonyitott? Hat meg szep, mert mar itt van vagy 3 eve, Kovacic meg most jott.
Mert Kerlon szeretni Isco, utálni Kova.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 6., hétfő 12:13

De ez milyen osszehasonlitas mar, hogy Isco tobb komoly meccsen bizonyitott? Hat meg szep, mert mar itt van vagy 3 eve, Kovacic meg most jott.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. június 6., hétfő 12:00

Idén sajnos egy szardarab volt kb. Zidane az elején nyomatta rendesen, nem tudott bizonyítani. Ha nem adjuk el megkapja az utolsó utáni lehetőséget, nagyon remélem, hogy valami csoda folytán végre jó lesz. Amúgy ugyanezért reménykedtem minden meccs előtt, mikor kezdő volt, de sajnos nem sokszor volt kiemelkedő. :-(
.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 6., hétfő 11:51

Zidane alatt egyáltalán nem volt jellemző, a nyomtani kell a marketing embereket, akármi is történik.
Ami Rafa alatt volt vagy 1 éve, azt leszarom, amióta Zidane az edző, azóta sem lett alapkezdő, Casemiro pl igen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 6., hétfő 11:32

Te írtad, hogy nem elég, de örülök, ha örömet szerzek. És igen Isco már pár komoly meccsen bebizonyította, hogy képes úgy játszani, hogy számítsunk rá. Kovacic nem. Innentől meg jön a majd meglátjuk ki mire viszi Madridban rész.

Azért azért halkan megjegyzem, hogy a spanyol bármilyen jól játszott mindig a rövidet húzta. Pedig mind a 22-es szériában, mind utána ő volt talán az egyetlen, aki konstans jól focizott, de a nagyágyúkat nyomatni kellett. Pedig még hellyel közzel Modric helyén is hozott egy kielégítő szintet.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 6., hétfő 8:13

Kovacic nem elég, de Isco bármikor kezdő lehetne, HA kedve van? Nincs is jobb a hétfőt poénok olvasásával kezdeni.
Én nagyon csípem a spanyolt, de alig van közte és Kova között jelenleg különbség. Aztán az, hogy ki mire viszi Madridban majd kiderül. Mondjuk én egyáltalán nem örülök, hogy Kovat kölcsön akarjuk adni, vagy eladni opcióval (vagy ő akar menni, fasse tudja). Annak viszont igen, ha Isco maradni fog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 6., hétfő 8:09

Ez meg tovabbra sincs 10 meccs. Azert ez meg igy eleg karcsu 3 ev alatt. Azt meg tovabbra sem kellene osszekeverni, hogy vki teper, mint allat, meg jol, hasznosan jatszik. A ketto nem ugyanaz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: