Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 6., hétfő 13:17

Remy írta:Töltelék... na, de majd beindul. :mrgreen:
Csak tudnám, hogy miért mindig az utolsó 2 részbe zsúfolnak bele mindent... :vivo:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 6., hétfő 12:40

Ónó írta:GOT:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ez a rész nem volt az igazi,de érik cersei halála.(Véreb). Arya tuti rátalál majd Theonra, ha a Boltonoknak van esze, márpedig van, akkor lerohanják a tábort. Kisujj biztos vagyok benne, hogy kivár a segítséggel, ha kap egy jó ajánlatot(Sansa keze) majd jön segíteni. Branék és Dany bandája meg sehol sem volt, most várhatunk. Ez egy két kivételtől eltekintve töltelék rész volt. Más tudja valaki, hogy mit jelent az a virág amit kapott a nagymami? Most ez mi? Azt a szálat már tényleg nem értem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aryat szerintem előbb életben tartja majd színésznő csaj, ha lesz is bármilyen Theonnal találkozás, de én kétlem. Sansa meg Kisujjnak írta a levelet, nem hinném hogy bármire is várna, kb egyből jönni fog, amennyire be akar vágódni, meg már múltkor is jött volna, csak Sansa elhajtotta a francba. Annak meg csak örülni tudok hogy Margery csak játssza magát, kell is, de előbb Cersei pusztuljon meg a francba. Véreb visszatérése meg marhára kellett, de nem annyira mint Bronné, ez az ember bakker. :lol: :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 6., hétfő 11:26

Töltelék... na, de majd beindul. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. június 6., hétfő 8:54

Ónó írta:GOT:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ez a rész nem volt az igazi,de érik cersei halála.(Véreb). Arya tuti rátalál majd Theonra, ha a Boltonoknak van esze, márpedig van, akkor lerohanják a tábort. Kisujj biztos vagyok benne, hogy kivár a segítséggel, ha kap egy jó ajánlatot(Sansa keze) majd jön segíteni. Branék és Dany bandája meg sehol sem volt, most várhatunk. Ez egy két kivételtől eltekintve töltelék rész volt. Más tudja valaki, hogy mit jelent az a virág amit kapott a nagymami? Most ez mi? Azt a szálat már tényleg nem értem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom azt, hogy Tyrell maradt, mivel ez a családjuk címere.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. június 6., hétfő 3:58

GOT:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 5., vasárnap 19:40

Supnat 11. évad.

Végre ismét úgy szólt a Carry On Wayward Son, ahogy annak szólnia kell. Brutál módon újjáéledt a hamuból a sorozat. Ez a 11. évad végre olyan minőséget képviselt, mint a sorozat első 5 évada. :salute: Az évadzáró döcögött egy kicsit... de összességében teljesen rendben volt az évad. :coffee:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miután az 5. évadban Luciferrel eltűnt Sam, kellett volna behozni a pecsétet. Annak a segítségével lehetett volna visszahozni Sam-et és nyomatni az újdonsült Pokol Királya, Crowley ellen a mókát. A 10. évad történéseit egyből hozzá kellett volna csapni, aztán mehetett volna a móka.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. június 4., szombat 20:15

Már nézem, tudom hogy az. :mrgreen:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 4., szombat 19:53

The Killing

Vélemények?

Istenkirály, daráljad. A negyedik, egyben utolsó évad talán kicsit laposabb volt, de összességében bőven minőségi cucc.

Átívelős krimiként viszont nyilván lassan csordogál, arra jobb, ha felkészülsz, de bőven megéri.

Világ szégyene, hogy egy ilyen sorozat csak 4 szezont ért meg (kb. 40 rész az egész), közben holmi Olivér királynő és társai meg mennek nagyon sokáig :(

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. június 4., szombat 19:03

Remy írta:Supnat 11x16

Régen minden jobb volt... nemhiába nézelődnek vissza a régi évadokhoz. Ezt a részt is eltalálták. :agree:
Na még 1-2 rész és beindul a végjáték, azt nem lehet majd abbahagyni :salute:

The Killing

Vélemények?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 4., szombat 17:29

Az a baj nagyon gyengék a karakterek meg színészek, és ez az önironikus stílus már nem annyira friss. Sztoriban kéne hozni valami komolyat, de max egy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gonosz ikertestvért nézek ki belőlük. Ja amúgy jól láttam hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bal kezes a csuhás?
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 4., szombat 17:24

ziro4vr írta:Scream 2x1

Hát jobbra emlékeztem. Elég gagyi de nézem tovább. :lol:
Az utolsó pár rész jobb is volt mondjuk. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 4., szombat 17:21

Scream 2x1

Hát jobbra emlékeztem. Elég gagyi de nézem tovább. :lol:
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 4., szombat 16:05

GoT S06E06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Age of empires fanoknak küldeném. :lol: :lol:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. június 3., péntek 19:05

h3x0r írta:
hamesz írta:Trónok Harca 1. évad: Hát a vége felé jobb lett, de így is egy 6/10-et adok rá. A finálé eléggé semmilyen lett. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De a kedvencem, hogy egyetlen egy harcot se mutattak. Háború van, de semmi csata jelenetet nem kapunk. Na jöhet a 2. évad. Bízom benne, hogy javulni fog. :D
Hagyd a francba, itt van inkabb egy jo kis ArrowFlashSupergirlLegendsoftomorrow promo :coffee: :mrgreen:
jajj nee... ezektől már én is ki vagyok. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 3., péntek 18:57

hamesz írta:Trónok Harca 1. évad: Hát a vége felé jobb lett, de így is egy 6/10-et adok rá. A finálé eléggé semmilyen lett. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De a kedvencem, hogy egyetlen egy harcot se mutattak. Háború van, de semmi csata jelenetet nem kapunk. Na jöhet a 2. évad. Bízom benne, hogy javulni fog. :D
Hagyd a francba, itt van inkabb egy jo kis ArrowFlashSupergirlLegendsoftomorrow promo :coffee: :mrgreen:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. június 3., péntek 18:52

Trónok Harca 1. évad: Hát a vége felé jobb lett, de így is egy 6/10-et adok rá. A finálé eléggé semmilyen lett. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De a kedvencem, hogy egyetlen egy harcot se mutattak. Háború van, de semmi csata jelenetet nem kapunk. Na jöhet a 2. évad. Bízom benne, hogy javulni fog. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 3., péntek 17:13

GoT 6x6

Magat a reszt mar hetfon lattam, viszont az After The Thrones (lenyegeben HBO-s kibeszelo) uj reszet csak most sikerult megnezzem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kedvenc jelenet :lol:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 1., szerda 19:22

Remy írta:Rém rendes 5x5

- Bundy: Peg, ma este valami szokatlant szeretnék csinálni. A szomszédban lakik egy fiatal pár, belestem hozzájuk.
- Peg: Hmm, és mit csináltak? :smile:
- Bundy: VACSORÁZTAK!!! :'(

Imádom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Best series ever. :lol: :lol: :lol: A szinkronját nagyon eltalálták. Hihetetlen az a sorozat. Mindig megnevettet. :lol: :salute:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 1., szerda 19:18

Supnat 11x16

Régen minden jobb volt... nemhiába nézelődnek vissza a régi évadokhoz. Ezt a részt is eltalálták. :agree:

Rém rendes 5x5

- Bundy: Peg, ma este valami szokatlant szeretnék csinálni. A szomszédban lakik egy fiatal pár, belestem hozzájuk.
- Peg: Hmm, és mit csináltak? :smile:
- Bundy: VACSORÁZTAK!!! :'(

Imádom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. június 1., szerda 18:50

kevésnek kevés volt, de ez egyértelműen jó jel, lévén tetszett. Én a karakterfelépités során se igazán tapasztaltam unalmas üresjáratokat. Nagyon élveztem az egészet..jó kis sorozat lesz ez. Am Cassidy valóban az, iszonyatosan eltalálták a karakterét és magát a színészt:D

Vissza: