fringsquad írta:illarrat nem hiába cserélték le még az első félidőbe, gyenge volt. nem is voltam eddig se tőle hasra esve, 40 millió kibaszott sok érte, 20at max. ha adtam volna érte. olyan érzésem lesz, h bukta lesz (nem leszek depis, ha tévedek

)
Vagy ha elolvastad volna a híreket, akkor tudnád azt, amit már többen is írtak, hogy
1. Illarramendinek már korábban fájdalmai voltak,
2. azért hozták le, hogy nehogy komolyabb sérülést szenvedjen.
És ajánlom figyelmedbe azt is, amit most Fenomen írt, illetve már én is régebben.
fringsquad írta:itt sokan írják ki mit képzelne el és khedirát nem nagyon látom. végül is divat utálni... ő nem annyira fos, mint amennyien írják csak mou nem látott, h néha-néha már ő lett a csatár...
Talán mert ezt kérte Tőle Mourinho?
A védők előtt játszatásáról meg Galacticos írt már. Illetve még annyit, hogy ha megnézed a mostani két felkészülési meccsünket, ott is nem egyszer volt fenn az ellenfél 16-osánál.
fringsquad írta:fontos, h előlről kik jönnek vissza, mert özil, cr, benzema baszik rá a védekezésre. modric visszazár, és isco is visszalép, de ő se az igazi...
Tiszteljük meg a játékosokat azzal, hogy a nevüket nagy kezdőbetűvel írjuk.
Sokat szapulom Ronaldot a védekezése miatt, de azt be kell látni, hogy a Barca ellen és a BL-ben a komolyabb csapatok ellen Ő is visszazár. Benzemát védekezés miatt fikázni meg elég megmosolyogtató, mikor nem egyszer Ő zár vissza bal szélre, amíg CR durcizik egyet elől, hogy kihagyta/szerelték. Modricnak meg eleve ez az egyik feladata a posztjából fakadóan. Persze, hogy visszazár.
fringsquad írta:ha meg nem akarunk ivelgetős kontra csapat lenni akkor alonsot elkell felejteni.
A kettő nem függ össze. Ha nekem nem is hiszel, kérdezd meg del Bosque-t.
fringsquad írta:kibaszottul kellene bale, de nem 100 millióért
Ennél olcsóbban meg szerintem nem jön.

(Mondjuk szerintem nem is kell, és nem is fog. Idén biztosan nem.)
morientes írta: így van. elővigyázatosságból hozták le.
Hm...ha volt valami sérülése,játszatni sem kellett volna.Azért egy 30+milliós játékosnak kva jónak kell lenni,annak mutatni kell valamit,előszezon meg kisérletezés ide vagy oda...ehhez képest ha 2X labdába ért,sokat mondok
A 6 milliós Casemiro meg odarakta magát...és nem,nem savazom,csak megjegyeztem...
Gondolom nem érezte elég súlyosnak a sérülést (vagy bizonyítani akart), az orvosok is engedték, így játszott. Aztán kiderült, hogy mégsem olyan jó az a láb vagy mije fájt, esetleg ott sérült még rá, vagy mása húzódott meg közben.
Az a kettő szerintem elég komoly túlzás. És Casemiroval is akkor lett jobb a csapat, amikor a második félidőben sorcsere volt a középpályán is. Első félidő végén az Ő jelenléte sem osztott-szorzott. Akkor most Ő okozta a változást, vagy a társak? Meg azért mégis csak más stílusú a kettő. Alonso sem a vehemensségével vezér a (közép)pályán.
Meg ugye ha már Alonso utód, Alonso is az első éve vége felé jött bele ebbe a szerepbe. Pedig Ő már jóval tapasztaltabb és érettebb játékos volt mint most Illarramendi. Én ezért is szorgalmaztam korábban, hogy idén mindenképpen meg kell(ett) szerezni Alonso utódját.