Isco - 22

Archívum
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 6., hétfő 7:06

Na igen, és a Bayern elleni meccseken is remekelt. Kovacic meg maximum a dinamizmusaval tűnik ki, de amúgy nem vettük túlzottan hasznát. Egyedül a Bilbao elleni meccsen éreztem, hogy neki itt robbannia kell. Azonkívül rendkívül bizonytalan és qrva sok nevetséges hibája van, lásd Las Palmas.

Isco meg nem egyszer bizonyította, hogy a kezdőbe is helye lehet, ha formában van és akkor nagy haszon...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 5., vasárnap 22:36

Hát nekem úgy rémlik, hogy az őszi Clásció után 4-3-3-ban játszott a csapat és akkor tényleg jól ment Isconak. A 22 meccses győzelmi széria végefelé, illetve, amikor megszakadt a sorozat, utána Isco volt elég sok meccsen a legjobb. Aztán szépen összezuhant a csapat tavaszra. Más kérdés, hogy az első szezonban sem alkotott maradandót és most sem. Jó ajánlat esetén el kell adni, de ha marad 12-13. embernek akkor sem járunk rosszul.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 5., vasárnap 21:56

___Samy___ írta:Vhogy nem emlékszem én arra, hogy Isco annyira villogott volna DM poszton. És nem, nem csak a támadásból áll annak a posztnak a játéka. Akkor villogott mikor 4-4-2 volt, meg a legelején a csatár mögött, még Bale érkezése előtt. Több semmi. Nem véletlenül nincs ott a válogatottban se.
Bármennyire is csípem Iscot, ezzel sajnos egyet kell érteni. Volt talán két jó meccs 4-3-3-ban DM posztján. 4-4-2-ben sem emlékszem annyira sok meccsre, de azért akkor jobban ment neki. Az meg elég egyértelmű hogy nem fogunk 4-4-2-re váltani, főleg nem Isco miatt.
Kovacic lehet hogy töketlen volt párszor, de ennyi mellőzés mellett, szerintem bőven elfogadható első évet hozott le és jobban érzi azt a Kerlon által emlegetett DM posztot. Ezt tisztán lehet látni. Hülyeség lenne elbaszni a srácot, nagyon bosszús lennék miatta. (szerintem sokan mások is) :/
Isco meg EB nélkül most elég jól rákészülhet az előszezonra, reméljük sikerül neki, de sajnos már tavasz eleje óta nem igazán bízok a srácban. :-(

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 5., vasárnap 21:43

Vhogy nem emlékszem én arra, hogy Isco annyira villogott volna DM poszton. És nem, nem csak a támadásból áll annak a posztnak a játéka. Akkor villogott mikor 4-4-2 volt, meg a legelején a csatár mögött, még Bale érkezése előtt. Több semmi. Nem véletlenül nincs ott a válogatottban se.

Mikor Kovacic volt Isco helyett ott, akkor érezhető volt a különbség. Hiába volt sokszor töketlen, érezhető az, mikor egy játékos a helyén játszik, és az is mikor nem. A horvátban megvan a lehetőség, hogy beépítsük, de Iscoban én ezt nem látom.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 5., vasárnap 21:30

___Samy___ írta:Hát ha mindketten itt maradnak, és Kovacic meg lelép, akkor számomra eléggé kudarc szagú lenne ez a nyár. Egy normális világban se Isco, se James nem maradna itt. Teljesen világos, hogy Zidane mit szeretne játszani a csapattal, és az is, hogy ebbe egyikőjük sem fér be, mert nem alkalmasak egyik posztra sem. Nem is értem, hogy miért kéne itt vergődnie bármelyikőjüknek is. Kovacic lenne egyedül a menthető, ő képes ebben a rendszerben eljátszani.
Má' bocs, de Isco megmutatta párszor, hogy ő tud ebben a rendszerben focizni, Kovacicot meg úgy nyomjátok, mintha tényleg valami isten király lenne, pedig az ő tavaszában se volt sok köszönet. Tudom, hogy nem játszott sokat, de akkor is fatális baromságokat csinált.

Jamesnek tényleg nem kéne maradnia.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 5., vasárnap 21:13

Hát ha mindketten itt maradnak, és Kovacic meg lelép, akkor számomra eléggé kudarc szagú lenne ez a nyár. Egy normális világban se Isco, se James nem maradna itt. Teljesen világos, hogy Zidane mit szeretne játszani a csapattal, és az is, hogy ebbe egyikőjük sem fér be, mert nem alkalmasak egyik posztra sem. Nem is értem, hogy miért kéne itt vergődnie bármelyikőjüknek is. Kovacic lenne egyedül a menthető, ő képes ebben a rendszerben eljátszani.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. június 5., vasárnap 20:34

Nálam már eléggé elásta magát, nálam egyáltalán nem szól több érv a maradása mellett, mint pl. Jamesnél.
Max annyi, hogy ő spanyol.

De Isco szerintem biztos marad, sőt bőven bennevan, hogy mind2 kerékkötő marad.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 5., vasárnap 20:10

Nem egyszer kurt fel nagyon a szezon soran, sikerult meccsrol meccsre alulmulniuk egymast Jamessel, aztan csak fogtam a fejem hogy most vajon melyikuk a rosszabb. De teny ami teny, Isco hatalmas tehetseg, ahogy meg is mutatta az elso szezonjaban, raadasul akkor ugy tunt hogy eleg gyorsan beepult a kozossegbe es szedett magara valamit a csapat szellemisegebol. Szerintem ez most sem valtozott, csak o is latja hogy egy szar amit hetrol hetre alkot. Nem banom hogy nem megy el, ha tenyleg nem megy. Ha jovore is ezt hozza, akkor meg viszlat.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2016. június 5., vasárnap 19:34

úgy néz ki hogy marad
a következő szezonban alkotnia kéne, mert ez nagyon halovány év volt tőle...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 16:50

Na most olvasom a tweet-et, hogy elvileg meg lesz az az új szerződés. Úgyhogy mostmár tényleg tedd oda magad barátom, úgy fullosan, mert ha nem megkereslek és levadászlak. :vivo: :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. május 31., kedd 12:57

Érdekes lesz Isco sorsa.Egy kicsit kellene változtatni a stílusán és klasszis lehetne még a mai fociban is.A becserélése szombaton amellett,hogy nem volt teljesen indokolt(szerintem),üzenet jellegű is lehetett Zidanetól:Fontos része vagy a csapatnak,pályára lépsz a döntőben,próbálj alkotni.Ez arra enged következtetni marad,ellentétben Jamessel,akit látványosan mellőz az edző.(lehet a nagy arc miatt is).Persze lehet ettől függetlenül eladják,és csak a hozzáállását díjazza Zidane.Kettős érzéseim vannak vele kapcsolatban.Egyik oldalról azt gondolom menjen,nem passzol ide,másrészről viszont tartok attól,hogy elmenne egy Juvéba,megtanítanák passzolni és egy világklasszis játékossal erősitettük európai riválisunkat.Az adottságait leszámítva én annyi hibáját látok,egy kis cselezgetés után kellene a gyilkos passz,nem még egy kis cselezgetés,ezt mondjuk a Juvenál muszáj lenne levetkőzni az az érzésem.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 29., vasárnap 11:30

ez amúgy Ramos kifigurázása volt? :lol:

btw. a góljuk előtt jó, hogy kiemelitek, de ott kb. hibázott Marcelo, Cr esetleg Casemiro és a túloldalon Vazquez vagy Danilo is. Tökéletes iskola példája volt annak, hogy mindenki rosszul helyezkedik... Pedig nem voltak emberfölénybe vagy valami
K

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 29., vasárnap 11:09

https://mobile.twitter.com/UItraSuristi ... 16/video/1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. május 29., vasárnap 10:32

szerintem tegnap annyira nem volt gáz.
ettől függetlenül megértem ha elakarjátok adni.

alapból nem értettem miért kroos helyére jött...
de kimondottan szar nem volt. az benzema volt.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 10:16

pont attól jó játékos vki, ha általában mindig az optimális megoldást választja.

nem attól fogja megmutatni mennyit tud, ha rátekeredik meg húzogat meg cipeli, ami szép dolog, de pláne fáradt csapattársakkal, pláne ilyen fontosságú meccsen hatalmas baromság.

hameszt és iscot is el lehet küldeni, hamesz fizikálisan kevés ehhez a szinthez, isco meg buta, mint a faék.
Kép
Kép
Kép

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2016. május 29., vasárnap 10:10

Szerintem a gólban benne volt erősen, szépen visszazárt Marcelo mögé, azt utána meg kirohant, gyönyörűen üresen hagyva azt a területet, be is rúgták oda..

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 29., vasárnap 10:05

dannen írta:szerintem nem szállt be rosszul tegnap, legalábbis nem értem ezt a nagy szidást most.
Rengeteg helyzetet alakított volna ki, ha lepasszolja időben a labdát. De nem, Ő vitte tovább és belevezette az emberekbe. Értem én, hogy bizonyítani akart, illetve mennybe szeretett volna menni egyedül is, de ez nem az a meccs, ahol ezt kell nyomatni. Ott volt rá az egész szezon...

Pedig amúgy tényleg jól nyomatta, csak beszűkült és nem adta le a bogyót.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 10:03

Beszáll frissen a hullák közé, mérföldnyi terület erre megint flikkflakk meg emberbe vezetés. Ja meg labdakihozatalnál ott áll a falban... LV legalább sprintben közlekedett. Ő meg alibi.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 29., vasárnap 10:00

Dehogy volt jó, teljesen visszaestünk Kroos nélkül.

Pep viheti 50 milláért. Jamest meg Mourinho 60 körül.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 9:32

Nálam tegnap végleg leírta magát. Mehet akármerre.
Nem illik.

Vissza: