Kurva jó az avád!Demes írta: Nem hinném hogy bármi oka lenne átigazolnia oda hiába fizetnék ki a kivásárlási árat.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 3., péntek 22:09
Kurva jó az avád!Demes írta: Nem hinném hogy bármi oka lenne átigazolnia oda hiába fizetnék ki a kivásárlási árat.
HozzászólásSzerző: Demes » 2016. június 3., péntek 21:53
Nem hinném hogy bármi oka lenne átigazolnia oda hiába fizetnék ki a kivásárlási árat.Caraway írta: Hááát érdekes lenne, én nem igazán tudnám az Arsenalba elképzelni, nem elég képzett szvsz. Meg ugye 21 millió font egy majd 30 éves játékosért nem olyan kevés.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. június 3., péntek 21:31
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 3., péntek 16:46
lestat írta:KAG írta:Khediráról is van olyan videó, amin egész jó...
Igen...a Barcelonai szlalomja felejthetetlen
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 3., péntek 16:36
KAG írta:Khediráról is van olyan videó, amin egész jó...
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 3., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 3., péntek 15:43
Caraway írta:https://www.youtube.com/watch?v=KfRbUIzKjkU
Most ezt a kölköt pletykálják a Unitedhez, bár szerintem kacsa az egész. Amúgy egész ügyesnek tűnik, bár még soha nem hallottam róla. Persze ez csak egy videó, közbe meg lehet minden támadást elszabott.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 3., péntek 15:23
írta:Akkor Yaya
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. június 3., péntek 15:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 13:43
Inter kínai tulajdon lett, ha jól tudom, szóval ez is pipa.Veidt írta:Inter is erdeklodik kemenyen.nmate írta:Akkor Yaya megy Kínába
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 2., csütörtök 13:36
Inter is erdeklodik kemenyen.nmate írta:Akkor Yaya megy Kínába
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 2., csütörtök 11:33
Ne provokálj!Realista24 írta: 27 millióért egy állandóan sérült játékost, aki hízásra hajlamos? Sahin még olcsóbb is volt, Casemiro ehhez képest ingyen jött, Kroost meg már írták.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 2., csütörtök 11:27
18 forint. Occo sztárcsatár.Realista24 írta:Figyelembe véve, hogy decemberben lejár a szerződése, elég drága.hehe írta:pato 18-ért vihető.
nem pénz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 11:25
tudom tudom, csak érzékeltetni akartam, hogy korábban is vettünk olcsón, volt aki bejött, volt aki nem.Sierra írta:A mai árakhoz képest gondoltam.Realista24 írta:27 millióért egy állandóan sérült játékost, aki hízásra hajlamos? Sahin még olcsóbb is volt, Casemiro ehhez képest ingyen jött, Kroost meg már írták.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 2., csütörtök 11:21
A mai árakhoz képest gondoltam.Realista24 írta:27 millióért egy állandóan sérült játékost, aki hízásra hajlamos? Sahin még olcsóbb is volt, Casemiro ehhez képest ingyen jött, Kroost meg már írták.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 11:18
Figyelembe véve, hogy decemberben lejár a szerződése, elég drága.hehe írta:pato 18-ért vihető.
nem pénz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 11:10
27 millióért egy állandóan sérült játékost, aki hízásra hajlamos? Sahin még olcsóbb is volt, Casemiro ehhez képest ingyen jött, Kroost meg már írták.Sierra írta:Az ára még nagyobb.ziro4vr írta:BIG JOKE HATALMAS VICC.![]()
![]()
Mi mikor tudnánk megszerezni egy hasonló kalibert 27 millióért?Bár az is igaz, hogy nem tudom mennyi volt vissza a szerződéséből.
De amúgy tényleg dont fos, lejátszik évi 5-10 mérkőzést, aztán csókolom.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 2., csütörtök 11:06
Ha tényleg így van, akkor valóban átlagos áron vették a körülményeket figyelembe véve.BBeno írta:tm-en még nem frissítették ilkay adatlapját és aszerint neki is csak 1 éve volt a szerződéséből.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 2., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 2., csütörtök 11:05
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem