EB - 2016
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: EB - 2016
Már akkor látszott ezen az Embolo gyereken, hogy van benne valami különleges, amikor 16 évesen bedobták ellenünk a mélyvízbe, és annyit gürizett, mint az egész Basel támadósor a két meccs során. Egyből megjegyeztem a nevét, figyelgettem is a szezonjait, kíváncsi leszek rá majd élesben is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
sebydani írta:Kezdő ma is. Derdyiok volt a kezdő center, Embolo pedig amolyan Martial módon bal oldalon kicsit hátrébb játszik. Egyébként a Baselben is sokszor tolja ott. Szerintem az egyik legtehetségesebb támadó jelenleg, óriási potenciál van benne , de főleg a sebessége miatt szerintem szélen, vagy legalábbis nem középen fog játszani az EB-n. Miatta megnézem majd amúgy az összes Svájc meccset, még Basel meccset is képes voltam nézni miatta. szóval ez már bőven beleférziro4vr írta: Svájc: remélem Embolo kezd, kíváncsi vagyok rá

Tarashaj is tehetségesnek tűnik, remélem majd az eb-n is látunk belőle valamit.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kezdő ma is. Derdyiok volt a kezdő center, Embolo pedig amolyan Martial módon bal oldalon kicsit hátrébb játszik. Egyébként a Baselben is sokszor tolja ott. Szerintem az egyik legtehetségesebb támadó jelenleg, óriási potenciál van benne , de főleg a sebessége miatt szerintem szélen, vagy legalábbis nem középen fog játszani az EB-n. Miatta megnézem majd amúgy az összes Svájc meccset, még Basel meccset is képes voltam nézni miatta. szóval ez már bőven beleférziro4vr írta: Svájc: remélem Embolo kezd, kíváncsi vagyok rá

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hatalmas.
Megnéznék amúgy egy csapatot is az új messik,ronaldok meg ronaldinhokból is

Szerintem 10/9nél már a nevükre sem emlékeznénk.
ZIDANE
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Jó lenne, ha lenne még több ilyen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát ha ezen a - várhatóan - három meccsen valaki nem teszi ki a szívét, az mehet a picsába és többet ne lássuk őt válogatott mezben. Amúgy én Bödét kezdetném talán csatárként, Dzsudzsák-Németh szélekkel.Remy írta:Nikolics - Böde kettőssel kéne kimenni az első meccsen 4-4-2-ben. Böde bár skillben talán a leggyengébb, de az EB-n talán többet érünk azzal, ha az ember kiteszi a szívét is a pályára. A többiek képesek ellustulni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nikolics - Böde kettőssel kéne kimenni az első meccsen 4-4-2-ben. Böde bár skillben talán a leggyengébb, de az EB-n talán többet érünk azzal, ha az ember kiteszi a szívét is a pályára. A többiek képesek ellustulni.
Igazából támadókban nincs hiányunk. Egyik se kiemelkedő (statok alapján csak Nikolics az), szóval az adott pillanatban, legjobb formában lévő játékost kell betolni a kezdőbe. Na, de hogy ki vagy kik azok... ezt a legnehezebb megállapítani.
Igazából támadókban nincs hiányunk. Egyik se kiemelkedő (statok alapján csak Nikolics az), szóval az adott pillanatban, legjobb formában lévő játékost kell betolni a kezdőbe. Na, de hogy ki vagy kik azok... ezt a legnehezebb megállapítani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Király-Fiola-Guzmics-Lang-Kádár-Dzsudzsák-Gera-Nagy-Kleini-Priskin-Nikolics
Svájc: remélem Embolo kezd, kíváncsi vagyok rá
Belgium:amit Máté írt, elöl viszont De Bruyne előtt Origi-Lukaku lesz és igen, Kaszkó lesz a csodacsere.
Ha bármi kérdésed van, számlaszámot megadom. Mellesleg én nem játszok ilyen fantasy hülyeséget, de némi kis összegért felbérelhető vagyok másodedzőnek.
Svájc: remélem Embolo kezd, kíváncsi vagyok rá
Belgium:amit Máté írt, elöl viszont De Bruyne előtt Origi-Lukaku lesz és igen, Kaszkó lesz a csodacsere.
Ha bármi kérdésed van, számlaszámot megadom. Mellesleg én nem játszok ilyen fantasy hülyeséget, de némi kis összegért felbérelhető vagyok másodedzőnek.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Svajci csatar Seferovic lesz, ahogy mate irta. Bar ha jol emlekszem o november ota nem lott golt

JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Bocsánat, furán hangzott egy Magyar-Belga-Svájc drukker triófehérlap írta:
Meg van a csapatom, ha arról szólna a téma, akkor lehet abba a topicba írtam volna![]()
Komolyan kérdeztem. Válogatott meccset talán decemberben vagy novemberben láttam utoljára. Nagyon elvagyok maradva... Fogalmam sincs pl, hogy egy Carrasco befér-e a belgákhoz, mert pl én kezdetném az tuti.
A magyarokat remélem érted miért kérdeztem. Svájc meg azért mert lehet fateroméknál nézem EB-t, aki Svájcban él. (de miért is magyarázkodok neked?)

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
1. Priskin lesz szerintem középen nálunk, Svájcnál pedig úgy láttam, azt a Seferovic gyereket fogják nyomni. De ez csak az én emlékeim szerint, több csatárt nem is tudok igazából onnanfehérlap írta:Szerintetek ki lesz a magyar válogatott kezdő csatára illetve a svájci csapaté?
edit: Hogyan fogják összeállítani a Belga csapatot? sajnos nem tudtam követni őket így nem sok elképzelésem van

2. Belgák talán, ilyen robotolós, modern 4-2-3-1 talán amit játszanak. Courtois véd ugye ez nem kérdés. Kompany mivel kiesett, gondolom Vertonghen - Aldeweireld (remélem jól írtam) a közepe. Szélekről fogalmam sincs.
Középen Nainggolan - Witsel ill. De Bruyne tűnik a legjobbnak. Hazard - Mertens szélek és Lukaku csatár. Carrasco aranyat ér náluk még a padról, szerintem minden meccsen pályára lép majd 30 percet.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem sem Ő a legjobb csatárunk, de legtöbbet Ő volt a kezdő, ha jól emlékszem.Hungarokatalán írta:Remélem, csodálkozni fogsz. Hatalmas hiba lenne miatta padoztatni a jó formában lévő csatárjainkat....KAG írta:csodálkoznék, ha nem Szalai kezdene
ZIDANE
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Meg van a csapatom, ha arról szólna a téma, akkor lehet abba a topicba írtam volnaferni írta:Értem, hogy Football Fantasy van, de remélem, nem ebből fog állni a topik, hogy kérdezik folyamat ez meg az fog-e játszani, mert benne van a Fantasy teamemben....fehérlap írta:Szerintetek ki lesz a magyar válogatott kezdő csatára illetve a svájci csapaté?
edit: Hogyan fogják összeállítani a Belga csapatot? sajnos nem tudtam követni őket így nem sok elképzelésem van

Komolyan kérdeztem. Válogatott meccset talán decemberben vagy novemberben láttam utoljára. Nagyon elvagyok maradva... Fogalmam sincs pl, hogy egy Carrasco befér-e a belgákhoz, mert pl én kezdetném az tuti.
A magyarokat remélem érted miért kérdeztem. Svájc meg azért mert lehet fateroméknál nézem EB-t, aki Svájcban él. (de miért is magyarázkodok neked?

-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Remélem, csodálkozni fogsz. Hatalmas hiba lenne miatta padoztatni a jó formában lévő csatárjainkat....KAG írta:csodálkoznék, ha nem Szalai kezdene
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Értem, hogy Football Fantasy van, de remélem, nem ebből fog állni a topik, hogy kérdezik folyamat ez meg az fog-e játszani, mert benne van a Fantasy teamemben....fehérlap írta:Szerintetek ki lesz a magyar válogatott kezdő csatára illetve a svájci csapaté?

- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Szerintetek ki lesz a magyar válogatott kezdő csatára illetve a svájci csapaté?