nmate írta: Persze kellenek azok is, de akkor nekik is áldozatot kell hozni a rendszerért. Pl ezzel a DM, Schweinsteiger, Rooney-Martial, Ibra, Mata sorral kb. azt érnéd el, hogy minden meccsen átrohannak rajtad, Schweini egyedül szopna hosszú labdás kontráknál, DM - Mata kioltja egymást, Martialnak meg nem lenne helye, sőt talán sok lehetősége sem felvezetni a labdát. Amihez ugye ő ért elég jól.
Nem tudom, szerintem egy ilyen kp elég brusztolós, izmos lenne. Mondom, nem tudom, h-h áll Schweini, de alapból nagy munka bírású, Rooney szintén pörög, legalább is most tavasszal nagyon oda tette. Ha DMnek is elhúzod a mézes madzagot, akkor meg többet pörög, mint a másik kettő együtt.

Mataval sem oltanák ki egymást, mert ellentétes oldalon lennének. Balon lenne egy Shaw-DM-Martial hármas, ami támadásra brutál lenne, de mellette a védekezésben is jó. Na mindegy, ilyen úgy sem lesz, meg nem BL favorit csapat lenne, de még lehet szimpatizálnék is velük.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero