OFF
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
csak egy olyan kérdés, felvettek első helyre gépészmérnöknek, de bőven elég műszaki menedzserre is a pontom, mondhatom azt, hogy inkább a másodikra mennék? vagy hanyagoljam a műszaki menedzsert amúgyis?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Grat!Dupla D írta:Felvétel?![]()
Nekem sikerült, szeptembertől BME-ÉSZK.
Nekem is megvan, szeptembertől ELTE-BTK, skandinavisztika.

438 volt a ponthatár, nekem 442 lett, úgyhogy necces volt...

- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
isten vagy, ezt kerestem! kösziferni írta:azt én el nem hiszem, hogy nem ismerted ezt a videót (vagyis hát ez csak egy részlet)...R.M.C.F írta:Micsoda video...![]()
![]()
![]()
és hány és hány ilyen simli volt bazzeg.....és felálltunk...és mentünk....és győztünk.
egy óriási edző és egy óriási cenyó diadala....meg az akaraté és a hité.
Gazooly's Real Madrid 30th Liga Title movie
itt az egész, a Real-Barca 3-3 és onnantól a nem tudom hány meccs van benne, 38 perc, én már rengetegszer végignéztem, zseniális
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Örülök, hogy mutatni tudtam Neked is valami újatR.M.C.F írta:Micsoda video...![]()
![]()
![]()
és hány és hány ilyen simli volt bazzeg.....és felálltunk...és mentünk....és győztünk.

azt én el nem hiszem, hogy nem ismerted ezt a videót (vagyis hát ez csak egy részlet)...R.M.C.F írta:Micsoda video...![]()
![]()
![]()
Gazooly's Real Madrid 30th Liga Title movie
itt az egész, a Real-Barca 3-3 és onnantól a nem tudom hány meccs van benne, 38 perc, én már rengetegszer végignéztem, zseniális

- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is így vagyok ezzel.. nézem a tv-t valamelyik nap.. és még az uton a csöves (kb úgy nézett ki) is azt nyilatkozza , hogy már alig várja, hogy megszülessen a gyerek.. nem tud ettől aludni se, annyira izgul.. na itt fogtam és kikapcsolatam a tv-t.. eleve nálam már betelt a pohár azzal h az esküvőt közvetítette a tv..raul0791 írta:Én vagyok az egyedüli, akit hihetetlen mód irritál, ez a hype a királyi újszülött körül? meg úgy az egész királyi intézményt rühellem, kapja a font milliárdokat arra, hogy királynősködik II. Erzsébet. A kisgyerek is megszületett, innentől gondja nincs neki... felfoghatatlan, és ökölbe szorul a kezem.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Én vagyok az egyedüli, akit hihetetlen mód irritál, ez a hype a királyi újszülött körül? meg úgy az egész királyi intézményt rühellem, kapja a font milliárdokat arra, hogy királynősködik II. Erzsébet. A kisgyerek is megszületett, innentől gondja nincs neki... felfoghatatlan, és ökölbe szorul a kezem.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Micsoda video...

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Par napja en is megkerdeztem, azt mondtak, hogy nemsokara lesz, de meg dolgoznak rajtaArpinho írta:Más: A régi oldalon (amit nem nevezünk nevén) volt multimédia fülecske, ahova fel voltak töltve a meccsek, voltak dokumentumfilmek, stb... Az itt nem kivitelezhető?
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Egyetértek! Én Vajdaságban élek, és itt is csak Barcás, esetleg Manchesteres cuccok vannakGéci írta:Annyira kivan a fszom, hogy akármerre megyek boltba, minden fele barca táska meg ágyhuzat meg minden sz
r, de Realost nem találok sehol. Annyira felcsesz már, hogy hihetetlen

Más: A régi oldalon (amit nem nevezünk nevén) volt multimédia fülecske, ahova fel voltak töltve a meccsek, voltak dokumentumfilmek, stb... Az itt nem kivitelezhető?

- chosenone46
életedet befolyásoló tényezők a napokban.Marky írta:minden sorstársamnak szorítok én is, a gondom annyi, hogy nem ihatok mert csütörtökön forgalmi vizsgázok 9tőlGT37 írta:holnap derülnek ki a ponthatárok, szurkolok minden felvételizőnek, hogy bekerüljön oda, ahová szeretne!csodálatos az időzítés.

"...csak a kedvesség, az öröm,
tanulót nem szondáztatjákMarky írta:minden sorstársamnak szorítok én is, a gondom annyi, hogy nem ihatok mert csütörtökön forgalmi vizsgázok 9től csodálatos az időzítés.

joabulicsak
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
minden sorstársamnak szorítok én is, a gondom annyi, hogy nem ihatok mert csütörtökön forgalmi vizsgázok 9tőlGT37 írta:holnap derülnek ki a ponthatárok, szurkolok minden felvételizőnek, hogy bekerüljön oda, ahová szeretne!

- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem ez nem lesz túl nagy off az OFF topikhoz 
ha valakinek kell meghívó az nC*re-re az írjon privátot.. Van most pár felesleges pontom

ha valakinek kell meghívó az nC*re-re az írjon privátot.. Van most pár felesleges pontom

- h3x0r
barcas vagy, szoval ne remenykedj nagy szurkolasbanGT37 írta:Más: holnap derülnek ki a ponthatárok, szurkolok minden felvételizőnek, hogy bekerüljön oda, ahová szeretne!Ti is szurkoljatok nekem.

(amugy sok sikert mindenkinek