Csak tudnám, hogy miért mindig az utolsó 2 részbe zsúfolnak bele mindent...Remy írta:Töltelék... na, de majd beindul.

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 6., hétfő 13:17
Csak tudnám, hogy miért mindig az utolsó 2 részbe zsúfolnak bele mindent...Remy írta:Töltelék... na, de majd beindul.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 6., hétfő 12:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aryat szerintem előbb életben tartja majd színésznő csaj, ha lesz is bármilyen Theonnal találkozás, de én kétlem. Sansa meg Kisujjnak írta a levelet, nem hinném hogy bármire is várna, kb egyből jönni fog, amennyire be akar vágódni, meg már múltkor is jött volna, csak Sansa elhajtotta a francba. Annak meg csak örülni tudok hogy Margery csak játssza magát, kell is, de előbb Cersei pusztuljon meg a francba. Véreb visszatérése meg marhára kellett, de nem annyira mint Bronné, ez az ember bakker.Ónó írta:GOT:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ez a rész nem volt az igazi,de érik cersei halála.(Véreb). Arya tuti rátalál majd Theonra, ha a Boltonoknak van esze, márpedig van, akkor lerohanják a tábort. Kisujj biztos vagyok benne, hogy kivár a segítséggel, ha kap egy jó ajánlatot(Sansa keze) majd jön segíteni. Branék és Dany bandája meg sehol sem volt, most várhatunk. Ez egy két kivételtől eltekintve töltelék rész volt. Más tudja valaki, hogy mit jelent az a virág amit kapott a nagymami? Most ez mi? Azt a szálat már tényleg nem értem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 6., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. június 6., hétfő 8:54
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom azt, hogy Tyrell maradt, mivel ez a családjuk címere.Ónó írta:GOT:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ez a rész nem volt az igazi,de érik cersei halála.(Véreb). Arya tuti rátalál majd Theonra, ha a Boltonoknak van esze, márpedig van, akkor lerohanják a tábort. Kisujj biztos vagyok benne, hogy kivár a segítséggel, ha kap egy jó ajánlatot(Sansa keze) majd jön segíteni. Branék és Dany bandája meg sehol sem volt, most várhatunk. Ez egy két kivételtől eltekintve töltelék rész volt. Más tudja valaki, hogy mit jelent az a virág amit kapott a nagymami? Most ez mi? Azt a szálat már tényleg nem értem.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. június 6., hétfő 3:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 5., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. június 4., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 4., szombat 19:53
The Killing
Vélemények?
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. június 4., szombat 19:03
Na még 1-2 rész és beindul a végjáték, azt nem lehet majd abbahagyniRemy írta:Supnat 11x16
Régen minden jobb volt... nemhiába nézelődnek vissza a régi évadokhoz. Ezt a részt is eltalálták.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 4., szombat 17:29
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 4., szombat 17:24
Az utolsó pár rész jobb is volt mondjuk.ziro4vr írta:Scream 2x1
Hát jobbra emlékeztem. Elég gagyi de nézem tovább.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 4., szombat 17:21
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 4., szombat 16:05
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. június 3., péntek 19:05
jajj nee... ezektől már én is ki vagyok.h3x0r írta:Hagyd a francba, itt van inkabb egy jo kis ArrowFlashSupergirlLegendsoftomorrow promohamesz írta:Trónok Harca 1. évad: Hát a vége felé jobb lett, de így is egy 6/10-et adok rá. A finálé eléggé semmilyen lett. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De a kedvencem, hogy egyetlen egy harcot se mutattak. Háború van, de semmi csata jelenetet nem kapunk. Na jöhet a 2. évad. Bízom benne, hogy javulni fog.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 3., péntek 18:57
Hagyd a francba, itt van inkabb egy jo kis ArrowFlashSupergirlLegendsoftomorrow promohamesz írta:Trónok Harca 1. évad: Hát a vége felé jobb lett, de így is egy 6/10-et adok rá. A finálé eléggé semmilyen lett. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De a kedvencem, hogy egyetlen egy harcot se mutattak. Háború van, de semmi csata jelenetet nem kapunk. Na jöhet a 2. évad. Bízom benne, hogy javulni fog.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. június 3., péntek 18:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 3., péntek 17:13
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 1., szerda 19:22
Best series ever.Remy írta:Rém rendes 5x5
- Bundy: Peg, ma este valami szokatlant szeretnék csinálni. A szomszédban lakik egy fiatal pár, belestem hozzájuk.
- Peg: Hmm, és mit csináltak?![]()
- Bundy: VACSORÁZTAK!!!![]()
Imádom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()