HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 24., szerda 19:02
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. július 24., szerda 19:02
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 24., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 24., szerda 18:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 24., szerda 18:35
tudtommal nem ő ül a padon.Vezetőedző: Gerardo Martino.
Az sem véletlen, hogy éppen Martinora esett a választás, mert mint utólag kiderült - azzal együtt, hogy nagyon kevés idő állt rendelkezésre az új edző megtalálására - Sandro Rosell közel 13 éve ismeri a szakvezetőt, abból az időből, amikor még éppen csak elkezdet edzői karrierjét Dél-Amerikában, és amikor a Barca elnöke Nike képviselő volt ugyanott.
Amit sokan talán feltételeztek - nevezetesen, hogy Messinek köze lehetett a szerződéshez - később cáfolódott, mert nem tudott róla Messi egészen az utolsó pillanatokig, ám az, hogy honfitársa és korai éveinek nagy ismerője lett a vezetőedző Barcelonában, már csak hab volt a tortán a csatár számára.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. július 24., szerda 18:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 24., szerda 18:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 24., szerda 18:25
Seven up 2.0'shutterisland írta:Bayern line-up (official): Neuer - Rafinha Boateng Dante Alaba - Lahm Thiago Kroos - Robben Muller Ribery
Barca lineup vs Bayern: Pinto - Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano - Song, Dos Santos, Sergi Roberto - Alexis, Messi, Tello
7
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 24., szerda 18:19
Bayern line-up (official): Neuer - Rafinha Boateng Dante Alaba - Lahm Thiago Kroos - Robben Muller Ribery
Barca lineup vs Bayern: Pinto - Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano - Song, Dos Santos, Sergi Roberto - Alexis, Messi, Tello
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 24., szerda 15:49
EnzoZidane89 írta:"Igen igaz. Szeretek új ruhákat,parfümöket és hajápolási termékeket venni. Például én is borotválom a lábamat,de egyáltalán nem tartom magam metroszexuálisnak. Ez több mint Beckham dolgai,de ő inkább elegáns"( Az uccsó mondtatban nem vagyok biztos)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 24., szerda 15:45
Csak aztán Guardiola össze ne keverje az öltözòt,vagy a kispadot...még jó, hogy nem szegény tata lesz este a padon, szép debütálás lenne.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 24., szerda 14:20
Hétfőn.Galacticos írta:a barcánál mikor csatlakoznak a kerethez a spanyolok meg a brazil játékosaik?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 24., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 24., szerda 13:49
A keret: Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano, Song, Sergi Roberto, Jonathan, Messi, Tello, Alexis, Sergi Gómez, Planas, Joan Román, Dani Nieto, Quintillà, Samper, Ilie, Gabarrón, Dongou, Espinosa, Kiko Femenía.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 24., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 13:18
Ha nem nagy kérés, tiszteld meg a fórumozókat egy kis magyar összefoglalóval. KösziNeymar a francia Surface című lapnak nyilatkozott:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 24., szerda 12:42
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 24., szerda 11:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 24., szerda 11:32
én még utólag se tartom őt hibának, nagyon kellett valaki, aki itt rendbe teszi a dolgokat, mert ami itt volt hosszú éveken át az valami borzasztó volt...mahitoo(Henke) írta: A másik nagy hiba szerintem Mou kinevezése volt. Tartom, hogy se emberileg, se játékfelfogásban nem illett a Real Madridhoz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 11:28
Azért irányít egy "apró" birodalmat is a magánszférában.ereztől ami elvitathatatlan, hogy mindene a Real Madrid, mióta szegény megözvegyült, gondolom hatványozottan. Én ezt tisztelem is benne, valamint szimpatikus magánembernek is tűnik
Nem lehet rámondani, hogy egyértelműen hiba volt. Volt amiért rossz döntés volt, de volt amiért jó.A másik nagy hiba szerintem Mou kinevezése volt. Tartom, hogy se emberileg, se játékfelfogásban nem illett a Real Madridhoz.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem