HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 5., vasárnap 13:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 5., vasárnap 13:25
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 5., vasárnap 13:13
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. június 4., szombat 16:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 4., szombat 16:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 15:13
ziro4vr írta:Tök mindegy mit tol a MU, csak egy csapat lesz Manchesterben és az a City. Go, go, go!!!!!!!!!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 4., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 14:34
Nem tudom, szerintem egy ilyen kp elég brusztolós, izmos lenne. Mondom, nem tudom, h-h áll Schweini, de alapból nagy munka bírású, Rooney szintén pörög, legalább is most tavasszal nagyon oda tette. Ha DMnek is elhúzod a mézes madzagot, akkor meg többet pörög, mint a másik kettő együtt.nmate írta: Persze kellenek azok is, de akkor nekik is áldozatot kell hozni a rendszerért. Pl ezzel a DM, Schweinsteiger, Rooney-Martial, Ibra, Mata sorral kb. azt érnéd el, hogy minden meccsen átrohannak rajtad, Schweini egyedül szopna hosszú labdás kontráknál, DM - Mata kioltja egymást, Martialnak meg nem lenne helye, sőt talán sok lehetősége sem felvezetni a labdát. Amihez ugye ő ért elég jól.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 4., szombat 14:23
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 14:14
Igen, inkább szemre az igazi. Komoly sikerekre nemjó, de tűzoltásra jó lenne. PL-en belül alakíthatnának egy ilyennel. Én a helyükben mindent feltennék a bajnokságra, azt meg egy ilyen szerkezettel, ilyen játékosokkal meg lehetne oldani.nmate írta:Szemre jó, de egy darab olyan szerkezetbe nem tudod őket betuszkolni, amivel sikereket érhetsz el.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 4., szombat 14:09
Szemre jó, de egy darab olyan szerkezetbe nem tudod őket betuszkolni, amivel sikereket érhetsz el.M1Ö írta:DM, Schweinsteiger, Rooney-Martial, Ibra, Mata sor nem nézne ki rosszul.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 14:03
Pontosan. Agyaltam kicsit, hogy mekkora hülyeség volt eladniuk DM-et. Azért egy DM, Schweinsteiger, Rooney-Martial, Ibra, Mata sor nem nézne ki rosszul. Csak több sebből is vérzik, mert nincs DM, a németből kérdés, hogy lesz-e még top játékos, Mata meg lehet nem is marad.morientes írta:Megharcol a lasztièrt,mèg mindig jol lo,lát a pályán...kell o oda.Igazi PL Warrior.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 4., szombat 13:51
Megharcol a lasztièrt,mèg mindig jol lo,lát a pályán...kell o oda.Igazi PL Warrior.M1Ö írta:Miután vissza tért a sérüléséből lett valami féle játéka is a MUnak. Még mindig nagyon sokat jelent. Ahogy Veidt és Morientes is írta, k.pályán nagyon hasznos, már csak a mezőnymunkája miatt is. Azért írtam, hogy ha lesz/lenne előtte egy James-Ibra duó, akkor meg őrülne. Meg nem is lenne annyira hasznos.wZoLee7 írta:Rooneyról csak egy dolog hiányzik, az eladó tábla
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 13:48
Miután vissza tért a sérüléséből lett valami féle játéka is a MUnak. Még mindig nagyon sokat jelent. Ahogy Veidt és Morientes is írta, k.pályán nagyon hasznos, már csak a mezőnymunkája miatt is. Azért írtam, hogy ha lesz/lenne előtte egy James-Ibra duó, akkor meg őrülne. Meg nem is lenne annyira hasznos.wZoLee7 írta:Rooneyról csak egy dolog hiányzik, az eladó tábla
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 4., szombat 13:45
Igy van.Veidt írta:Dehogy. Kpn meg mindig tud ertelmeset alkotni. Utolso 2 MU meccsen is jo labdakat osztogatott.wZoLee7 írta:Rooneyról csak egy dolog hiányzik, az eladó tábla
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 4., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 4., szombat 13:23
Dehogy. Kpn meg mindig tud ertelmeset alkotni. Utolso 2 MU meccsen is jo labdakat osztogatott.wZoLee7 írta:Rooneyról csak egy dolog hiányzik, az eladó tábla
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 4., szombat 13:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 4., szombat 13:22
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 13:13
Akkor viszont nem csak hülyét, még agyvérzést is kapna Rooney.wZoLee7 írta:Helyében elvinném Jamest csatár mögé 10-esnek.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem