Ez így nagyon jó lenne, de valljuk be vajmi keves az esélye, h a Real Madrid ennyivel zarjon egy átigazolási szezont.ziro4vr írta:-Sanitast lecserélni
-Sportigazgatót találni aki kompetens
-David Alaba

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. június 3., péntek 15:55
Ez így nagyon jó lenne, de valljuk be vajmi keves az esélye, h a Real Madrid ennyivel zarjon egy átigazolási szezont.ziro4vr írta:-Sanitast lecserélni
-Sportigazgatót találni aki kompetens
-David Alaba
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 3., péntek 15:43
"Mekkora faszság..." (szép érvnmate írta:Mekkora faszság, mi van ha Cé lesérül 6 hónapra? Mi van ha mellé véletlen Bale/Karim is? Vegyük meg a padra Hazardot emiatt, meg Griezmant?donor írta: meg sérülés esetén miatta bukjunk a BL-ben...
Mutass nekem 1 darab jobb bekket, aki ha eljönne Danilo helyére biztosan hozna egy jobb szintet, és tűrné is a padot. Egyet. Annyira nem prioritás őt lecserélni.
Ha meg egy Eibartól kikapunk az sem miatta lesz, ezt garantálom neked.
Faszságok halmaza, hogy Danilot el kell adni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 3., péntek 14:51
Realista24 írta:Egy jó lila mez?![]()
Nagyjából ennyi a lényeg, illetve van már egy év madridi tapasztalata.Én egyedül azért nem basznám ki danilot kapásból mert:
-30 millió volt, nem buknék rajta egy év után 20 környékét.
-Tűri a padot.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 3., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 3., péntek 14:21
De, az 50 millióról már lehetett hallani rögtön azután, hogy hosszabbított a kapus. Hogy van benne ez a záradék. Szépen összerakták Mendesék. Hosszabbít, aláíráspénz újra, Realtól jöhet a kárpótlás, ha nem veszik meg, ha megveszik, akkor megint leesik neki az átigazolási díjból...és így tovább.BBeno írta:de ha szó szerint az utolsó percig próbáltuk elhozni még tavaly ddg-t akkor miért szerződtünk le 50 millióban idénre még előtte?
vagy csak a hír fele igaz ami a ddg-t és a büntetőpénzt illeti vagyis az ígéretet hogy elhozzuk. az 50 millióról meg szó se volt soha, de nagyon kusza az egész sztori. szerintem büntetőpénzt csak a klubnak lehet adni. a játékosnak aláírási pénzt lehet adni de ahhoz itt kéne hogy legyen nálunk addig hiába akar bármit is. nekem ez a véleményem
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 3., péntek 14:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 3., péntek 14:04
Utána biztos nem, előtte szerintem viszont megköttetett a szerződés sajnos. Mert előbb szerintem a játékossal kötöttünk deal-t majd a klubnál próbálkoztunk. Legalábbis így rémlik a hír.BBeno írta:tudom hogy nem a szaktudás csúcsa ami nálnuk zajlik de nem tudom akkor sem elhinni hogy miután átvert a palánkon a MU még után képesek voltunk egy ilyen szerződés megkötésére. itt fejeknek kell hullani ha ez tényleg megtörtént.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 3., péntek 14:03
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 3., péntek 14:00
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 3., péntek 13:55
De létezhet. Ha a Madrid igazolásaiért felelős csoport balfaszoból áll. Amire megvan az esély.ergó semmilyen szinten nem létezhet ez a megállapodás.
+1Nekünk csak egy Alaba kell, minden mást megtudunk oldani utánpótlásból és kölcsönben levő játékosokból.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 3., péntek 13:55
Pérez is itt fórumozik, elkell adni mindenkit és újakat venninmate írta:Mekkora faszság, mi van ha Cé lesérül 6 hónapra? Mi van ha mellé véletlen Bale/Karim is? Vegyük meg a padra Hazardot emiatt, meg Griezmant?donor írta: meg sérülés esetén miatta bukjunk a BL-ben...
Mutass nekem 1 darab jobb bekket, aki ha eljönne Danilo helyére biztosan hozna egy jobb szintet, és tűrné is a padot. Egyet. Annyira nem prioritás őt lecserélni.
Ha meg egy Eibartól kikapunk az sem miatta lesz, ezt garantálom neked.
Faszságok halmaza, hogy Danilot el kell adni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 3., péntek 13:53
de ilyen meg nincsen. közünk nincs és nem is volt hogy pénzt kéne valamiért is adni neki. ha 11 millió aláírási pénzt akar akkor nem kellett volna hosszabbítani és idén biztos megkapta volna. ha ő egy ígéretet vár miszerint mi elhozzuk akkor ő egyoldalúan ne hosszabbítson a MUval...kompenzációt fizetni DDGnek, a játékos és a klub közötti egyezség miatt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 3., péntek 13:52
Mekkora faszság, mi van ha Cé lesérül 6 hónapra? Mi van ha mellé véletlen Bale/Karim is? Vegyük meg a padra Hazardot emiatt, meg Griezmant?donor írta: meg sérülés esetén miatta bukjunk a BL-ben...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 3., péntek 13:48
Csak a végén nehogy Eibarok rugdalják az oldaláról a gólokat, meg sérülés esetén miatta bukjunk a BL-ben... Szörnyen gyenge az ember azokkal a zsiráf lábaival. Védekezésben kb azt sem tudja, hogy hová kellene állnia. Ha tolódni kell, szaladgál, mint akit a darazsak üldöznek. 1v1-ek nála úgy néznek ki, hogy 8-szor megveri bármilyen mezei játékos, egyszer felrúgja az ellenfelet, mint a bolondgombát, egyszer meg sikerül szerelnie. A beadásainál én már tényleg arra gondoltam, hogy szemüveg kellene neki, vagy kettős látása van, mert 10-ből 9-szer jó helyre menne a beadás, de belerúgja a legközelebbi védőbe (vagy csak kézis szokás szerint meg akarja félemlíteni őketRealista24 írta:Nagyjából ennyi a lényeg, illetve van már egy év madridi tapasztalata.Én egyedül azért nem basznám ki danilot kapásból mert:
-30 millió volt, nem buknék rajta egy év után 20 környékét.
-Tűri a padot.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. június 3., péntek 13:48
- RM: figyu jól kibactatok velünk a faxszal. mennyit ér meg nektek hogy ne hozzuk el jövőre ingyen?
- MU: hát legyen az hogy 50 ért a tiétek és ha nem viszitek akkor 11 büntetőpénz.
- RM: oké ez vállalható.
kompenzációt fizetni DDGnek, a játékos és a klub közötti egyezség miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 3., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 3., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 3., péntek 13:33
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 3., péntek 13:28
Ja, szerződést hosszabbítani és így felverni az árat pedig ért. Azt is jól seggberúgnám, aki ezeket a feltételeket kialkudta...a játékos és a klub közötti egyezség miatt.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 3., péntek 13:27
El Maestro írta:AS szerint ha nem élünk DDG 50 milliós kivásárlási árával, úgy abban az esetben kötelesek vagyunk 10.9 millió euró kompenzációt fizetni DDGnek, a játékos és a klub közötti egyezség miatt.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem