Szerintem két véglet van: az egyik Remy a másik meg te. Te üldöznéd őket, Remy meg mindenáron itt tartaná. Amúgy én várnék a nyári teljesítményekkel és Jesé helyében már rég edzésbe álltam volna, ha ennyire szeretne a nagy csapatban bizonyítani... Ma meg Morata kaphatna centerben esélyt így, hogy Higuaín eltávozik maffiózónak.
Ma Benzema kezd sztm,aztán ha eleget fütyülték,akkor mondjuk bemehetne Morata...
Én a magam részéről ahogy többször is mondtam,azon a véleményen vagyok,hogy legalább az őszön hadd kapjanak lehetőséget Benzema mögött ezek a fiatalok,s bár Morataban én sem látom bele azt a nagy világsztárt,de közèpcsapatok ellen jó lehet...Jesé meg szintén,ha annyira nagy spiller tényleg,akkor mutassa meg hogy kell Di Mariat kiszorítani,ha meg jön Bale,akkor jó lesz mögé tehermentesítőnek.
Persze ha jönne egy ajánlat bármelyikért,azt visszavásárlási opcióval átgondolnám.Ahogy Carvajal esetében történt anno.
Egyébként ha jönne a walesi,akkor tényleg lehet hogy csatár nèlkül állnánk fel,akkor Benzemanek megint nem lesz szerencséje,mint kvának a jámborélethez...