Akkor max 2 év múlva megy hozzátok, jövőre el lesztek tiltva az igazolásoktól nem?Kerlon írta:Pogbaval nekem továbbra is az a bajom, hogy nem rá van szükségünk. Maradjon még egy évet, aztán jövőre jöhet Luka helyére.

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 5., vasárnap 12:16
Akkor max 2 év múlva megy hozzátok, jövőre el lesztek tiltva az igazolásoktól nem?Kerlon írta:Pogbaval nekem továbbra is az a bajom, hogy nem rá van szükségünk. Maradjon még egy évet, aztán jövőre jöhet Luka helyére.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 5., vasárnap 12:04
hát remélem valami pénzt még látunk belőle vagy betudjuk cserélni valami brazil antitálentumra...Veidt írta:Silvarol nincsen ujabb hir miota legutobb kérdezted Beno. Vszeg megy vissza Braziliaba.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 5., vasárnap 11:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 5., vasárnap 11:53
Lucas Silvának csak egy sapatot kell keresni. Llorrente meg szerintem jöhet nyugodtanm tehetségesnek tűnt már itt is, de ugye ott van még a Vallejó is, szóval érdekesen (jól) állunk középső védő poszton.BBeno írta:inkább valami cserebalhátvédet keressünk ne llorentével foglalkozzunk. mi lesz coentraoval? mi lesz lucas silvával?
olvastam valami kacsát tegnap hogy pogba szóban okét mondott a real dealre. vagyis jönne. és zidane miatt.
HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 5., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 5., vasárnap 11:31
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. június 5., vasárnap 10:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 5., vasárnap 10:38
Igen, mert azt a szerepkört Alaba is lehozza úgy, hogy előre fele szintekkel jobb Casemironál. Sőt dinamikusabb és univerzálisabb is. A kezdőben az egyetlen poszt, ahol maximálisan előretudnánk lépni és valószínűleg Alaba sem véletlen mondta el 100szor, hogy ő középpályán szeretne játszani, de a Bayern lényegében szarik rá. Szerintem meggyőzhető a váltásról és ebben az esetben a Bayern sem fogja tudni szerintem ott tartani.miro írta:Ez megint mas,ezt teljesen adom,de koncepciot illetve azon belul kulcsfontossagu dolgokat valtoztatni egy ilyen tavasz utan ertelmetlen.hehe írta: mindig kell változtatni 1-2 helyen, legalább versenyhelyzetet teremteni, vagy elérniaz új játékosokkal, hogy ne legyen kifacsarva a keret áprilisra.
Mivel szerintem Casemiro az volt,ezert ot nem bantanam,a harmas kpt nem zavarnam,igy hogy bale is visszasegit megvan az egyensuly.
Inkabb sokakat zavarja hogy van egy jatekos aki nem a pocsen tartja a zsugat hanem melos csak.
Inkabb jojjon egy Alaba vagy egy Pogba aztan megint atjarohazak leszunk. Az a szerepkor amit case kepvisel volt az egyik legfontosabb dolog a BL gyozelemben.
Erre valtoztassunk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 5., vasárnap 0:52
HozzászólásSzerző: Flash » 2016. június 5., vasárnap 0:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 4., szombat 22:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 4., szombat 22:22
Sztem rossz oldaláról fogtad meg ezt a dolgot, Casemiro anno teljesen szét volt csúszva, pedig ezelőtt nagy tehetségnek volt kikiáltva, még a válogatottba is behívták és valami történt vele utána és felszedett egy csomó súlyt és úgy nézett ki elveszik teljesen a süllyesztőben.nmate írta:Btw. én pont Casemironál félek kicsit a jóllakottsággal. Brazil vér, meg jöttek korábban is hírek (mielőtt idejött), hogy el tudja magát hagyni.
De az esélyt megérdemli, hogy maradjon a kezdőben.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 4., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. június 4., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 4., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: miro » 2016. június 4., szombat 21:43
Ez megint mas,ezt teljesen adom,de koncepciot illetve azon belul kulcsfontossagu dolgokat valtoztatni egy ilyen tavasz utan ertelmetlen.hehe írta: mindig kell változtatni 1-2 helyen, legalább versenyhelyzetet teremteni, vagy elérniaz új játékosokkal, hogy ne legyen kifacsarva a keret áprilisra.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 4., szombat 19:30
mindig kell változtatni 1-2 helyen, legalább versenyhelyzetet teremteni, vagy elérniaz új játékosokkal, hogy ne legyen kifacsarva a keret áprilisra.miro írta:Megerdmeljuk a megaloman perezt.
Az utobbi felev legjobb csapata vagyunk,valtoztattunk,be mert dobni egy olyan szerepkort ami itt a forum elmondasa alapjan a mai futballban meghalt,nincs kihalt,erre Casemiro kirva jo,hasznos,kulcs volt,de jojjon alaba mert o jobb. Jobb? Hat miben?miert nem lehetne ez jovore is? Meg jobban osszeszoknanak,es lenne egy allandosag,majd jovore egy future modricot igazolni akit szepc assan beepitenenk es ennyi. Ehelyett egy bl gyozelem utan es egy tokeletes tavaszt kovetoen mi valtozattni akarnank a kezdobe,a koncepcioba,mert papiron van egy jobb jatekos. Perez ezeknek orulne..
az első mondat nem igaz.Ezzel a csapattal mindenre kepesek vagyunk,hova akarunk fejlodni? Padra kell james helyere makd valaki meg az esetleges eladasok miatt es ennyi.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. június 4., szombat 19:26
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 4., szombat 18:57
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 4., szombat 17:34
Kar kiforgatni a szavaim, egy szoval sem arra gondoltam hogy Alaba nem lenne nagyon minosegi jatekos, csak arra hivtam fel a figyelmet hogy nem rendelkezik ott igazan nagy rutinnal.poronty írta:Majd mindjárt megkapod, hogy nekünk középpályás kell, és Alaba 3-4 éve nem tette be oda a lábát, kivéve a válogatottban, ahova bohóckodni járnak az emberek.ez kérdés? alaba, egyértelműen. jóval magasabb szinten játszik, mint pogba.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem