Igen, mert azt a szerepkört Alaba is lehozza úgy, hogy előre fele szintekkel jobb Casemironál. Sőt dinamikusabb és univerzálisabb is. A kezdőben az egyetlen poszt, ahol maximálisan előretudnánk lépni és valószínűleg Alaba sem véletlen mondta el 100szor, hogy ő középpályán szeretne játszani, de a Bayern lényegében szarik rá. Szerintem meggyőzhető a váltásról és ebben az esetben a Bayern sem fogja tudni szerintem ott tartani.miro írta:Ez megint mas,ezt teljesen adom,de koncepciot illetve azon belul kulcsfontossagu dolgokat valtoztatni egy ilyen tavasz utan ertelmetlen.hehe írta: mindig kell változtatni 1-2 helyen, legalább versenyhelyzetet teremteni, vagy elérniaz új játékosokkal, hogy ne legyen kifacsarva a keret áprilisra.
Mivel szerintem Casemiro az volt,ezert ot nem bantanam,a harmas kpt nem zavarnam,igy hogy bale is visszasegit megvan az egyensuly.
Inkabb sokakat zavarja hogy van egy jatekos aki nem a pocsen tartja a zsugat hanem melos csak.
Inkabb jojjon egy Alaba vagy egy Pogba aztan megint atjarohazak leszunk. Az a szerepkor amit case kepvisel volt az egyik legfontosabb dolog a BL gyozelemben.
Erre valtoztassunk.
És amúgy dicséret illeti Casemirot, de az jól látszott sok komoly meccsünkön, hogy ő oda közel sem tökéletes. Védekezésben odarakja rendesen, de szerintem Alaba a dinamikájával még ott is jobb lehet. Támadásokban meg maximálisan jobb. Casemiro valami borzalmasan mozog, ha átlépi a felezőt.